Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is volt pár hasonló, nem is szeretek lakott területen gyorsan haladni, mert 1 pillanat alatt MINDENNEK vége. De néha muszáj, ilyenkor viszont nem szabad elkalandozni.
Ha a világot nem is, de a Földet mindenképp.
csak a kajától hányok.

hadd tanuljak...
A falusi átrobogásról van egy jó élményem: egy szlovákiai kisfalun mentünk keresztül, az ember megy előttem a hangos chopperjével, amikor kirohannak az útra a kisgyerekek, hogy integessenek neki. Én meg alig tudtam megállni, hogy nehogy közéjük romboljak.

Aztán eladta a choppert, és most nekem van hangosabb motorom.
Az tuti! Ha Nadettének nem lenne olyan kényes a gyomra, akkor lehetne részletezni!
hát ő már tuti nem azért szexel, hogy legyen mivel dicsekedni a "barinőknek"... Sok tekintetben vonzóbb lehet egy érettebb, magabiztos, tapasztaltabb nő. De egy tekintetben mindenképp...
Nekem is nagyon tetszett a Mátra! Sokkal nagyobb mint gondoltam.
Amikor Gyöngyös előtt pár km-el a dombról lefelejövet megpillantottam, az nagyon hatásos volt. Tetszik az a felső útszakasz is, jól el van zárva a világtól. Recsken van egy emlékpark. Még meg is álltam volna, ha nem 530 km állt volna előttem. Aztán az egyik településen, talán Sirok, egy kisebb hegy tetején volt egy romvár. Hát sz olyan szép volt, hogy azt hittem SIROK!
Na meg akkor sírtam volna, ha kint vannak a rendőrök az út szélén, mert ezeken a településeken kénytelen voltam néha 80-100 -as tempóval átgurulni az idő szorítása miatt...
...hát én azért csak vennék egy 750 L-t. és nem lenne túl sok kipufogó alatta...

Mondjuk, én pont fordítva állok a járművekhez: nekem a motor jelenti a megnyugvást, a lazulást, és autóval lennék hülyegyerek. (féltem a sz@ros kis életem, másabb, ha van kaszni meg öv meg másfél tonna alattam) Érdekes, engem nagyon kikapcsol a motor. Adrenalinnak bőven elég anyám.
...de az anyukáját már nem fogom kihagyni.
Szerintem az Ő korában már tudhatja ,hogy mitől döglik a légy!
Dipshitnek csak módjával, mert ha nem vigyáznánk, megkerülné kétszer a világot.
Na igen, azt nem tettem hozzá, hogy átlagos motorosok közt szétosztva!
Ha lenne a garázsban több hektó benya, akkor nem érdekelne.
38 fő, ha Dipshitnek is adunk.
... akkor meg nincs hangja...
Nemcsak szép, hanem kevésbé forgalmas is. Szeretünk arra kirándulni, ugyan nem a motorfektetős túrások vagyunk (Eger-Felsőtárkány-Miskolc között 50-60 km/h, csak nyuggeresen, meg ha az oldalkocsisnak leér a lábtartója, már régen rossz... ), de nagyon szeretjük. Főleg a Mátrát szeretem, nekem egy kicsit érintetlenebb, mint a Bükk. Dehát kinek hogy.
A fórumosoknak talán elég lenne egy évig, mert én tavasztól írom hogy mennyit tankolok. Szezon végére meg is lesz az 500, azaz fél ezer liter! Ha egy 21 000 literest elkötünk, akkor durván 42 embert eltarthat egy évig.
Szigorúan 5.-ben, 60-nal mennék, úgy talán kibírná. :)
A szomszédunknak van egy összkerekes 325-ös "borzalma"... 16-20 liter... Autópályán, ha 2000-ért tankolsz, nem biztos, hogy eléred a következő kutat...

... és még a Moszkvicsot tartják benzinfalónak... 10 fölé sosem ment városban, és megette az etanolt is. Úgy szerettem, kár, hogy el kellett adnunk.
Az tuti, mert nagyon pazar a hely!
Gyöngyöstől - Parád - Eger - Felsőtárkány - Lillafüredig durván 100 Km szuper kanyargós út. Ha valaki nem csak a gumi közepét szeretné elkoptatni, akkor annak ajánlom figyelmébe. Jövőre egyik hétvégén összehozhatunk egy egész napos gurulást.
Te pedig mutatnál nekünk ott még számunkara ismeretlen szakaszokat.
Má' hogy ne tudnék 2000-ért tankolni? Az más kérdés, hogy a következő sarokig se lesz elég...
"Kedves Nagytestvér! Szeretem a focit és a savanykás ízű déli gyümölcsöket. Üdvözlettel: N."

Így már nem lesz baj.
... 1989. körüli 7-es BMW már 400.000.- környékén kapható. Egy V12-essel már lehet gumi égetni, akár Kendát is...

Nekünk turbó benzines van, quattro, nem kapar, de szedi a lábát. Csak olyat nem tudsz vele, mint a GS-sel, hogy 2000-ért tankoljál...
Nagy ötlet !
GS öccá fórumtali kici bulival összekötve .
(A benzinbetyárkodás más buli ! A Nagytestvér
már így is jegyzetel ! )
Le a kalappal Előtted! Nekem máris megnyerted a szívem! Mindig is tiszteltem az ilyen gondolkodású férfiakat. És még GS-ed is van... Maxitökély!