Én épp tegnap raktam fel a "muffot" a kormányra. Nekem bevált. Ha még vki rak rá kormányfűtést is, akkor tuti nem a kesztyű lesz a szűk keresztmetszet. Nem pont ilyen de vmi hasonló és ez most akciós.
The only mechanical modification to the GS related to the cylinder head. Like all air-cooled motors, the GS produced a good deal of noise when cold and alot of it came from camshaft endfloat. From engine number 114497 onwards the clearance was opened up to a theoretical 1 mm by taking 0.5 mm off the head casting and the same amount off the end of the camshaft. This clearance was shimmed up with a 1 mm shim to give "almost no clearance when cold"-the theory being that differential rates of expansion between the cylinder head and the camshaft would produce working clearance once the motor was warm. Like the fork modification, it worked well enough to stop the roadtesters mentioning the problem again.
Nyáron nincs lombszíneződés! Remélem szép színes lesz minden. Annyi időm most per pill nincsen, hogy leugorjak akár csak montenegroba is. Így is nagyon nehéz volt 3 napot szabaddá tenni
szerintem nem az a gyenge pont,hidegben is mindig a kezem fázott,de a markolatfűtés óta nincs gondom.mert ha belegondolsz egyedül a kesztyű alá nem vesz a legtöbb motoros valamit hidegben.
talán a csizma lehet még hideg
A kesztyű a szűk keresztmetszet, legalábbis nálam. A shoxos téli kesztyű, hiába volt valami nagyon fagyos fantázianeve, mégsem elég meleg. 5 fok alatt 200km a max amit elviselek benne, 0 fokban 100-130km, -5 fokban max 50km amit meleg teásbögre fogdosás nélkül kibírok benne.
Hát itt még nincs eső - de amilyen szerencsém lesz, vagy szikrázó napsütés lesz egész nap (és fogom a fejem, hogy miért hagytam otthon a vasat), vagy majd csak akkor kezd el esni az eső, amikor épphogy hazaértem. Mindegy, jobb az óvatosság...
igen,meg hát ki bír annyit szív....ószállal inni (ásványvizet)
tegnap este még pólóban jöttem haza (22h) de most nem sok kedvem lenne motorral elindulni,marad a 1,5 tonnás alternatíva
viharos szél,eső,talán hideg is van de ezt az ágyból nem tudom megmondani
Hát nekem idénre vége a szezonnak... 3 kilót fogytam, és amikor majdnem szembehánytam a védőnőt, kitettek táppénzre.
Nagyon boldog vagyok a terhességtől, de amikor meglátok egy GS-t az úton, szívesen lerugdosnám a tulajt róla, és lenyúlnám...