Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia

Köszi.
GS re melyik való?
Na ilyen van nekem is mint az első kettő:
http://www.bazismotor.eu/170/2...
Szia!

Nekem sima manuális van amit az olajpálca helyére kell becsavarni.
Használtan vettem egy fórumtársunktól mindjárt be is linkelem milyen.
Egyébként elég pontos rámértem digitálissal pár fokos eltérést mutat csak.
OFF
nem tudom, ki mennyire nézi, vagy érdeklődik a motorsport iránt, de sajnos újabb áldozatot követelt a száguldó cirkusz:
http://sportgeza.hu/motogp/201...
Nyugodjék békében!
ON
A 84857-es hozzászólásban írt csatik eredete megvan. A fessz-szabályzót cserélték, és van, amin rajta van a gyári csati, van amin csak a kábelsaruk. Na az enyémbe az utóbbit tették (miért, azt nem tudom.) Amúgy mitől megy/mehet tönkre? És mi a jele, ha rossz?
Milyen a sisak?
Begami,

Hol tettél szert az olajhőmérőre?
Jeladó kijelző stb?

köszi
Ha tegnap nem megyek el"motorzani"....akkor most tuti harakiri...
Ezt az "elba" sötét ,depressziós időt.....boáááááá

...a "zsokém" meg pont most nincs itt
Mi is voltunk gurulni Visegrád,Esztergom,Dobogókő,a végén beültünk pizzázni az Andrettibe
Nem az én motoromon van egy haveromé.Itthon vette a Biker-World-ben.
Hi!

Ebay-en szerezted vagy a Wilbers oldaláról rendelted?
Hali!

26 ezer körül lehet venni Wilbers progresszív rugót újonnan.Egy 15W-s olajjal megspékelve nagyon tuti lesz.Meglepődtem én is mennyire más lett tőle a motor.
Az olajfogyasztás rendben is van, de az hogy 9000-et mentél vele, az már kevésbé. 6000 körül javasolt a csere!
Ne térj el szerintem a 10w40-től, a modell megálmodói is ezt ajánlják!
Merre jártál?
Nagyon szép idő volt..és kicsit sem fáztam...
Kimondottan örülök ,hogy nem hagytam ki ezt a napot.
Vigyorgok mint a tejbetök
Hello Ganja!

Na, ráfagyott az orcádra a vigyor? Milyen idő volt felétek?
A gyár, a japán mérnökök, alapvetően 10W40-et írnak elő a fél liter olajfogyasztás meg semmi, nulla. A motor ugye hidegen , hideg olajjal a van a legnagyobb veszélynek kitéve pont az indítás utáni első pillanatokban és itt teljesít a 10w-s olaj sokkal jobban mint a 20w-s meg a 15w-s.
Azok pizzát szállítani Pesten, nyáron 35 fokba valók.
Pláne, hogy 6000-ként cserélni kellene...
Szimeringekkel, pogácsákkal, olajjal mindennel együtt volt 24000 körül. Nem hiszem, hogy a pogácsa bármiféle bajt okozna, és a műhelyben se mondtak ilyet.
Igen. Nekem ott csinálták. És meg vagyok elégedve velük.
...és most elhúz....hogy az idén utoljára jegelhesse...pontosabban vigyorral az öntelt pofáján lefagyaszthassa a tökeit a libája hátán.

...szerintem Nils Holgersson is egy barom volt!
Csupasz libám már van....most a sok csupasz nő közül kell kiválasztanom a nagy "Ő"-t.
..és még csak nem is kell ,hogy szeresse a motort...sőt ...inkább ne szeresse...utálom ha mögöttem ülnek...
9000 alatt fél liter? Az tök jóóóó!
gsx 1400
az olyan mint a gs csak nagyban.
Szerezz egy hornetet,régi 1100-as légolajos sutyukit.
Bár abból elsőként ki kéne ütni a futóművet meg a féket.