Hello!Persze!Kérek még egy pár nap türelmet,valószínüleg a héten megyek szüleimhez és akkor elhozom.És amiért ilyen kitartó vagy máris 1000 Ft-t engedtem,ha tetszik.
Nekem megvan a tuti recept szétfagyás ellen.
Protektoros bőr motorosruha alá beöltöztem egy melegítőnadrággal, felül egy póló és egy kötött garbó. A dzsekinek van bélése is. És a lényeg, hogy motorosruha fölé esőruha, ami úgy megfogja a szelet, hogy ahogy felvettem onnantól nem is volt semmi hidegérzetem, pedig hazafelé elkapott egy akkora eső, hogy úszott a víz az úton.
Győr után ahogy rákanyarodunk a 84-esre van egy lámpa. Ott álltam és vagy két percig vártam, de nem nagyon láttam hogy átváltott volna. Aztán fogtam magam és bekanyarodtam. Nem láttam jól hogy zöld e vagy piros, mert egy kicsit megvilágította a reggeli nap.
Amikor bekanyarodtam és visszanéztem akkor láttam hogy kamerák vannak minden irányba.
Ez milyen kamera? Olyan ami pirosnál mozgásra fényképet csinál? Lehet hogy jön a csekk?
akkor ez hasonló lehet mint a cigi és a tüdőrák témája, mégis csak nagyobb az esély rá ha cigizel, itt meg a fájásra nagyobb ha motorozol télen, amit nagyon csíptem az egészben mikor melóhelyen mindig befagyott a zár, nem lehetett nyújtást adni a következőt csináltam, kulcsot a tűzhely fölé, jó forróra melegítettem és rohantam a motorhoz
Majdnem 50 vagyok.......szinte minden télen motoroztam 17 éves koromtó és csak annyi bajom van mint minden hasonló korú fószernek pedig 81'-ben még semmiféle védőruha nem volt, sima vászonnadrág nejlonzacskó protektorral... ....szerintem inkább adottság kérdése, hogy ki mikor fázik és mikor megy tönkre bármije...
Én eddigi motoros éveim alatt minden télen motoroztam (melóba jártam), azaz 3 éven át, tavaly Mikuláskor vettem egy világítós mikulás sapkát felraktam a bukóra és este hóesésbe motoroztam nah az jó volt , de az egészből azt akartam kihozni hogy akár mennyire is felöltözöl tönkre mennek az ízületeid, nekem már most fájnak a térdeim ha egy kicsit hidegebbet kapnak, a rekordom -14 fok volt az 5km-en már nem bírták a kezeim, pedig téli motoros kesztyűm volt ( bár nem sokat ér)
Ha valakit esetleg érdekel, van egy komplett lábtartó szettem a GS-hez. Bal oldali lábtartó konzollal, jobb oldali lábtartó konzollal és fékpedállal, két utas lábtartó. 25000Ft.
Szia! Gondoltam felhívom ez a Koncz Antalt ,de tudnál róla valami infót mondani? Ő Suzuki szervizes? vagy csak otthon szerelget?
Tudod ez ember fél egy picit mikor ott kell hagyni valahol a vasat!
Előre is köszi!
Szép motoros idő van!:) (22C)
Kellemes napot Mindenkinek!
Köszi! Tuti lehetett a túrátok.Kár,hogy én az idén már nem nagyon tervezhetek semmit,mert a motorvétellel is eléggé megfúrtam a családi kasszát,de azért jövőre majd meglátjuk.
Protektoros bőr motorosruha alá beöltöztem egy melegítőnadrággal, felül egy póló és egy kötött garbó. A dzsekinek van bélése is. És a lényeg, hogy motorosruha fölé esőruha, ami úgy megfogja a szelet, hogy ahogy felvettem onnantól nem is volt semmi hidegérzetem, pedig hazafelé elkapott egy akkora eső, hogy úszott a víz az úton.
Bánhatod hogy nem jöttél vasárnap, még a gumijaink is rendesen bemelegedtek, olyan fasza idő volt!
Győr után ahogy rákanyarodunk a 84-esre van egy lámpa. Ott álltam és vagy két percig vártam, de nem nagyon láttam hogy átváltott volna. Aztán fogtam magam és bekanyarodtam. Nem láttam jól hogy zöld e vagy piros, mert egy kicsit megvilágította a reggeli nap.
Amikor bekanyarodtam és visszanéztem akkor láttam hogy kamerák vannak minden irányba.
Ez milyen kamera? Olyan ami pirosnál mozgásra fényképet csinál? Lehet hogy jön a csekk?
Köszönöm!
Tudod ez ember fél egy picit mikor ott kell hagyni valahol a vasat!
Előre is köszi!
Szép motoros idő van!:) (22C)
Kellemes napot Mindenkinek!
A ruha még aktuális?Mert nem kaptam képet...
-manapság a füstölt a divat !