Én már hetek óta figyelem, mindig mást jeleznek előre. Péntekig kiderül milyen idő lesz, akkor majd visszatérünk rá. Nekem a 14-16 fok is jó, csak ne essen!
Lehet, minden motorosnak intek. Nem láttam hogy te vagy az.
Egyébként én reggel 9:15 és délután 18 óra magasságában mentem el a tatabányai Meki mellett.
Ne aggódjatok.. nem lesz szar idő, én is menni akarok motorozni!
Augusztusban is beharangozták, hogy vége a nyárnak, és rossz idő lesz.. és azóta is kifejezetten rossz idő van Pont az ominózus rossz idős hétvégére tettem a kárpátoki gurulást is, hát nem ártott volna ha 5-8 fokkal hidegebb van!
Uraim köszönöm a mai gurulást KIRÁÁÁÁLY VOLT! Jó arcok vagytok!
Nadettekicsilány! Miközben két guszta hekk és egy sültkolbi.. néhány almapaprika...no megy pár guszta rétes elfogyasztásán munkálkodtunk...gondoltunk rád és a torkodat kaparó rókák hadseregére és kicsi Vukra is aki végül kijutott...
Pár hét múlva jön az ubi szezon....bár az ecetest én kihagynám!
Mondom, én hogy nem kell félni a kavicsos kanyaroktól! Csak tudni kell mi fog következni, és nem megijedni! Azért grat, hogy nem csúsztál el, sokaknak nem sikerül kivédeni a kivédhetőt sem
Egyébként ki merre motorozott ma?
Én hirtelen felindulásból felpattantam reggel, és Lillafüredig meg sem álltam. Mátrán keresztül mentem. Nem is olyan rossz az út minősége. Sokkal rosszabbra gondoltam, mert szidták már páran. Viszont a Felsőtárkány-Lillafüred az egy álom. Bár van ott is régi szakasz, azért a nagy részén fel van újítva az aszfalt. Visszafele jövet egy kocsi ment előttem, én meg elég szorosan mögötte ahhoz, hogy ne lássam hogy kavicsos a kanyar. Olyan szépen megcsúszott alattam a motor, hogy még megijedni sem volt időm. Egyébként tényleg úgy van, ahogy már Dipshit is említette, hogy egy darabig csúszik, majd újra megtapad (jó esetben). Arra emlékszem, hogy a lábamat is letettem hirtelen, és éreztem a talpam alatt a kavicsokat. Ha arra jártok figyeljetek rá. Egy-két ilyen kanyar van, hogy sziklafal van mellette, arról potyog. Amúgy nagyon tiszta és jó állapotú út.
Bocs hogy nem szóltam senkinek, de olyan hirtelen jött, így meg nehéz összeszedni társat egy 530 km-es guruláshoz.
Hazafelé még felmentem a Kékes-tetőre, és így összesen 9 óra volt az út. kellemesen elfáradtam.
Paraztunk, hogy a eger uton varsz minket ;) Erd-Adony- Velence-Feszkesfehervar-Csakvar-Tatabanya-Budapest es most Andretti fagyizo. Nagyokat dumaltunk, Ninja nagy arc, XJ900-al, 3-an bandaztunk ;) jofele foglalatossag volt, Ninja neha rendesen nekieresztette, viszont kiszurta, hogy folyik az olajam, jovo heten lejon a dekli azt paszta. Erdekes, hogy a garazsban soha nem hagy nyomot, de most kidugta a buksijat a kisordog ;)
A karbinak fém a teteje K4 lévén, kb ennyit tudok róla.
Majd megnézetem egy szakival. Én nem értek ehhez, nincs időm belemélyedni ezekbe. Még ha lenne egy hozzá való Haynes könyvem, vagy leírásom amiben ezt a karbit írják le stb. akkor talán szétszedném. De nincs.
Első körben megnézném az e-bay-t ott olcsón ki lehet fogni az ilyeneket.
Vagy megnézném itt:http://www.biker-world.hu
Itt viszont láncfeszítőt nem találtam.
De bontóból tuti nem vennék nem hiszem, hogy olyan nagy összeg.
