Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legalább nem kell Neked ülésfűtés... gyárilag beépítve, csak nem szabályozható....
Ülés alatti két dobbal?
nekem szövet nacim van (azért abban is tud az ember töke izzadni....)
Mivel bőrruhában vagyok pont nem az ülés miatt izzadok szét.
Ha jó minőségű a bőr akkor strapabíró, nem csak kiállítási cuccokra való, más a komfortérzet, lélegzik, nem izzad szét az ember feneke..... (mondjuk én még nem bőröztettem be, de majd tavasszal lehet)
Valódi bőr max csak kiállítási darabokra.A sima műbőr meg...............hát csúnyácska.
Ha van kézügyességed, meg tudod csinálni, mintának az eredeti ülés borítás tökéletes, kell egy hőlégfúvó, ragasztó, meg szivacs, meg bőr, meg tű, meg cérna. Ja, meg kapcsok az aljára, de azok szerintem menthetőek.
Végülis hosszú-hosszú téli esték mire valók, ha nem erre.... Én is már félig szétkaptam a motort....
És házilagosan? A bőröket darabonként le kell mérni, kivágni, majd összevarrni és megfelelően kezelni. A formázott szivacs már keményebb dió.
vagy keresni kell egy bőrdíszművest, hogy ő mennyiért csinálja, csak vegyétek figyelembe, hogy a seggünk alatt mennyi bőrnek kell lennie, azért az nem kevés. Vagy egy olyan céget, aki autóbelsőt bőröz, még szerintem ők is csinálnak ilyet is. kérdés, mennyiért....
Én nem tudom, milyen árban dolgoznak, de ha azt vesszük, hogy a bőrt is meg kell venni, ami nem olcsó, van vele munkadíj, mert formára kell igazítani, szét kell szedni, meg összerakni, plusz szivacs, vagy zselé, nos akkor szintem 60-70.000 HUF lehet reális.
(4 éve az autó kormányt 18e HUF-ért bőrözték, amire kevesebb bőr kell, 20 perc munka van vele, igaz, nem ők csinálták. Mindennek megvan az ára....)
igen, én is így voltam vele, amikor megkaptam tőlük az árajánlatot. nem kétlem, hogy gyönyörűen dolgoznak, de nem az én pénztárcámhoz mérik. máshol meg nem akartak volna szivacsot cserélni és egyéb félmegoldások stb., úgyhogy letettem az ülés átbőrözése projektről.
csak egy ülés árából motort veszek..nagyon drágák..
..mondjuk szépen dolgoznak..
Őket nagyon dicsérik:
http://tommot.hu/
Van valakinek eladó féktárcsa (első-hátsó), hátsó kerék GS500-hoz (90-es évjárat)? Ismertek ülés bőrözést vállaló kárpitost Pesten vagy környékén olcsón? Köszi!
mindíg mondtam, hogy a kék-fehér párosítás jól néz ki......
Olyan, mint a Tiéd, csak a fenek fehér
tegyél fel róla képet, és mi is meg tudjuk csodálni....
Köszönöm, kérdezek.
Az én "új" (egyébként használt) motorom egy GYÖNYÖRŰ ultramarinkék-fehér Csodaló!
A konkurencia:
Lidl akkutolto
http://www.suzukihollosujpest....
ez a webcím, és a kapcsolatok alatt tudsz érdeklődni alkatrészügyileg
Onnan már tavaly elköltözött az Amargo tudtommal... Most újpesten vannak a Hollósnál.
Brinyó...a te vasad nem egy fekete csutka kormányos moci?
Ez még közel is van, megnézem, köszi!
Asszem mindjárt elhúzok motorozni...olyan szép idő van!
Üdv! Ha jól emlékszem, a Suzuki Amargo-nál vettem, és 2 vagy 3 hét alatt volt meg a cucc. Bp. III. ker, Szentendrei út 268.
Nemtom, most pontosan mennyibe kerül, de csak nem lett sokkal drágább. Ha igen, akkor ebay...