Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát pont ez a lényeg, aki tud motorozni annak aztán valszeg mindegy mivel megy, a szarral is viszonylag jót megy, aki nem tud, annak viszont fontosabb és biztonságosabb a jobb gumi.
Olyan mit a harman/kardon?

(viccen kívül, jó minőségűek a Hepco&Becker cuccok, és a minőséget meg kell fizetni, főleg ha neve is van)
ezt most nem értem
HEPCO & BECKER csomagtartó platni 40.300 Ft-ért akciós a Bázismotorban. Ennyiért ajándék! Siessünk, nehogy pont előttünk fogyjon el!
Lehet csak simán szar a minősége a Heidenaunak. Én a kocsim Barum gumijával jártam így. Kicsit dübörgött meg szitált tőle a kormány, aztán beállítattam a futóművet, kicentíroztattam a kerekeket, oszt ua. volt. Tettem rá másik gumit és megszűnt minden.
Hát a féket használom és utána leszállok.........áttolom majd fel és vrommmmm.
pedig akkor érhető el a lehető legnagyobb lassulás
Aztat a daráló áncrángatót nem szeressük.
Ez a beszéd! :)
Intenzíven szeretek kigyorsítani és fékezni! Addig nyomom a pedált amíg nem jön a daráló hang.. a daráló hang után jön a csikorgó.. de azt nem szeretem amíg új a gumim.. ha már mind1 neki, akkor néha jöhet az is
A sok burnout, mi?
Hátul biztos nem megy el ennyit!
az jó nagyon, nekem jövőre hátulra kell gumi és a Conti még 10 et se fog tudni, kb 8 alatt lemegy. Igaz amikor két személyeztem nem fújtam fel az előírt 2.8 bar-ra ,hanem hagytam 2,5 ön és szerintem ez is betett neki, de ilyen kevés futásteljesítménnyel nem veszek többet ilyet.
Elöl nekem az újonnan vett lasertech 30ezer felett futott. Kopásjelzőn volt éppen amikor ledobtam. Volt használtban is, az csak 17ezret ment el elöl
A Metzeller hány km -t tud a kopásjelzőig futtatva?
emilke ment !
ataaa@freemail.hu
a beajánlott helyen nem engedik át "rossz" gumival a hírek szerint !
kb. 24e pííz a hátsó ( a kékholdnál is annyiért mondták)
.itt is annyi a vizsgadíj , de amíg a gumi megérkezik Ft.-ra
pontosan megkérdezik.
" Kicsi a világ !" mint írtam csak kíváncsiságból mentem be, és
egy volt vendéglátós kolléga dolgozik ottan . 20 éve nem találkoztunk!
Sőt kiderült Ő is aktív motoros !
ataaa ! van e-mail címed ? írnék (-nák?) privát !az enyém az adatlapon !
vizsgáztató függő. Minta nélkül is átengednek akár.. ha szerencséd van
És mennyiért van ott a gumi? És a műszaki?
Szerinted az én vágásomat kiszúrják, vagy mennyire nézik át ilyenkor a teljes futófelületet. Mindenképp cserélem tavasszal, de ha nem pörgetik körbe a kereket, akkor nem kell azon görcsölni, hogy már máecius elején fenn legyen az új gumi, mert 11-e műszaki vizsga. Utána ráérnék kényelmesen elvinni gumishoz.
nnakérem sorjában...
Metz..Laser...kap a gép !
Már untam a saját tökölésemet ( használt gumma óccó gumma
hun van közel gumis ) kiváncsiságból benéztem Bicskén a
Suzukihoz gumiügyben. A metz.. -lel van szerződésük ,nekem
most is az van fenn. Bajom nem volt vele. Pár nap, megrendelik,+
ingyé fölrakják . 50 m-re van a vizsgáztatóhely, így egy füst
alatt szakszerű gumicsere és viszgáztatás lessz. A szalon leegyezteti a vizsgaidőpontot is !
Más- "kocka"gumi sz@r, vájús úton tud érdekeset produkálni
Furgon , teh.autó, kamion mögött ,ha közel merészkedek rendesen megtáncoltat . Vagy lemaradok, vagy távolabbró kezdem az előzést.
Tegyé' már fel galériát a GS-ről..! na :)
Nagyon jó gumi szárazon! Vízen jó közepes.
jó szólás volt.akkor a nyomást kel nekem megcsinálni normálisan és a kormány ellenörizni.még egy ajánlottak nekem kormány stabilizátort 4e ft ért meg vegyem vagy jó igy ahogy van. vagyis lengés csillapitot.