Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ennyi!?
Azt csak leszabalyozas kozeleben, es a kopott gyuruk miatt. :)
Ha sokat kap fekete füstpamacsokat tolna ki....
Köszi a tippet, lehet, hogy én voltam türelmetlen, aztán gyorsan akartam már menni és tényleg nem melegedett be eléggé a motor. Vagy túl sokat kapott. Vagy mindkettő. Vagy egyik sem.
ha üzemanyagellátási gond lenne, akkor melegen is jelentkezne, meg úgy általában mindíg....
ha hideg (20 fok is hideg), és túl sok benzint kap, abba is belefulladhat. (lásd fűnyíró....)
Nekem van "vonóhorog" rajta
Már utána érdeklődtem nkh-s ismerősnél és nem engedik.....feketén nem kunszt megoldani és nem lenne rossz.....amúgy az injektorost is el lehet gázosítani sőt jobb lesz mint a karbis...
Tényleg...jut eszembe... mivel karbis a Gs..egyszerű lenne begázosítani...mi több a hátsó sárvédő alatt lenne is hely egy max 5-6 literes tartálynak..
Hatótáv 650 km egy tankolással!
Oks, rádcsörgök aztán pontosítjuk.
Pl Holnap?
Többe kerül a púzató eledel és a feldolgozás,átalakítás..mint egy liter szósz!
Ninja,

A héten hogy érsz rá? Valamikor elgurulnék vagy beadnám a nívópálcát egy kis reszelésre. Tegnap már későn értem haza, nem akartalak telefonon zargatni.
Asszem egy jó "gáztöltettől" be is szívnál!
OMV nafta került bele, de ettől még lehet vizes. :)
A karbihoz nem nagyon nyúlnék, ha nem muszáj, szerintem eléggé összegyógyultak a gumitömítések stb., 20 év azért már elég sok idő. Lehet, hogy több volna a kár, mint a haszon, ha megbontanám.
A gyertyahézagot megnézem, lehet, hogy már változott.

Ja, meg lehet, hogy a plusz benzinszűrőket se ártana már cserélnem. Most hogy kiszaladtam a ház elé megnézni, már kezd összeülni az alján a rozsda.
nálunk gáztámadás esetén az ember leszedi a fejemről a védekezésképp elémtartott párnát, hogy "Segíts már elszívni!"
Inkább elhiszem, legyen adómentes!
Vállalod a tesztalany szerepét?
Hát talán előtte kérdezd meg a környezetedet, hogy mennyire kímélő!
Vagy hulladék (vizes vackot) tankoltál...vagy piszkolódik a karbid..
..és ami még lehet...hogy a gyertyád szarakszik.. Nekem volt olyan ,hogy a vadi új gyertya nagy terhelésen megadta magát... (egy pucolást és hézag ellenőrzést megér..
MÉG.
Ez környezetkímélő, zőőőőőd, adómentes! :P
Pontosan. Nagyobb gázra hörgött, rángatott, nem ment; kevés gázra meg szépen reagált, mondjuk, hogy "gyorsult".
Persze...majd ha jövedéki adót fizetsz utána!
Akkor majd f!ngok bele jó meleg passzátszelet!