Hát pont ez a lényeg, aki tud motorozni annak aztán valszeg mindegy mivel megy, a szarral is viszonylag jót megy, aki nem tud, annak viszont fontosabb és biztonságosabb a jobb gumi.
Lehet csak simán szar a minősége a Heidenaunak. Én a kocsim Barum gumijával jártam így. Kicsit dübörgött meg szitált tőle a kormány, aztán beállítattam a futóművet, kicentíroztattam a kerekeket, oszt ua. volt. Tettem rá másik gumit és megszűnt minden.
Intenzíven szeretek kigyorsítani és fékezni! Addig nyomom a pedált amíg nem jön a daráló hang.. a daráló hang után jön a csikorgó.. de azt nem szeretem amíg új a gumim.. ha már mind1 neki, akkor néha jöhet az is
az jó nagyon, nekem jövőre hátulra kell gumi és a Conti még 10 et se fog tudni, kb 8 alatt lemegy. Igaz amikor két személyeztem nem fújtam fel az előírt 2.8 bar-ra ,hanem hagytam 2,5 ön és szerintem ez is betett neki, de ilyen kevés futásteljesítménnyel nem veszek többet ilyet.
kb. 24e pííz a hátsó ( a kékholdnál is annyiért mondták)
.itt is annyi a vizsgadíj , de amíg a gumi megérkezik Ft.-ra
pontosan megkérdezik.
" Kicsi a világ !" mint írtam csak kíváncsiságból mentem be, és
egy volt vendéglátós kolléga dolgozik ottan . 20 éve nem találkoztunk!
Sőt kiderült Ő is aktív motoros !
ataaa ! van e-mail címed ? írnék (-nák?) privát !az enyém az adatlapon !
És mennyiért van ott a gumi? És a műszaki?
Szerinted az én vágásomat kiszúrják, vagy mennyire nézik át ilyenkor a teljes futófelületet. Mindenképp cserélem tavasszal, de ha nem pörgetik körbe a kereket, akkor nem kell azon görcsölni, hogy már máecius elején fenn legyen az új gumi, mert 11-e műszaki vizsga. Utána ráérnék kényelmesen elvinni gumishoz.
nnakérem sorjában...
Metz..Laser...kap a gép !
Már untam a saját tökölésemet ( használt gumma óccó gumma
hun van közel gumis ) kiváncsiságból benéztem Bicskén a
Suzukihoz gumiügyben. A metz.. -lel van szerződésük ,nekem
most is az van fenn. Bajom nem volt vele. Pár nap, megrendelik,+
ingyé fölrakják . 50 m-re van a vizsgáztatóhely, így egy füst
alatt szakszerű gumicsere és viszgáztatás lessz. A szalon leegyezteti a vizsgaidőpontot is !
Más- "kocka"gumi sz@r, vájús úton tud érdekeset produkálni
Furgon , teh.autó, kamion mögött ,ha közel merészkedek rendesen megtáncoltat . Vagy lemaradok, vagy távolabbró kezdem az előzést.
jó szólás volt.akkor a nyomást kel nekem megcsinálni normálisan és a kormány ellenörizni.még egy ajánlottak nekem kormány stabilizátort 4e ft ért meg vegyem vagy jó igy ahogy van. vagyis lengés csillapitot.
(viccen kívül, jó minőségűek a Hepco&Becker cuccok, és a minőséget meg kell fizetni, főleg ha neve is van)
.itt is annyi a vizsgadíj , de amíg a gumi megérkezik Ft.-ra
pontosan megkérdezik.
" Kicsi a világ !" mint írtam csak kíváncsiságból mentem be, és
egy volt vendéglátós kolléga dolgozik ottan . 20 éve nem találkoztunk!
Sőt kiderült Ő is aktív motoros !
ataaa ! van e-mail címed ? írnék (-nák?) privát !az enyém az adatlapon !
Szerinted az én vágásomat kiszúrják, vagy mennyire nézik át ilyenkor a teljes futófelületet. Mindenképp cserélem tavasszal, de ha nem pörgetik körbe a kereket, akkor nem kell azon görcsölni, hogy már máecius elején fenn legyen az új gumi, mert 11-e műszaki vizsga. Utána ráérnék kényelmesen elvinni gumishoz.
Metz..Laser...kap a gép !
Már untam a saját tökölésemet ( használt gumma óccó gumma
hun van közel gumis
Suzukihoz gumiügyben. A metz.. -lel van szerződésük ,nekem
most is az van fenn. Bajom nem volt vele. Pár nap, megrendelik,+
ingyé fölrakják . 50 m-re van a vizsgáztatóhely, így egy füst
alatt szakszerű gumicsere és viszgáztatás lessz. A szalon leegyezteti a vizsgaidőpontot is !
Más- "kocka"gumi sz@r, vájús úton tud érdekeset produkálni
Furgon , teh.autó, kamion mögött ,ha közel merészkedek rendesen megtáncoltat . Vagy lemaradok, vagy távolabbró kezdem az előzést.