Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alig 80 kilométer volt ilyen
Nekem meg a hátamat lehetne ellenkező irányba látni max.
a hideg levegő jó hatással van a teljesítményre,gondolj csak az intercoolerre
Nem! ez egy tök normális 3 számjegyű úton készült a cserna völgyébe. A szerelőm is végigment rajta utánunk pár héttel, hasidomos SV-vel

ez is a"patakmederleereszkedésen" készült
Megvan az új Metzeler L.tech hátulra
( az első még bőven jó . egy időben lett cserélve,
de gondolom nincs annyi behatásnak kitéve . )
A műsz. vizsga is csont nélkül abszolválva .
10-e pííz . 30 perc volt az egész , teljesen normális
társaság , semmi "nagy arcok vagyunk" stílus.
Még felhívták a figyelmem a fékbetétek lassan
aktuális cseréjére is. De ez nekem a láncszettcserével
együtt már csak tavasszal fér bele a költségvetésbe .
8 ó.- kor indultam kissé hűvös volt, de semmi extra ruha nem volt
rajtam . Kicsit tekeregtem még össze-vissza és hazafelé
már ÖRÖMMOTOROZÁS !
ui: reggel kicsit lustának tűnt a drágám , lehet
hűvösebb levegő miatt ?
szóval a kép
Most kaptam meg az egyik kollégától az augusztusi képek egy részét.. kicsit feldobom a topicot
köszi de majd este meg beszéljük.ja és hogyan adod oda?
Van egy ajándékom számodra!
Vagy a karbonos kormány súly...vagy az első általam gyártott..de nehezebb kormány vég!
Választhatsz!
Szerintem egy próbát megért, mégha szinte egyértelmű is, hogy senki nem cserélne ennyire lefelé, aki meg eladná, annak valami nagyon könnyen eladhatót kell ajánlani, azt meg minek, el lehet adni :D
A srácot meg megértem, én is szeretnék egy GS500-at, még úgy is, hogy van már egy :D

@Gyuriimiricsi
Szerintem inkább próbáld eladni és közben gyűjtögess, nehéz a gépedet felfelé cserélni, pláne, aki a japán 4-esből hajt valamit :(
...igazából azt akarták mondani, hogy ez a fórum erre nem a legalkalmasabb, mivel mindenki imádja a saját motorját, és aki megválna tőle, az is feljebb nézegetne (Vstrom), így amit ajánlasz érte az zárt kapukat dönget....
De az övé legalább egyedi darab!
Szinte gondoltam,h lesz egy nagyokos kis nem bírja ki ,h ne írjon valami nagy okosságot.
...hát nem mondom...egy 2011-es A8 L, 4,2-esre talán én is elcserélném... ha fizetik az átíratást...

de nem fizetik...
Cserénél az ár magasabb....hö hö...legyen 250-ért beszámítom a vasadat...amire jövőre már nem kapsz rendszámot..
..te pedig 750-et ráteszel az én motoromra...mert cserénél az enyém is arányiban magasabb..
..az utánfutót pedig kategóriaváltás miatt add el!
Sziasztok!

Keresek Suzuki GS 500-at Rendszámosat cserére!

Amit tudok érte kínálni az egy: Derbi GPR R 70 gyorsasági motor Hirdetés és egy Érvényes műszakis utánfutót aminek 300kg -os a terhelése. Pótkerékkel és magasítókkal érvényes műszakival 2012.10.29-ig.

Képet kérésre küldök az utánfutóról.

Akit érdekel az keressen itt a fórumon v írjon e-mail a címemre: gyuriimiricsi@freemail.hu
Még mindig tárcsa nélkül? :) Vagy ez már másik? ;)
elsőkerék eladó.perem hibája volt.joóbék javitották.
legalábbis nem sokkal több...
...de az 50 rugó stimmt...

na jó, a mi audi 200-asunkért is annak idején egy falut lehetett volna venni valahol Svájcban... De annak már 22 éve. Most meg már gyakorlatilag csak eszmei értéke van, na nem a veteránsága, hanem a 13 literes fogyasztása miatt...
nekem renault-om van....
... nem értelek benneteket... 1989-ben mindenki arról álmodott, hogy bárcsak keresne vagy 50.000-et és lenne egy II-es Golfja.

2011-re hány embernek teljesült az álma?! Na ugye!
Nekem nagyon fáj a vállam tőle. 180/85 vagyok ,és a jobb vállam erősen fáj kb 150km után. Nagyon rá kell dőlni. Ezért gondolkoztam el komfortositáson.
Van msned?