10.8 s alatt nem nyomja le egy széria Ferrari a 400-at. Az a második 320 lóerős Suzuki odaver simán 50-100 milliós verdákat is gyorsulásban azt elhiheted.
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget
Van egy gs 500- as motorom (2004) sajna alapjáraton elkezdett csörögni:( Nagyon kímélem a mocit sosem hajtom hidegen ,sőt még melegen sem mondhatnám. A szervízben nem sikerült a hibát orvosolni,ezért most egy kis segítséggel én fogok nekiugrani .
Magyar nyelvű szervíz manual programot keresnék.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ja, ja érdemes nézegetni, néha tényleg vannak jó cuccok. Majd megnézem, hátha lesz akcióban.
A mostani töltő elvileg ótómatik vezérlésű, de én nem bízom ebben.
Mz-s koromban kivettem télire az akksit,és betettem az autóba párhuzamosan a nagy mellé.A verda napi használatban karbantartotta a kis akksit.Csak egy tipp.
Aldiba-Lidlbe időnként jó áron lehet kapni akksi töltőt, amivel kocsit is és kifejezetten motort is lehet tölteni + tud csepegtető üzemmódot. Általában csütörtökön és vasárnap van váltás a boltokban érdemes nézegetni. Én már csomó mindent vettem ott és nem gagyik. (szerszámok, bringás cuccok, motoros cuccok).
Persze azért van 1-2 gagyi dolog is, meg kell nézegtni.
Ha nincs csepptöltő, és autós töltőt tesz rá vki, az hazavágja a motor akksiját? Milyen következménye lehet, ha autós töltővel esnek neki? Ugye az az általános ökölszabály, hogy max. annyi amperrel lehet tölteni, mint ahány amperóra/10.
Tehát a 44 Ah-s autóakkut max. 4,4 A-rel tanácsos tölteni.
A motoré meg van talán 10 Ah, tehát max. 1 A-t kaphat?
Dehogy kamu! Itt egy videó két felpöckölt Suzuki Swiftről amin rommá aláznak egy Ferrarit. A felvételen szerepelnek árak és egyéb adatok is. http://youtu.be/Q4-Jb7_zYE4
Az szinte nem is olajfogyasztás. Amíg nem éri el, vagy közelíti meg a literes olajfogyasztást ezer kilométerre a motor (normál üzemi körülmények között), addig nem kell emiatt aggódni. Nézd a szintet, ha kell tölts bele.
Nekem spec 60 ezer kilométer alatt 1 decivel nőtt az olajfogyasztás, a kezdeti állapothoz képest.. Baja nem volt közben a motornak
Igen, melegben még könnyebben......csepptöltő az ideális megoldás, de ha nincs akkor amit Jester javasolt.....bár én sohasem veszem ki mert télen is legalább havonta egyszer használom a gépet...
utolsó olajcsere óta(6000km) fogyasztott a motorom 4-5 deci olajat, ez jónak számít vagy rossznak? mármint úgy értem h gondolom h jónak nem jó de belefér e? csöpögni biztos nem csöpög mert mindig ugyanott áll és soem láttam foltot? 2003as újabb fajta változat, Japán gyártott. átlagban mennyi olaj fogy el 2 csere között? eddig Castrol volt benne, attól is függhet nem h mennyi fogy h mien olaj van benne nem? most vettem Motult rem az már nem fog fogyni
Hát az állásban is veszít a töltöttségéből, mint a sima ceruzaelemek is. Ne arra gondolj, hogy csontra lemerül, de egy hónap után ahogy emlékszem, kb. 80%-osra ment le a töltöttségi szint. Amúgy én is "melegben" tárolom, 15-18 fokos a tároló.
Aksit ti kikapjátok télire?
Azt néztem, hogy most hétvégén lehet menni, meg még talán jövő hét hétvégén. Szerintem akkor lemosom, megyek még vele egy utolsót, telinyomom és megy rá a ponyva...
Szeretnék kérni egy kis segítséget
Van egy gs 500- as motorom (2004) sajna alapjáraton elkezdett csörögni:( Nagyon kímélem a mocit sosem hajtom hidegen ,sőt még melegen sem mondhatnám. A szervízben nem sikerült a hibát orvosolni,ezért most egy kis segítséggel én fogok nekiugrani .
Magyar nyelvű szervíz manual programot keresnék.
Előre is köszönöm a válaszokat!
A mostani töltő elvileg ótómatik vezérlésű, de én nem bízom ebben.
Persze azért van 1-2 gagyi dolog is, meg kell nézegtni.
Tehát a 44 Ah-s autóakkut max. 4,4 A-rel tanácsos tölteni.
A motoré meg van talán 10 Ah, tehát max. 1 A-t kaphat?
http://youtu.be/Q4-Jb7_zYE4
Nekem spec 60 ezer kilométer alatt 1 decivel nőtt az olajfogyasztás, a kezdeti állapothoz képest.. Baja nem volt közben a motornak
Azt néztem, hogy most hétvégén lehet menni, meg még talán jövő hét hétvégén. Szerintem akkor lemosom, megyek még vele egy utolsót, telinyomom és megy rá a ponyva...
Segítségeteket kérném, hol lehet legolcsóbban GS500 F K4 hez szelepfedél tömítést venni? (BP. előnyben.)
Ez sem gyenge:
http://www.youtube.com/watch?v...