Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10.8 s alatt nem nyomja le egy széria Ferrari a 400-at. Az a második 320 lóerős Suzuki odaver simán 50-100 milliós verdákat is gyorsulásban azt elhiheted.
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget
Van egy gs 500- as motorom (2004) sajna alapjáraton elkezdett csörögni:( Nagyon kímélem a mocit sosem hajtom hidegen ,sőt még melegen sem mondhatnám. A szervízben nem sikerült a hibát orvosolni,ezért most egy kis segítséggel én fogok nekiugrani .
Magyar nyelvű szervíz manual programot keresnék.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ja, ja érdemes nézegetni, néha tényleg vannak jó cuccok. Majd megnézem, hátha lesz akcióban.
A mostani töltő elvileg ótómatik vezérlésű, de én nem bízom ebben.
Mz-s koromban kivettem télire az akksit,és betettem az autóba párhuzamosan a nagy mellé.A verda napi használatban karbantartotta a kis akksit.Csak egy tipp.
nekem is Lidlis van, nekem nagyon bejött
sztem ezen a videón csak béna a ferrari soför
Nem tesz jót neki.
Aldiba-Lidlbe időnként jó áron lehet kapni akksi töltőt, amivel kocsit is és kifejezetten motort is lehet tölteni + tud csepegtető üzemmódot. Általában csütörtökön és vasárnap van váltás a boltokban érdemes nézegetni. Én már csomó mindent vettem ott és nem gagyik. (szerszámok, bringás cuccok, motoros cuccok).

Persze azért van 1-2 gagyi dolog is, meg kell nézegtni.
Pontosan, de a legjobb, ha az 5%-ával!
Ha nincs csepptöltő, és autós töltőt tesz rá vki, az hazavágja a motor akksiját? Milyen következménye lehet, ha autós töltővel esnek neki? Ugye az az általános ökölszabály, hogy max. annyi amperrel lehet tölteni, mint ahány amperóra/10.
Tehát a 44 Ah-s autóakkut max. 4,4 A-rel tanácsos tölteni.
A motoré meg van talán 10 Ah, tehát max. 1 A-t kaphat?
Dehogy kamu! Itt egy videó két felpöckölt Suzuki Swiftről amin rommá aláznak egy Ferrarit. A felvételen szerepelnek árak és egyéb adatok is.
http://youtu.be/Q4-Jb7_zYE4
Az szinte nem is olajfogyasztás. Amíg nem éri el, vagy közelíti meg a literes olajfogyasztást ezer kilométerre a motor (normál üzemi körülmények között), addig nem kell emiatt aggódni. Nézd a szintet, ha kell tölts bele.

Nekem spec 60 ezer kilométer alatt 1 decivel nőtt az olajfogyasztás, a kezdeti állapothoz képest.. Baja nem volt közben a motornak
Igen, melegben még könnyebben......csepptöltő az ideális megoldás, de ha nincs akkor amit Jester javasolt.....bár én sohasem veszem ki mert télen is legalább havonta egyszer használom a gépet...
Az szerintem semmi, ennyi még bőven a tűréshatáron belül van. Szerintem én többet töltöttem bele az elmúlt durván 5000 km alatt.
utolsó olajcsere óta(6000km) fogyasztott a motorom 4-5 deci olajat, ez jónak számít vagy rossznak? mármint úgy értem h gondolom h jónak nem jó de belefér e? csöpögni biztos nem csöpög mert mindig ugyanott áll és soem láttam foltot? 2003as újabb fajta változat, Japán gyártott. átlagban mennyi olaj fogy el 2 csere között? eddig Castrol volt benne, attól is függhet nem h mennyi fogy h mien olaj van benne nem? most vettem Motult rem az már nem fog fogyni
Hát az állásban is veszít a töltöttségéből, mint a sima ceruzaelemek is. Ne arra gondolj, hogy csontra lemerül, de egy hónap után ahogy emlékszem, kb. 80%-osra ment le a töltöttségi szint. Amúgy én is "melegben" tárolom, 15-18 fokos a tároló.
Kiszedve is le tud merülni? Szerintem én bent a melegben fogom eltárolni.
Én kiszedem, havonta egyszer feltöltöm. Tavaly novemberben állítottam le, idén márciusban röffentettem be, nem volt vele probléma.
Aksit ti kikapjátok télire?
Azt néztem, hogy most hétvégén lehet menni, meg még talán jövő hét hétvégén. Szerintem akkor lemosom, megyek még vele egy utolsót, telinyomom és megy rá a ponyva...
Ld. Tsanyi 84120. hozzászólását.
Sziasztok,

Segítségeteket kérném, hol lehet legolcsóbban GS500 F K4 hez szelepfedél tömítést venni? (BP. előnyben.)
Szerintem kamu...vagy a többi autó is nagyon gyorsan megy!:)
Mindegyik felszorozza a megfelelő számmal... a GS öccázasok is csak 50-esek, de 10x50.
50-esek
Nem kamu,régebben a hozzászólásokban volt hogy hány lovas az astra.
Ez sem gyenge:
http://www.youtube.com/watch?v...