De nem reggel volt ez, hanem dél körül. Mondom, 22-23 fok lehetett, nem "farkasordító" 8-10 fok. Kb. annyit melegítettem szívatóval, amíg beöltöztem. A szívatót visszatolva már volt alapjárat, tehát még azt se mondhatom, hogy teljesen hideg lett volna a motor.
Legközelebb majd addig melegítem, amíg 5000-en nem ordít szívatóval.
Ma ebédezni indulván jól meglepett a vas: pöccre indult, nincs is hideg (huszon 1-2 fok), nagyon melegíteni se kell - gondoltam én. Indulok, húznék egy nagyobb gázt, erre 1.-ben elkezd hörögni, kb. fél gázt (se) húzhattam, csak rángat, nem megy - közben majdnem elcsapott egy autó, ez mellékes.
Csak úgy tudtam érdemi haladásra bírni, hogy leheletfinom gázt adtam neki. Ezt a fulladozást még csinálta pár km-en, majd megjavult.
Kérdés: ez mi a f.sz volt? Nem melegedett be eléggé? Túl sokat kapott? Koszos az üa. rendszer? Ilyet eddig még nem csinált, ezért is lepett meg. Amúgy ma reggel tankoltam tele, tehát még benzinhiány se lehetett.
Államilag tiltanám be a délamerikai sorozatokat. Sok nő elhiszi, hogy a jóképű, izmos, gazdag, erős-de érzékeny, nőkbálványa-de hűséges, sírós-de hetero latinlover létezik. Mi még sose veszekedtünk azért, hogy salakmotor-versenyt vagy Jane Austen regényadaptációt nézzünk a tévében. Nem ez számít. (meg a távirányítót simán kiszedi a kezemből )
Na, ezt sose értettem. Ha egy nő élvezi a szexet, akkor miért kell előtte lefutni a kötelező köröket? Neki is ugyanolyan jó lesz. Ha meg nem, akkor az nem a mozi-csoki-virág miatt...
(szerintem némelyik nő talán maga sem tudja, hogy mit akar. Bár lehet, hogy rosszul gondolom.)
Legközelebb majd addig melegítem, amíg 5000-en nem ordít szívatóval.
Csak úgy tudtam érdemi haladásra bírni, hogy leheletfinom gázt adtam neki. Ezt a fulladozást még csinálta pár km-en, majd megjavult.
Kérdés: ez mi a f.sz volt? Nem melegedett be eléggé? Túl sokat kapott? Koszos az üa. rendszer? Ilyet eddig még nem csinált, ezért is lepett meg. Amúgy ma reggel tankoltam tele, tehát még benzinhiány se lehetett.
Vagy a Te GS-edre rakunk vonóhorgot, hogy elvigyük a pótkocsit.
Május 30. Ha nem vágnak nagyon szét, júliusban már mehetek egy könnyedet Lillára.
..több nő van mint pasi
(szerintem némelyik nő talán maga sem tudja, hogy mit akar. Bár lehet, hogy rosszul gondolom.)
Például nem kell szólni, ha jön a patron...