Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia MrChef! Ez az ár már jól hangzik, nekem csak 24-30 ezerért ajánlgattak eddig. Nem néztem, lehet-e itt privát üzenetet küldeni, de szívesen venném annak a kereskedésnek a címét!
Üdv! Én a bukócsövet az egyik Suzuki márkaboltban vettem 14ezer Ft-ért. Mivel a házilag készített is ennyibe került, nem volt kérdés, melyiket veszem.
Nemis mondtam hogy neked lenne jo.
200-ért biztos nem adom oda... vagy akkor előtte elmegyek vele egy 5ezres túrára
50-60e talán elég.
mégs mennyit engedjek belőle?
én amikor a gs-t vettem 800km-ert mentem, oda-vissza. mai ésszel gondolkodva el nem indulnék messzire motornézőbe... igaz a gs megérte.
Ha én elhiszem és elismerően bólogatok, hogy mennyire megkímélt, engedsz belőle?....
Nem akarok megszívatni senkit.. mentem én már "jó" motorért odavissza 350 kilométert, decemberben motorral. Ha minden úgy lett volna, mint ahogy a srác leírta cseréltünk volna, és fizettem volna még 200-at.. És nem a GS-sel volt a probléma
Jó lehet... elmegy a vevő megnézni álmai motorját több telefonálás után, és egy nagy blama szöveg beadása közbe tulaj elröhögi magát.
Már Lenin is mondta........tanulni,tanulni tanulni..............
elröhögném basszus... tuti nem tudnám végigmondani
Na látod megy ez............mélyen kell hinni benne és az ipse is boldog lesz.
Hogyne.. 87-94-ig nyugdíjas német orvos tulajdonosa volt, 94ben magyarországra került, egy ügyvédhez. Ő 97-2005 között már nem is használta, mert vett egy 1200 banditot, és csak porosodott nála. 2006ban megvette egy fiatal srác, aki összetörte magát egy crossmotoron, ezért újabb két évet állt a gép, amikor is én megvettem.. és így lett 30ezer kilométer a GSben
Hello

Kapcsolódik a témához, anno asszem Blue írta:
Folytás kivétele
Pedig igen...............rizsaként a jó öreg 6 évet állt egy bácsinál ledugózott kipufogóval takarókkal befedve sztorit kel leadni hihetően.
Most mondjam azt hogy 30 100 van benne? Mert az óra annyit mutat.. csak nem akarom elhinni, hogy valaki ezt el is hinné
GS 500 feldőlésben nem vagyok jártas. Ez a bukócső 450-esen van, szemre talán jó 500-ra is..

Én csináltattam a csövet 4 éve, 10ezer körüli összegért
Hazudj...............kifizetődik.
Hosszabb tőcsavar (így mondják?) kell elöl, alul ami a blokkot tartja. Csak ennyi módosítást igényel.

Most írt egy alkudni kívánó, magát komolynak mondó érdeklődő.. kevesebb extrával olvad az ár is

Bár félek hogy elijesztettem a "4 év alatt kicsivel több mint 60ezret tettem a gépbe" teljesen őszinte, és valóságot maximálisan fedő mondatommal.

Most várom a választ
Mer?
Eladod?
Szia! Mi nagyon keresnénk bukócsövet gs 500-ra. Friss szerzemény, szeretnék rá védelmet.
Tank gyönyörű festését meg tudom óvni valahogy. Persze szó sincs arról, hogy feldőlnék vele, de mégis...
Ha a felrakásához nem kell semmit fúrni faragni, akkor igen kell.
Én meg asszem harakirizni fogok..
Jubilálok!

MA van 1 éve hogy megvettem a GS-t
Átlagfogyasztás 4.3l 8.033 km-en. (21.518 km to 29.551 km)
Jó csomó pénz elment benzinre, bár szinte minden nap járok vele melózni/ma is/