Köszi a tippet, lehet, hogy én voltam türelmetlen, aztán gyorsan akartam már menni és tényleg nem melegedett be eléggé a motor. Vagy túl sokat kapott. Vagy mindkettő. Vagy egyik sem.
Már utána érdeklődtem nkh-s ismerősnél és nem engedik.....feketén nem kunszt megoldani és nem lenne rossz.....amúgy az injektorost is el lehet gázosítani sőt jobb lesz mint a karbis...
Tényleg...jut eszembe... mivel karbis a Gs..egyszerű lenne begázosítani...mi több a hátsó sárvédő alatt lenne is hely egy max 5-6 literes tartálynak..
Hatótáv 650 km egy tankolással!
A héten hogy érsz rá? Valamikor elgurulnék vagy beadnám a nívópálcát egy kis reszelésre. Tegnap már későn értem haza, nem akartalak telefonon zargatni.
OMV nafta került bele, de ettől még lehet vizes. :)
A karbihoz nem nagyon nyúlnék, ha nem muszáj, szerintem eléggé összegyógyultak a gumitömítések stb., 20 év azért már elég sok idő. Lehet, hogy több volna a kár, mint a haszon, ha megbontanám.
A gyertyahézagot megnézem, lehet, hogy már változott.
Ja, meg lehet, hogy a plusz benzinszűrőket se ártana már cserélnem. Most hogy kiszaladtam a ház elé megnézni, már kezd összeülni az alján a rozsda.
Vagy hulladék (vizes vackot) tankoltál...vagy piszkolódik a karbid..
..és ami még lehet...hogy a gyertyád szarakszik.. Nekem volt olyan ,hogy a vadi új gyertya nagy terhelésen megadta magát... (egy pucolást és hézag ellenőrzést megér..
Hatótáv 650 km egy tankolással!
A héten hogy érsz rá? Valamikor elgurulnék vagy beadnám a nívópálcát egy kis reszelésre. Tegnap már későn értem haza, nem akartalak telefonon zargatni.
A karbihoz nem nagyon nyúlnék, ha nem muszáj, szerintem eléggé összegyógyultak a gumitömítések stb., 20 év azért már elég sok idő. Lehet, hogy több volna a kár, mint a haszon, ha megbontanám.
A gyertyahézagot megnézem, lehet, hogy már változott.
Ja, meg lehet, hogy a plusz benzinszűrőket se ártana már cserélnem. Most hogy kiszaladtam a ház elé megnézni, már kezd összeülni az alján a rozsda.
..és ami még lehet...hogy a gyertyád szarakszik.. Nekem volt olyan ,hogy a vadi új gyertya nagy terhelésen megadta magát... (egy pucolást és hézag ellenőrzést megér..