Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én hazavittem a motort a szüleimhez a hétvégén, le akartam tenni télire, de aztán kisütött a Nap és megint visszajöttem vele Pestre :) Nem lehet ilyen időben motor nélkül lenni.
Felvettem a jégeralsót, a kötött pulcsit, az Alpinestars Jet Road kesztyűt és megyek amíg a hó meg nem állít. Ez a kesztyű két évet bírt nálam, full vízálló volt eleinte, de mindennapi használatban, két baleset után mostmár beázik az, amelyiknel levitte az aszfalt a goretex bélését. Drága, de amúgy tudom ajánlani.
Nekem Shox-os van 5000Ft ért vettem, az első szezonban nagyon király volt, aztán a második télen már éreztem a gyengülést, ez a harmadik téli szezonom vele, most már nagyon szar, már 5 fokban is fázik bent a kezem, az ujjak végénél kilyukadt a bőr, meg jön ki a bélés néha néha belőle, de az árát sztem megérte
Hideg, sz.r idő, alig motorozik valaki (tisztelet a kivételnek és az őrülteknek :)) --- nincs sok megosztanivaló.

De hogy legyen valami kérdés is:
ki, milyen télikesztyűt használ, kinek mi vált be?

Első körben egy Probiker Season-nel szemezek, ha nem lesz a méretemben, akkor egy Held Gelo a kiszemelt.
Hali mindenki.Igen pang a fórum két napja mi ennek az oka?
Így van, pontosan, itt a tuti, ma ezt mondtam én is XJ900-nak, januárban kell kiugrani, karácsony utáni leárazás.
Annak ajánlom most az RMC-t, akinek most kell, de érdemes felhívni őket, mert pár dolog kivételével 20%-ot adnak, van ami jobb Shox, ban, vagy Imet-ben...
...de most majd jönnek a jó akciók, vagy rájuk rohad tavaszig :D
Én voltam ott.
Elég szegényes a választék. Viszont vannak jó árak. De mindenből csak 1-1 darab. Ha pontolyat kerestél, mázli.
Szerintem karácsony után...Januárban..akkor vannak a nagy akciók..
ha mész és van hely szólj én mennék,
Bármit ami megtetszik és lényegesen kedvezőbb árban van mint itthon...pl :bukó,gumi,stb
Mit szeretnél vásárolni?
Vagy összecuccolunk egy autóba..és kihúz Osztrákiába vásárni!
RMC-ben megint valami kiárusítás van, azért én még várom, lesze itt még minden olcsóbb januárban :D
Gs öccáva is !
ennek őszintén örülünk !
Az igazán szép részek 1 naposra húzósak! 2 éjszakával, 3 napban sokminden körbemotorozható!
Az szép!
Na majd akkor tavasszal újra feldobjuk a témát, "hátha" tudsz ajánlani pár jó egynapos szakaszt nekünk!
Én is mentem szeptembereben egy kisebb karikát az Osztrák alpokban, 2750km-re sikeredett, de még így is kimaradt 3 fizetős alpenstrasse a glockner túloldalán!
Hóolvadás után kéne menni. Azon a meredek szerpentinen, ahol szét volt fagyva az út, szerintem vízátfolyások vannak a hóolvadás miatt. Az is veszélyes lehet!
De akár többször is mehetünk arrafelé, egyre beljebb az Alpokba!
Tavasszal jössz csinálunk egy jobbat oké.De úgy kéne ,hogy korán menni lehet ne sátorozni nálam ha akar valaki.
Igazad van bocsi csak siettem és nem figyeltem köszi de nem esek.
sonyikama 15:12Az ujj kormányról van képed?Rakjál fel.
Más.Motorozási hiányom van mert szar az idő és minden nap esek vasárnap óta.

válasz erre előzmény ugrás ehhez a hozzászóláshoz
Bocs, de nem azt írtad hogy "esik" hanem azt, hogy "esek" , ezért próbáltam viccelni! Olvasd vissza a hozzászólásod!
Azt majd melegebb aszfalton fokozatosan koptasd le! Mindig csak pár millimétert, ne dobd lapra rögtön!