Én hazavittem a motort a szüleimhez a hétvégén, le akartam tenni télire, de aztán kisütött a Nap és megint visszajöttem vele Pestre :) Nem lehet ilyen időben motor nélkül lenni.
Felvettem a jégeralsót, a kötött pulcsit, az Alpinestars Jet Road kesztyűt és megyek amíg a hó meg nem állít. Ez a kesztyű két évet bírt nálam, full vízálló volt eleinte, de mindennapi használatban, két baleset után mostmár beázik az, amelyiknel levitte az aszfalt a goretex bélését. Drága, de amúgy tudom ajánlani.
Nekem Shox-os van 5000Ft ért vettem, az első szezonban nagyon király volt, aztán a második télen már éreztem a gyengülést, ez a harmadik téli szezonom vele, most már nagyon szar, már 5 fokban is fázik bent a kezem, az ujjak végénél kilyukadt a bőr, meg jön ki a bélés néha néha belőle, de az árát sztem megérte
Így van, pontosan, itt a tuti, ma ezt mondtam én is XJ900-nak, januárban kell kiugrani, karácsony utáni leárazás.
Annak ajánlom most az RMC-t, akinek most kell, de érdemes felhívni őket, mert pár dolog kivételével 20%-ot adnak, van ami jobb Shox, ban, vagy Imet-ben...
...de most majd jönnek a jó akciók, vagy rájuk rohad tavaszig :D
Én is mentem szeptembereben egy kisebb karikát az Osztrák alpokban, 2750km-re sikeredett, de még így is kimaradt 3 fizetős alpenstrasse a glockner túloldalán!
Hóolvadás után kéne menni. Azon a meredek szerpentinen, ahol szét volt fagyva az út, szerintem vízátfolyások vannak a hóolvadás miatt. Az is veszélyes lehet!
De akár többször is mehetünk arrafelé, egyre beljebb az Alpokba!
Felvettem a jégeralsót, a kötött pulcsit, az Alpinestars Jet Road kesztyűt és megyek amíg a hó meg nem állít. Ez a kesztyű két évet bírt nálam, full vízálló volt eleinte, de mindennapi használatban, két baleset után mostmár beázik az, amelyiknel levitte az aszfalt a goretex bélését. Drága, de amúgy tudom ajánlani.
De hogy legyen valami kérdés is:
ki, milyen télikesztyűt használ, kinek mi vált be?
Első körben egy Probiker Season-nel szemezek, ha nem lesz a méretemben, akkor egy Held Gelo a kiszemelt.
Annak ajánlom most az RMC-t, akinek most kell, de érdemes felhívni őket, mert pár dolog kivételével 20%-ot adnak, van ami jobb Shox, ban, vagy Imet-ben...
...de most majd jönnek a jó akciók, vagy rájuk rohad tavaszig :D
Elég szegényes a választék. Viszont vannak jó árak. De mindenből csak 1-1 darab. Ha pontolyat kerestél, mázli.
Na majd akkor tavasszal újra feldobjuk a témát, "hátha"
De akár többször is mehetünk arrafelé, egyre beljebb az Alpokba!
Más.Motorozási hiányom van mert szar az idő és minden nap esek vasárnap óta.
válasz erre előzmény ugrás ehhez a hozzászóláshoz