Sziasztok! Meg tudjátok mondani, hol érdemes a GS500-hoz alkatrészeket venni? Egyre jobban kotyog alapjáraton a vezérműláncom, le kell cserélnem, és talán a láncfeszítőt is... 80e km után azt hiszem illene. Láncfeszítőt érdemes bontóban keresni vagy ne is bajlódjak vele?
Reggel felkeltem, kinéztem az ablakon, csicseregnek a madarak, már most is van vagy 20 fok, levél nem rezdül...
Van kérdés, nincs?! Menni kell!
Gyönyörű őszünk van, simán elviselném egész télen! :D
Ha gumit akarsz.
Az Index Motor robogó fórumán van egy srác Mcemru néven.
Ő tud nagyon jó áron új gumit én is tőle vettem csak ajánlani tudom.
Ja és nekem is van két használt de még használható 120/70/17 es gumim.
Ha valakit érdekel eladó hitvány áron.
Egyébként én reggel 9:15 és délután 18 óra magasságában mentem el a tatabányai Meki mellett.
Augusztusban is beharangozták, hogy vége a nyárnak, és rossz idő lesz.. és azóta is kifejezetten rossz idő van
Nadettekicsilány! Miközben két guszta hekk és egy sültkolbi.. néhány almapaprika...no megy pár guszta rétes elfogyasztásán munkálkodtunk...gondoltunk rád és a torkodat kaparó rókák hadseregére és kicsi Vukra is aki végül kijutott...
Pár hét múlva jön az ubi szezon....bár az ecetest én kihagynám!
Mi lesz jövő vasárnap mert mondja a szar idöt.
Én hirtelen felindulásból felpattantam reggel, és Lillafüredig meg sem álltam. Mátrán keresztül mentem. Nem is olyan rossz az út minősége. Sokkal rosszabbra gondoltam, mert szidták már páran. Viszont a Felsőtárkány-Lillafüred az egy álom. Bár van ott is régi szakasz, azért a nagy részén fel van újítva az aszfalt. Visszafele jövet egy kocsi ment előttem, én meg elég szorosan mögötte ahhoz, hogy ne lássam hogy kavicsos a kanyar. Olyan szépen megcsúszott alattam a motor, hogy még megijedni sem volt időm. Egyébként tényleg úgy van, ahogy már Dipshit is említette, hogy egy darabig csúszik, majd újra megtapad (jó esetben). Arra emlékszem, hogy a lábamat is letettem hirtelen, és éreztem a talpam alatt a kavicsokat. Ha arra jártok figyeljetek rá. Egy-két ilyen kanyar van, hogy sziklafal van mellette, arról potyog. Amúgy nagyon tiszta és jó állapotú út.
Bocs hogy nem szóltam senkinek, de olyan hirtelen jött, így meg nehéz összeszedni társat egy 530 km-es guruláshoz.
Hazafelé még felmentem a Kékes-tetőre, és így összesen 9 óra volt az út. kellemesen
Igazából nem ismerem, de gumin nem szabad spórolni, mert aztán 15 000 km-en keresztül szentségelsz hogy miért spóroltál...
Összejönnénk páran, aztán betámadnánk a tartálykocsit, mint a Mad Max-ben.
Sajnálom hogy nem tudtam veletek menni,de remélem legközelebb összejön.
Majd megnézetem egy szakival. Én nem értek ehhez, nincs időm belemélyedni ezekbe. Még ha lenne egy hozzá való Haynes könyvem, vagy leírásom amiben ezt a karbit írják le stb. akkor talán szétszedném. De nincs.
Vagy megnézném itt:http://www.biker-world.hu
Itt viszont láncfeszítőt nem találtam.
De bontóból tuti nem vennék nem hiszem, hogy olyan nagy összeg.
Köszönöm! Zoli
Van kérdés, nincs?! Menni kell!
Gyönyörű őszünk van, simán elviselném egész télen! :D
Az Index Motor robogó fórumán van egy srác Mcemru néven.
Ő tud nagyon jó áron új gumit én is tőle vettem csak ajánlani tudom.
Ja és nekem is van két használt de még használható 120/70/17 es gumim.
Ha valakit érdekel eladó hitvány áron.
Azért drukkolok, hogy laza legyen a hányós korszak, de nyugi, nem tart sokáig... és babát várni pediglen jó dolog, boldog leszel! :D