Sziasztok !
GS 500 vásárlása előtt állok. Mindenféleképpen gyárilag fojtatlan változatot szeretnék. Hogyan tudom vásárláskor leellenőrizni a GS-t, hogy biztosan fojtatlan legyen ? Van esetleg rajta egy kis műszaki tábla ami informál erről ( teljesítmény adat feltüntetve, valami kód, stb), próbakör alkalmával nem valószínű, hogy végsebességet tudnék tesztelni. Illetve nem is ültem még ilyen gépen ezért nem tudok különbséget tenni fojtott és fojtatlan változat között.
Tankfelrakásnál van egy kis fülecske is, arra figyelj. Tehát kicsit lejjebb helyezed fel a vázra és előre kell tolni pár centit, akkor kerül a helyére. Lehet a fülecske nincs a helyén azért magasodik ki túlzottan, bár alapból is van ott egy kis rés...
Ja! Azért lehet nagyobb a hézag, mert könnyel elmozdulnak/leesnek ezek a kis szarok. Pillanatragasztóval raktam vissza őket, nekem 20 év után már látszott a portól a körvonaluk, hogy hol voltak eredetileg. :)
Nem tudja valaki véletlenül, a tank alján lévő két gumi ráül a vázra vagy becsúszik a váz mellé? Nekem most épp ráül a vázra, de mintha nagyobb lenne a hézag a váz és a tank közt a kelleténél...
én a madaras teszkóban vettem bosch c3-asat, ez tud mindent: 6V, 12V, autó, motor, stb, így ha később kocsihoz is kell, akkor jó. És külön van motor funkció, amikor alacsony amperral tölti, és csepptöltésre is vált, 14.999 pénz volt.
Szedd ki a kupakokat, vagy csavard le, mert töltés közben hidrogéngáz képződik. Még kémiaóráról ismerős lehet a durranógázas kísérlet... ;) Na ugye? Inkább ne a GS-en próbáld újra...
Mintha azt mondtad volna, hogy nem gondozásmentes, vedd ki, csavard le/húzd ki a kupakokat, töltsd fel, de töltés közben se legyenek fenn a kupakok, mert simán felrobbantod... motorban ne tölts, nekem a vázamon látszik egy elfolyt aksi, köszönet az előző tulajnak, kicsit örök nyoma maradt.
GS 500 vásárlása előtt állok. Mindenféleképpen gyárilag fojtatlan változatot szeretnék. Hogyan tudom vásárláskor leellenőrizni a GS-t, hogy biztosan fojtatlan legyen ? Van esetleg rajta egy kis műszaki tábla ami informál erről ( teljesítmény adat feltüntetve, valami kód, stb), próbakör alkalmával nem valószínű, hogy végsebességet tudnék tesztelni. Illetve nem is ültem még ilyen gépen ezért nem tudok különbséget tenni fojtott és fojtatlan változat között.
Tanácsokat előre is KÖSZÖNÖM !