Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A jelen hirdetési ár nekem is a fájdalomküszöbömön van
Alpok takarodj!
Azért nekem fájt.
Lökés megadva..

Ebből is látszik, hogy nem te adtad olcsón az SV-d, mert a többiek se tudják drágábban eladni
Csak így a maradék 20 nak is adhatsz egy lökést.
Van pár abból az időből amikor én hirdettem sv.Most 720-ról 690-re ment le és még mindíg ott van.
mondjuk amióta hirdetem, azóta az érdeklődök 80 százaléka a kepesmotoros hirdetés után keresett meg
máris
Hahun is levehetnéd az árát.
Már megint szegény Alpok-ot okolod.
Lehet, az enyémet

Még marad is pénzed arra a pár apróságra amit tavaszig el kell végezni
Hát a pénz.....igen. Egyenlőre a 300 ezres határ a plafon. Ebben az árkategóriában lehet normálisat találni?
Mert szeretnék egy 150-160-as utazóval rendelkező, lehetőleg nyomatékkirály motort.

Teendő mindig van vele (kizárólag kopó alkatrész), de hát használom.

Megbízhatósági problémám az soha nem volt vele hála az égnek. Nagyon kedvelem, ha racionálisan gondolkodnék, nem is adnám el. De a többség nem gondolkodik racionálisan (túrázó társak) így kicsit ciki a 110-120-as utazósebesség az egyenes szakaszokon. A kanyargós részeken még senki se panaszkodott, hogy lassú lennék . Szóval kénytelen vagyok alkalmazkodni a a jellemzően 600-1000 ccm közötti motorokkal rendelkező társakhoz.

Ha találtam volna az évek alatt 4-5 elvetemült túrázót a géposztályomból, valószínűleg fel se tűnt volna ez az úgymond hiányossága a motoromnak.

Az eladás oka ez, meg az Alpok.. nem lenne szívem több napon keresztül hágózni vele.

Ha megmarad se nagy gond.. teremnek még babérok az általam igencsak szeretett Balkánon is

Visszagondolva motoros pályafutásomra, igencsak jó döntés volt a tanuló/ismerkedős Jawa után a GS-t megvenni. Jól meg lehetett tanulni vele motorozni, volt benne annyi erő hogy az elején meglegyen a zabszem érzés, és ha csak alulról is, de belefér a nagy túrákra alkalmas motorkerékpár kategóriába. Szép emlék lesz majd ha elmegy, az biztos!
Valójában miért akarod eladni?
Sok a szervízteendő, vagy kezd megbízhatatlan lenni? Avagy csak egyszerűen másra vágysz?
na még egy
http://www.motorrevu.hu/beszamolo/motor_vasarlas

sok sikert a vásárláshoz..
a google ezt dobta elsőnek...

http://www.lancszett.hu/tippek...
Mennyit szánsz rá?
Értem. Ez lenne az első nagy motorom, és nem sok tapasztalatom van. Egy használt motor vásárlásakor mire kell odafigyelni, mik lehetnek a gyanús jelek?
Ha nem nyúlsz bele a kakiba, akkor olcsóbban fenntartható, szélesebb körben felhasználható motort soha utána nem fogsz majd birtokolni.

Kakiba nyúlni meg mindig drága
Hali Szakimuci.
Csak annyira kell odafigyelni..mint a többi vasnál...amúgy talán az egyik legkiforrottabb modell a motor palettán..
Sziasztok, új vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy vennék egy 92-es gs500-at. Egy ilyen koros motort meg szabad még venni, ha igen akkor mire kell odafigyelni? Megbízhatóak, drága a fenttartásuk?
Most jó hosszú hétvége lesz...hétfőre mondják a legjobb időt...

..esetleg valaki egy Agárdi hekk...kis poroszkálással egybekötve?
Omegáét ne...........fűből vagy szalmából van.
Felénk a kárpitos 4-5 ezerért csinálja.Igény szerint régi autóülésből szivacsot is szervál ezért az összegért.Bár én ezt 2010-ben érdeklődtem meg!
Hát.............majd várok még míg jó hideg lesz.