Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mégjobb..............ha nem tervezett hanem házigyártmány legalább a menetet húzza ki a blokkból.
Mivel a GS acélvázas és a bukógomba tartócsavarja a blokktartó csavar helyére kerül, nem tud különösebb gondot csinálni. Az általad említett dolgok az aluvázas sportgépeknél jelentenek gondot inkább.
Javítva és fényezve lettek az idomok. A fejidom volt a leggázosabb, azt sztem másnak nem is legózták volna össze. A lámpát viszont cserélni kellett, azzal nem lehetett mit kezdeni, meg persze a telók, alsó villahíd és a keréktengely is cserés lett.
Na ja, nekem még elég a derékmelegítő + térdmelegítő, az még pariban van a BKV-s idővel. Ha már motorosgatya, csizma stb. kell, akkor átgondolandó a BKV. Az autó nem játszik, naponta kb. 4000 pengő lenne a parkolási díj, szóval felejtős.
Azt már most nem kezdem.............fél óra beöltözés fél óa vetkőzés vissza megint addig leérek BKV-val is.Bár ha bekrepál a kocsi megoldom motorral.
Nem állítom, hogy 1-1 karikára ne venném elő, de napi szinten, munkába járásra szerintem hagyom.
Volt 2 éve hogy karácsonykor még tekertem egy vacogóst.
Erre az évre sajnos lassan bezár a bazár. Ma reggel is már eléggé krahácsolt a vas, hetek kérdése, aztán szerintem letámasztom télire.
Támaszd le.
A fasz ki van ezzel a motorozással, sehogy nem jó!
Viszont gomba nagyobb eséllyel húzza el a vázat vagy ha blokkon van tép ki belőle darabot.
De csővel idomot kell fúni, gombából meg van idom kikerülős. Így pályázás után sem kell leszerelnem, elfér az idom mellett.
Inkább cső..............gomba megosztó vélemény tekintetében.
Tavasszal felgombázom, az a dőlésektől és kisebb kicsúszásoktól valamennyire csak megvédi. Leszedni nem akarom, mert így tetszik. Maximum ha kilátogatok a Kakucsra, akkor kapom le.
Fejidomot szerelt már le valaki F-esről?
Ha csak ettől félsz................vasald be............vagy szedd le és a padlásra vele.Én láttam ezerfelé röppent idomdarabokat...........szar látvány..............ezé sincs sok belőle nekem.
Hát ez szomorú, sajnálom!
Idomok mennyire sérültek meg? Ha megsérültek, tudtad pótolni, vagy javíttatni az egyes elemeket? Vagy esetleg E-sre alakítottad?
Én még a legkisebb kicsúszástól is félek az idomok miatt...
szerencse,h igy megusztad es nincs maradando serules.nyaron en is kicsit osszekarcoltam a gepet,nekem is nagy mazlim volt.
Ide nem írtam föl, a motorozz.hu-n tárgyaltuk a dolgot. Viszonylag jól megúsztam, leszámítva, hogy a tökömmel összehajtogattam a tankot. Nem volt őszinte a mosolyom utána egy ideig, de úgy tűnik, semmi komolyabb gond nincs. Lehetett volna sokkal nagyobb baj is.
erre nem emlekeztem sajnos v. nem irtad a forumra. :( remelem neked nem lett bajod - a motor potolhato...
Még nem nagyon láttam olyat csattnál ahol minden más kuka csak a lábtartó nem.
Az enyém is összetört nyár elején (kijött elém egy öreg), de az most már lassan összeáll és a lábtartóknak semmi bajuk nem lett. Az eleje viszont kompletten kuka lett...
hu,akkor jo.azt hittem,h ennyi maradt a motorbol. :o
Ezek nem az enyémről származnak.
megpróbálok ennek a csörgésnek utána járni,remélem a gatyám nem megy rá:)
A Kék Holdas csapat is korrekt munkát végez, ők "gumiznak" is.