Megvan az új Metzeler L.tech hátulra
( az első még bőven jó . egy időben lett cserélve,
de gondolom nincs annyi behatásnak kitéve . )
A műsz. vizsga is csont nélkül abszolválva .
10-e pííz . 30 perc volt az egész , teljesen normális
társaság , semmi "nagy arcok vagyunk" stílus.
Még felhívták a figyelmem a fékbetétek lassan
aktuális cseréjére is. De ez nekem a láncszettcserével
együtt már csak tavasszal fér bele a költségvetésbe .
8 ó.- kor indultam kissé hűvös volt, de semmi extra ruha nem volt
rajtam . Kicsit tekeregtem még össze-vissza és hazafelé
már ÖRÖMMOTOROZÁS !
ui: reggel kicsit lustának tűnt a drágám , lehet
hűvösebb levegő miatt ?
Szerintem egy próbát megért, mégha szinte egyértelmű is, hogy senki nem cserélne ennyire lefelé, aki meg eladná, annak valami nagyon könnyen eladhatót kell ajánlani, azt meg minek, el lehet adni :D
A srácot meg megértem, én is szeretnék egy GS500-at, még úgy is, hogy van már egy :D
@Gyuriimiricsi
Szerintem inkább próbáld eladni és közben gyűjtögess, nehéz a gépedet felfelé cserélni, pláne, aki a japán 4-esből hajt valamit :(
...igazából azt akarták mondani, hogy ez a fórum erre nem a legalkalmasabb, mivel mindenki imádja a saját motorját, és aki megválna tőle, az is feljebb nézegetne (Vstrom), így amit ajánlasz érte az zárt kapukat dönget....
Cserénél az ár magasabb....hö hö...legyen 250-ért beszámítom a vasadat...amire jövőre már nem kapsz rendszámot..
..te pedig 750-et ráteszel az én motoromra...mert cserénél az enyém is arányiban magasabb..
..az utánfutót pedig kategóriaváltás miatt add el!
Amit tudok érte kínálni az egy: Derbi GPR R 70 gyorsasági motor Hirdetés és egy Érvényes műszakis utánfutót aminek 300kg -os a terhelése. Pótkerékkel és magasítókkal érvényes műszakival 2012.10.29-ig.
Képet kérésre küldök az utánfutóról.
Akit érdekel az keressen itt a fórumon v írjon e-mail a címemre: gyuriimiricsi@freemail.hu
na jó, a mi audi 200-asunkért is annak idején egy falut lehetett volna venni valahol Svájcban... De annak már 22 éve. Most meg már gyakorlatilag csak eszmei értéke van, na nem a veteránsága, hanem a 13 literes fogyasztása miatt...
Nekem nagyon fáj a vállam tőle. 180/85 vagyok ,és a jobb vállam erősen fáj kb 150km után. Nagyon rá kell dőlni. Ezért gondolkoztam el komfortositáson.
Van msned?
ez is a"patakmederleereszkedésen" készült
( az első még bőven jó . egy időben lett cserélve,
de gondolom nincs annyi behatásnak kitéve . )
A műsz. vizsga is csont nélkül abszolválva .
10-e pííz . 30 perc volt az egész , teljesen normális
társaság , semmi "nagy arcok vagyunk" stílus.
Még felhívták a figyelmem a fékbetétek lassan
aktuális cseréjére is. De ez nekem a láncszettcserével
együtt már csak tavasszal fér bele a költségvetésbe .
8 ó.- kor indultam kissé hűvös volt, de semmi extra ruha nem volt
rajtam . Kicsit tekeregtem még össze-vissza és hazafelé
már ÖRÖMMOTOROZÁS !
ui: reggel kicsit lustának tűnt a drágám , lehet
hűvösebb levegő miatt ?
Vagy a karbonos kormány súly...vagy az első általam gyártott..de nehezebb kormány vég!
Választhatsz!
A srácot meg megértem, én is szeretnék egy GS500-at, még úgy is, hogy van már egy :D
@Gyuriimiricsi
Szerintem inkább próbáld eladni és közben gyűjtögess, nehéz a gépedet felfelé cserélni, pláne, aki a japán 4-esből hajt valamit :(
de nem fizetik...
..te pedig 750-et ráteszel az én motoromra...mert cserénél az enyém is arányiban magasabb..
..az utánfutót pedig kategóriaváltás miatt add el!
Keresek Suzuki GS 500-at Rendszámosat cserére!
Amit tudok érte kínálni az egy: Derbi GPR R 70 gyorsasági motor Hirdetés és egy Érvényes műszakis utánfutót aminek 300kg -os a terhelése. Pótkerékkel és magasítókkal érvényes műszakival 2012.10.29-ig.
Képet kérésre küldök az utánfutóról.
Akit érdekel az keressen itt a fórumon v írjon e-mail a címemre: gyuriimiricsi@freemail.hu
na jó, a mi audi 200-asunkért is annak idején egy falut lehetett volna venni valahol Svájcban... De annak már 22 éve. Most meg már gyakorlatilag csak eszmei értéke van, na nem a veteránsága, hanem a 13 literes fogyasztása miatt...
2011-re hány embernek teljesült az álma?! Na ugye!
Van msned?