Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Zoltan!
Orulok hogy ujra hallani feloled.Egy darabig mindig kovettem az utazasod a weboldaladon de aztan az egesz eltunt az eterbe.Merre vagy most,visszajottel a krumplievok szigetere vagy otthon vagy magyar foldon?
Ha viszonylag ritkan jon elo, akkor vegkepp nem aggodnek a helyedben. En tobb mint 75 ezer kilometert tettem a motorba miota eloszor elojott a csorges. sokszor egy liter olaj is hianyzott tobbezer kilometeren at, nem voltam mintagazdi... megis megy. Amikor legutobb beneztem a szelepfedel ala, minden tipptoppnak tunt, v.lanc feszes, kopas sehol.
A kotyogast tervezesi hibakent emlegetik a legtobb helyen es nem olvastam meg sehol felrobbant motorokrol. youtube-on keressetek ra "gs500 noise"... vannak ijesztoek :)
Majd irok, ha szetszedtem a mocit. Peace out!
nekem 28.000km van a mociban nem hiszem ,hogy vez.mű.lánc ,bár most már semmiben sem vagyok biztos:(
..én ekkor kicseréltettem a vezláncot. Hátha. Hát nem. De nem volt hiába, mert sokkal szebb lett az általános hangja . Immár 50ezer kilométere
velem ugyan ez volt, úgy fordultam vissza pár km múlva mikor megint előjött lese állítottam, mert ugye előtte tök hülyének nézett hogy miről beszélek
Mivel nem állandó jelenség, így ennek a hibakutatása igen nehéz. Volt rá példa, hogy a szerviz körül jártam, volt hang, odamentem, van hang. Szerelő hallgatja, fogdossa. Állítsuk le, leállítottam. Szerelő gondolkozik motor beindít, nincs hang. Mondom ilyen nincs, elhúztam 9ezerig a fordulatot.. visszaejtem, semmi.. aztán csak másnap hangoskodott..
Nadette-nek is jó lenne a Triumph, igaz nem (csak) kesztyű márkából :)
basszus nekem szétszedték az egész vezérlést mikor először előjött ez a hang, de minden rendben volt szal nem tudtak segíteni
Tuttam hogy kihagyok valamit.........................hátsófék.............
Amúgy stimmel.
lol nekem ugyan ez van , azt hittem az enyém szarakodik
Nem feltétlen. Ívre borítani gázelvétellel könnyebb sokkal, ez nagyon rövid idő, éppen csak visszacsukod a gázt, és onnan pedig tartott gáz, és ha kell hátsófékes ívre húzás.
én a helyedben valami olyan szerelőt keresnék, aki magának melózik nem pedig fix be ül ott
Én sem................de berombolok és lessz ami lessz..............megijedek és becsukom a szemem.
Kanyartól függ mit csinálok...................
nem akarok okoskodni, de fogok
a kanyarba kicsi stabil gázzal kell bemenni ,
Most nem...................kiköhögöm a sajáterő feletti részt................utána túraszezon................ha marad rá pénz..............akkor talán valami bőrt.............cordura van.
Nem szeretem mert vastag téli.
randomway,ha rájöttél valamire ,írj már egy email-t ! köszi!:)
azóta az aksit feltöltöttem ,és szépen indít is,csak beindulás után sajna ott a hang:(
Nem tudom mi ez,de a Triumph kesztyű hatására ma nem dúlt annyira a love a GS-sel. .

Baromi jó ez a kesztyű,őszi akár téli használatra cordurás,gore-tex féle légáteresztő vizálló betéttel,csuklószorítóval,plexitörlővel,ütésvédelemmel,ujjvég
eken dörzsis anyaggal a jobb tapadásért.Te nem veszel?
Ha indításnál csattant, nem lehet, hogy az indítómotor körül kellene hallgatózni? Próbáld meg egy hosszabb gumicsővel hallgatózva kitalálni, honnan jön a hang!
Az én klattyogásom is hangos lett az utolsó szelephézag állítás miatt. A szervízben hozzányúltak a vezérműlánc feszítőjéhez is, amikor lapkát cseréltek... majd most szétszedem és kiderül, mi is a helyzet odabenn. Remélem, nem vezérműtengely csapágyas.
igen ,én sem tudom mi lehet ,de szerintem tuti nem csapágy mert akkor az olajban látnám a darabokat
Főleg ha utána meg az aksi le is merült, ahogy írtad...
Motor meg jön hozzá.Nálam dúl a love.
Kesztyű nagy nyűg nekem most tartok talán 3. párnál ami nem jó neke.Egy shoxos túrakesztyű kivételével.
De ez már 2 éves.............lassan csereérett.
ataaa ,most már én kezdek arra gyanakodni
Kedves Zoli!
Követtem a példádat.Vettem egy Triumphot.Na jó,nem egy Triumph motort,hanem egy Triumph kesztyűt a Triumph szalonban.Akciós és természetesen kíváló minőségű.Most már csak a hozzá illő motorra kell spórolnom. .
/mindenkinek ajánlom:7500 pénz,nagyon fullos,ahhoz képest ingyen van./