Hello Zoltan!
Orulok hogy ujra hallani feloled.Egy darabig mindig kovettem az utazasod a weboldaladon de aztan az egesz eltunt az eterbe.Merre vagy most,visszajottel a krumplievok szigetere vagy otthon vagy magyar foldon?
Ha viszonylag ritkan jon elo, akkor vegkepp nem aggodnek a helyedben. En tobb mint 75 ezer kilometert tettem a motorba miota eloszor elojott a csorges. sokszor egy liter olaj is hianyzott tobbezer kilometeren at, nem voltam mintagazdi... megis megy. Amikor legutobb beneztem a szelepfedel ala, minden tipptoppnak tunt, v.lanc feszes, kopas sehol.
A kotyogast tervezesi hibakent emlegetik a legtobb helyen es nem olvastam meg sehol felrobbant motorokrol. youtube-on keressetek ra "gs500 noise"... vannak ijesztoek :)
Majd irok, ha szetszedtem a mocit. Peace out!
Mivel nem állandó jelenség, így ennek a hibakutatása igen nehéz. Volt rá példa, hogy a szerviz körül jártam, volt hang, odamentem, van hang. Szerelő hallgatja, fogdossa. Állítsuk le, leállítottam. Szerelő gondolkozik motor beindít, nincs hang. Mondom ilyen nincs, elhúztam 9ezerig a fordulatot.. visszaejtem, semmi.. aztán csak másnap hangoskodott..
Nem feltétlen. Ívre borítani gázelvétellel könnyebb sokkal, ez nagyon rövid idő, éppen csak visszacsukod a gázt, és onnan pedig tartott gáz, és ha kell hátsófékes ívre húzás.
Most nem...................kiköhögöm a sajáterő feletti részt................utána túraszezon................ha marad rá pénz..............akkor talán valami bőrt.............cordura van.
Nem szeretem mert vastag téli.
Nem tudom mi ez,de a Triumph kesztyű hatására ma nem dúlt annyira a love a GS-sel. .
Baromi jó ez a kesztyű,őszi akár téli használatra cordurás,gore-tex féle légáteresztő vizálló betéttel,csuklószorítóval,plexitörlővel,ütésvédelemmel,ujjvég
eken dörzsis anyaggal a jobb tapadásért.Te nem veszel?
Ha indításnál csattant, nem lehet, hogy az indítómotor körül kellene hallgatózni? Próbáld meg egy hosszabb gumicsővel hallgatózva kitalálni, honnan jön a hang!
Az én klattyogásom is hangos lett az utolsó szelephézag állítás miatt. A szervízben hozzányúltak a vezérműlánc feszítőjéhez is, amikor lapkát cseréltek... majd most szétszedem és kiderül, mi is a helyzet odabenn. Remélem, nem vezérműtengely csapágyas.
Motor meg jön hozzá.Nálam dúl a love.
Kesztyű nagy nyűg nekem most tartok talán 3. párnál ami nem jó neke.Egy shoxos túrakesztyű kivételével.
De ez már 2 éves.............lassan csereérett.
Kedves Zoli!
Követtem a példádat.Vettem egy Triumphot.Na jó,nem egy Triumph motort,hanem egy Triumph kesztyűt a Triumph szalonban.Akciós és természetesen kíváló minőségű.Most már csak a hozzá illő motorra kell spórolnom. .
/mindenkinek ajánlom:7500 pénz,nagyon fullos,ahhoz képest ingyen van./
Orulok hogy ujra hallani feloled.Egy darabig mindig kovettem az utazasod a weboldaladon de aztan az egesz eltunt az eterbe.Merre vagy most,visszajottel a krumplievok szigetere vagy otthon vagy magyar foldon?