Ja és simán lehet hidegben is motorozni, csak fel kell öltözni. Az esőruha is sokat fog, és még vizes se lettem.
Ahol jó az aszfalt, és kisüt a nap, rögtön érezhető a tapadáskülönbség. Ezzel szemben a havazós szerpentinen nem volt ritka a 20-30-as tempó..
Fasza volt a túra Sonyika! Nekem a végére 540 km jött ki! Volt itt reggeli csípős hideg, aztán kis napsütés, aztán viharos szél, majd eső, de a pontot az i-re a havazás tette fel a hegyekben.
Hazafelé még Kapuvár és Csorna között elkapott egy olyan eső, hogy az úton állt a víz. Itt lelassítottam 120-ra, nehogy vízráfutás legyen a vége...
Pont sötétedés előtt hazaértem, úgyhogy megérte sietni. Sonyika, hova tűntél a 84-esen? lekanyarodtál talán, Bocs hogy úgy kilőttem, csak nem szeretem ha sok az autó előttem.
Rám ne várjatok holnap...Reggel jöttem a melóból és 1 fok volt.Szóval nekem túl sok lenne holnap pár fokba letolni több mint 500km.
Megöregedtem sajna ez van.
Majd legközelebb!
Én ma motoroztam egy kicsit és nem volt vészes. A hűvös vizes aszfalt csúszósabb, így holnap is már csak sétamotorozás jöhet szóba.
Ha nem esik reggel az eső, akkor 9:40-kor ott leszek a benzinkúton.
Sonyika, jól írtam fel a számodat +36-30/5904171?
Ha félúton kifogyna a benzinem, vagy becsúsznék egy árokba, csörgök!
érdemes elolvasni az f910es 'autópályát'
Ahol jó az aszfalt, és kisüt a nap, rögtön érezhető a tapadáskülönbség. Ezzel szemben a havazós szerpentinen nem volt ritka a 20-30-as tempó..
jövőre nem tartasz velem egy izland-norvég körre?
Fasza volt a túra Sonyika! Nekem a végére 540 km jött ki! Volt itt reggeli csípős hideg, aztán kis napsütés, aztán viharos szél, majd eső, de a pontot az i-re a havazás tette fel a hegyekben.
Hazafelé még Kapuvár és Csorna között elkapott egy olyan eső, hogy az úton állt a víz. Itt lelassítottam 120-ra, nehogy vízráfutás legyen a vége...
Pont sötétedés előtt hazaértem, úgyhogy megérte sietni. Sonyika, hova tűntél a 84-esen? lekanyarodtál talán, Bocs hogy úgy kilőttem, csak nem szeretem ha sok az autó előttem.
De azért a táj is tetszik...
Fényképeket is készítettetek?
Neked is Lasertech van hátul?
A másik Ausztria http://www.wetter.at/wetter/oe...
Okt. 9re http://g.co/maps/3whqj
mocidat csörgőnek Nadettebébi !
A rájövök a csörgésre ,akkor tavasszal én is beadom a derekam egy kis túrázásra . (Már most is mennék:)
Láttad a galériát? Öreg vagy új ? néven tettem fel a kedvedért.
Rám ne várjatok holnap...Reggel jöttem a melóból és 1 fok volt.Szóval nekem túl sok lenne holnap pár fokba letolni több mint 500km.
Megöregedtem sajna ez van.
Majd legközelebb!
Ha nem esik reggel az eső, akkor 9:40-kor ott leszek a benzinkúton.
Sonyika, jól írtam fel a számodat +36-30/5904171?
Ha félúton kifogyna a benzinem, vagy becsúsznék egy árokba, csörgök!