Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én annak mentem először csak eltanácsoltak mikor megkérdeztem, hogy minek a plusz négy ujj a gumin....
Nem nagyon..............markolatok fel.............pozitívot adsz neki biztivel meg egy tesetet.Elrendezed a kábeleket.Javasolt lerelézni kapcsolóra nehogy úgymaradjon és leszíjja az akksit.
Mert nem nőtúrkásznak mentél...
Attól függ.................
ja....,hogy eljő az alkalom vastag lesz mint az alkarom?....
Elvileg lehet.............bár nem hinném hogy örülnek neki.
hát nem tudom...én még sosem dugtam be az egész kezemet egy muffba sem akár mekkora is volt..... ...lehet, hogy ez az én bajom?
Kézmelegítő.
Muff alatt csak a kézmelegítő zsákot értitek vagy az egész tyúkanyó kötényt?
Gratula! :) A kisfelest akkor teljesen magadévá tetted. :)

A markolatfűtés hátrányaként meg azt hallottam én is, hogy csak a tenyeret melegíti, a kézfej stb. még fázik. Mennyire macerás a beépítése?
Viszont nem olcsó!....az állandó anyagilag egy katasztrófa, az alkalmi pedig 5 rugótól dubajig terjed....
Jaja, a muff szerintem is a legjobb dolog a világon, de Nadettnek mondani ilyet...
A markolatfutessel csak ovatosan. A tenyered meleg lesz, de az izuleteid kihulhetnek es artritises lehetsz. A legjobb es legolcsobb szerintem a muff.
"KIFIZETTEM A MOTOROM!"

Brutál nagy dolog kifizetni egy vasat, én a kocsimnál 1 hétig vigyorogtam, mint a tejbetök!

Gratulálok! :D
16000.- volt a markolatfűtésem. Többet ér szerintem egy akármilyen kesztyűnél. (én meg amúgy sem szeretek vastag kesztyűben vezetni).

KIFIZETTEM A MOTOROM!
Milyen igaz....................Bár a sima bűrbe dugott forcfield bundabugyi nekem bejött.Nem volt drága.10 km-re még nulla fok kötül is.
Múlt héten szereztem egy Probiker thermobéléses motoros gatyát (jeee :)), ezekben a hidegekben majd kipróbálom jövő héten.

Nekem a térdmelegítő + farmer már eléggé fázós 15 km-re, előváros/városi forgalomban (~10 °C).

A reggeli indítással kapcsolatban: kicsit tekergettem a karbit, most sikerült úgy belőni, hogy alapjárat is van, kb. 2-3 perc alatt bemelegszik, és még húz is. Egy darabig nem nyúlok hozzá.

25-30e-t biztos nem szánnék kesztyűre, annyit már nem érne nekem a téli motoros bohóckodás.
Három nadrág...az utolsó sí nadrág..nyári kesztyű,tavaszi kesztyű..és téli.egyszerre...hat réteg pulcsi..3 db sál...3 pár zokni....talán így nem is fáznék..
...ja ,hogy moccanni sem bírnék....na bumm,
..ujjéééé suhanunk
100+ km terepeztem ma utassal, mély homokon és sziken. Kurvafárasztó! Mopedrally feeling
A jó téli kesztyű drága! A 12ezer Ft nem drága.. ellenben szar, a 3m hitech ilyen olyan hablaty ellenére is. 20-30ezer között találhatsz tényleg jót!

Kérdezted hogy a neoprén térdmelegítő jégeralsó farmer kombó meddig jó. 110es tempónál 4 fokban olyan 25 kilométer ami komfortos benne
reggeli párakicsapódás ?
én még nem rakom el . éjszakára motorosponyva !
nekem is sokkal tovább kell szivatóval melegíteni 2-3000-es
fordulaton, mert különben leáll !( az alapjáratom 1200 )
szerdán kapja az új gumit és egyúttal le is vizsgáztatom .
azt hiszem minden renben lesz !
na látod nem kell még elrakni amúgy jövő hétre megint 18-20 fokot mond.
Kicsit szárítottam és beindult!
Szisztok!

Lemostam a vasat, aztán beindítottam, mondom had járjon kicsit. Mikor bemelegedett gondoltam "megfordulok vele" hogy be tudjam szépen tolni a helyére. Mentem vele egy pár 100 méteres kört úgy sisak/minden nélkül. Ahogy bearaszolgattam vele az udvarra lefulladt, gondoltam kevés volt a gáz. Aztán próbálom indítani, de csak teker az önindító, se pri-be-se on-ba nem indul.
Mi lehet, Beázott valami? Hagyjam kiszáradni, vagy mit csináljak?