Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az utas sokat számít ám.meg a csomagok. +100kg a hátsó keréken,sokkal biztonságosabb.
annyira azért nem rossz
érdemes elolvasni az f910es 'autópályát'
ma 10 fokban, utassal, letettem a lábtartót többször is Jah, és hitvány szar volt a burkolat, tiszta hepe meg hupa
alpok látványút volt az útvonalban?gondolkoztam rajta,szóval egy beszámolót szívesen meghallgatok
Annyi pénzem most megmondom, hogy tuti nem lesz! Am izlandon nincs semmi.. de azért én is elmennék
Ja és simán lehet hidegben is motorozni, csak fel kell öltözni. Az esőruha is sokat fog, és még vizes se lettem.
Ahol jó az aszfalt, és kisüt a nap, rögtön érezhető a tapadáskülönbség. Ezzel szemben a havazós szerpentinen nem volt ritka a 20-30-as tempó..
kalandos helynek tűnik,bejön.+1lájk
jövőre nem tartasz velem egy izland-norvég körre?
Szasztok!

Fasza volt a túra Sonyika! Nekem a végére 540 km jött ki! Volt itt reggeli csípős hideg, aztán kis napsütés, aztán viharos szél, majd eső, de a pontot az i-re a havazás tette fel a hegyekben.
Hazafelé még Kapuvár és Csorna között elkapott egy olyan eső, hogy az úton állt a víz. Itt lelassítottam 120-ra, nehogy vízráfutás legyen a vége...
Pont sötétedés előtt hazaértem, úgyhogy megérte sietni. Sonyika, hova tűntél a 84-esen? lekanyarodtál talán, Bocs hogy úgy kilőttem, csak nem szeretem ha sok az autó előttem.
Ataa, hazaértél már? Sonyika sosem fogja leírni, hogy mi volt a túrán...
Gyönyörű!

De azért a táj is tetszik...
Gondoltam Rátok, reggel errefelé igen borús volt az idő, mi be is gyújtottunk. De tudtam, hogy Benneteket ez nem ijeszt el!

Fényképeket is készítettetek?
...hát szegény gyerek, hamarabb bealudna a kipufogófüsttől, mint a csörgéstől... vagy hamarabb lennél hajtókaros...

Neked is Lasertech van hátul?
Meg volt a tura jo volt es havazott a hegyekbe. a gps egy nagy szar.majd kesobb irok most pihenek meg varom atat,hogy haza erjen
Ha a profillapodon levő 1 db képre gondolsz, akkor igen, látszik. :)
Jó, de hova? Mit nézzünk?
raktam fel egy fotót de nem tudom sikerült-e:( segítene valaki meglesni?)
Nem szívesen válnék meg a vastól! de ha Nadette szereti a csörgést akkor hallgathatja,ha van kedve:)
ha mégse találod a hibát , megkapja a
mocidat csörgőnek Nadettebébi !
Sziasztok! Csak benéztem hozzátok egy picit!
A rájövök a csörgésre ,akkor tavasszal én is beadom a derekam egy kis túrázásra . (Már most is mennék:)
Dipshit!

Láttad a galériát? Öreg vagy új ? néven tettem fel a kedvedért.
Üdv!

Rám ne várjatok holnap...Reggel jöttem a melóból és 1 fok volt.Szóval nekem túl sok lenne holnap pár fokba letolni több mint 500km.
Megöregedtem sajna ez van.
Majd legközelebb!
igen jó a szám várlak.
Én ma motoroztam egy kicsit és nem volt vészes. A hűvös vizes aszfalt csúszósabb, így holnap is már csak sétamotorozás jöhet szóba.
Ha nem esik reggel az eső, akkor 9:40-kor ott leszek a benzinkúton.
Sonyika, jól írtam fel a számodat +36-30/5904171?
Ha félúton kifogyna a benzinem, vagy becsúsznék egy árokba, csörgök!