Szia MrChef! Ez az ár már jól hangzik, nekem csak 24-30 ezerért ajánlgattak eddig. Nem néztem, lehet-e itt privát üzenetet küldeni, de szívesen venném annak a kereskedésnek a címét!
Nem akarok megszívatni senkit.. mentem én már "jó" motorért odavissza 350 kilométert, decemberben motorral. Ha minden úgy lett volna, mint ahogy a srác leírta cseréltünk volna, és fizettem volna még 200-at.. És nem a GS-sel volt a probléma
Hogyne.. 87-94-ig nyugdíjas német orvos tulajdonosa volt, 94ben magyarországra került, egy ügyvédhez. Ő 97-2005 között már nem is használta, mert vett egy 1200 banditot, és csak porosodott nála. 2006ban megvette egy fiatal srác, aki összetörte magát egy crossmotoron, ezért újabb két évet állt a gép, amikor is én megvettem.. és így lett 30ezer kilométer a GSben
Szia! Mi nagyon keresnénk bukócsövet gs 500-ra. Friss szerzemény, szeretnék rá védelmet.
Tank gyönyörű festését meg tudom óvni valahogy. Persze szó sincs arról, hogy feldőlnék vele, de mégis...
MA van 1 éve hogy megvettem a GS-t
Átlagfogyasztás 4.3l 8.033 km-en. (21.518 km to 29.551 km)
Jó csomó pénz elment benzinre, bár szinte minden nap járok vele melózni/ma is/
Kapcsolódik a témához, anno asszem Blue írta:
Folytás kivétele
Én csináltattam a csövet 4 éve, 10ezer körüli összegért
Most írt egy alkudni kívánó, magát komolynak mondó érdeklődő.. kevesebb extrával olvad az ár is
Bár félek hogy elijesztettem a "4 év alatt kicsivel több mint 60ezret tettem a gépbe" teljesen őszinte, és valóságot maximálisan fedő mondatommal.
Most várom a választ
Eladod?
Tank gyönyörű festését meg tudom óvni valahogy. Persze szó sincs arról, hogy feldőlnék vele, de mégis...
MA van 1 éve hogy megvettem a GS-t
Átlagfogyasztás 4.3l 8.033 km-en. (21.518 km to 29.551 km)
Jó csomó pénz elment benzinre, bár szinte minden nap járok vele melózni/ma is/