Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát nagyobb gázhúzásra le akart hörrenni, gyengébbre meg ment rendesen? Akkor az nem üzemanyagellátás probléma?
Nekem 5,7 volt a legtöbb de azért nagyon kikaptam
Hát lehet, hogy bennemaradt a reggeli jeges levegő.....
Hadd szóljon! Két henger, 5000-es alapjárat, tiszta Trabant-feeling.
Úgy nekem 4,8 volt a legtöbb, amúgy meg 3,7-3,8 és ez sem nyugdíjas tempó, hanem olyan pont jó!
De nem reggel volt ez, hanem dél körül. Mondom, 22-23 fok lehetett, nem "farkasordító" 8-10 fok. Kb. annyit melegítettem szívatóval, amíg beöltöztem. A szívatót visszatolva már volt alapjárat, tehát még azt se mondhatom, hogy teljesen hideg lett volna a motor.
Legközelebb majd addig melegítem, amíg 5000-en nem ordít szívatóval.
melegíteni kell azt a szerencsétlent...... ...már csak 8-10°-ok vannak reggelente...
Ma ebédezni indulván jól meglepett a vas: pöccre indult, nincs is hideg (huszon 1-2 fok), nagyon melegíteni se kell - gondoltam én. Indulok, húznék egy nagyobb gázt, erre 1.-ben elkezd hörögni, kb. fél gázt (se) húzhattam, csak rángat, nem megy - közben majdnem elcsapott egy autó, ez mellékes.
Csak úgy tudtam érdemi haladásra bírni, hogy leheletfinom gázt adtam neki. Ezt a fulladozást még csinálta pár km-en, majd megjavult.

Kérdés: ez mi a f.sz volt? Nem melegedett be eléggé? Túl sokat kapott? Koszos az üa. rendszer? Ilyet eddig még nem csinált, ezért is lepett meg. Amúgy ma reggel tankoltam tele, tehát még benzinhiány se lehetett.
Még játszik, bár el kellene gondolkodni, hogy ne rögzítsük-e a gázkart úgy félfordulatnál...

Vagy a Te GS-edre rakunk vonóhorgot, hogy elvigyük a pótkocsit.
Én múlt héten tankoltam és 3,5-re jött ki a fogyasztás pedig ugyan ugy mentem mint eddig az előtt 4l volt.
4,5 volt a tegnapi produktum...úgy ,hogy T.bányától ami kifért a csövön..
En is beszallnek, de nekem nincs 5,2 alatt soha a fogyasztas ;) Ez meg ér?
Ja igen, plexi. Szerintem fog tetszeni. Majd tavasszal beszámolsz róla.

Május 30. Ha nem vágnak nagyon szét, júliusban már mehetek egy könnyedet Lillára.
Milyen szélvédő?Vagy netán plexi?Ha igen majd télen.Mikorra vagy ki írva szülésre?
Nem akartál szélvédőt is venni? Vagy vettél már?
Na más téma meg van a givi s950 gps tartom nagyon jó.Majd vasárnap kiderül hogyan produkál.
Államilag tiltanám be a délamerikai sorozatokat. Sok nő elhiszi, hogy a jóképű, izmos, gazdag, erős-de érzékeny, nőkbálványa-de hűséges, sírós-de hetero latinlover létezik. Mi még sose veszekedtünk azért, hogy salakmotor-versenyt vagy Jane Austen regényadaptációt nézzünk a tévében. Nem ez számít. (meg a távirányítót simán kiszedi a kezemből )
Mondjuk ...én csak egyszer kérdezek....utána le is fordulok..ha a "műpicháskodás" első jelélt vélem felfedezni..
..több nő van mint pasi
Na, ezt sose értettem. Ha egy nő élvezi a szexet, akkor miért kell előtte lefutni a kötelező köröket? Neki is ugyanolyan jó lesz. Ha meg nem, akkor az nem a mozi-csoki-virág miatt...

(szerintem némelyik nő talán maga sem tudja, hogy mit akar. Bár lehet, hogy rosszul gondolom.)
...jön a patron...hát nem az a cél?!
És nem kell lelkizni hogy legyen "valami"...és a virágnyelv több esetben is hanyagolható!
Az én kipuff licenszemet a red bull csapat vásárolta meg.....Vettel erre izgul!
Most részletezzem?
Például nem kell szólni, ha jön a patron...
ez így igaz.