Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Este amikor sétáltattam a talált kutyát...minő véletlen hozzánk csapódott....

..hát tudod...

Nem az a férfi aki minden lyukat be tud tömni...hanem talán ott kezdődik..amikor ...bár mennyire is kívánatos az a lyuk....nem akarsz a másik lelkén táncot járni..
18-42...majd 28-52 (vén fax)..és 38-halott vagy rokkant....kb ennyi.
A "meg" lehetett volna trófeák közé került.
..és most kaparom a falat....így is..meg úgy is ,hogy festem a konyhámat
Lehet, hogy ennyi bengával a garázsban hűtlen lennék a GS-hez és vennék egy nagy szívó benzines, lehetőleg olyat, ami hátul kapar. :) Télen lehet, hogy körülményes lenne járni vele, de tavasszal meg útba ejteném az első driftpályát! :)
egyből letenném a jogsit autóra is, és lenyúlnám a 200-ast az embertől... Milyen szép lehet Prága télen... vinném a macskámat is.
21.000-34.000 literig. Reméljük ez a nagyobb lesz. Szóval pár évig elég lenne...
Hány liter fér egy kamionba? Annyival szerintem az összes, Magyarországon forgalomba állított GS eljárna 1 évig. Amilyen nagyétkű motorok...
Az milyen lenne, ha bebuknánk. Egy börtönt ki kellene üríteni a GS tulajok számára... Úgyhogy csak hozzátok a barátnőiteket, hogy én se egyedül unatkozzam Kalocsán...
A Michelin:
Az ígért képek:
Ja és mellesleg egy fórumtalinak se lenne rossz!
Az lenne a legjobb, ha jó sok fórumos bajtárs jönne: egyrészt könnyebb volna elejteni a "vadat", másrészt jutna elég nafta mindenkinek.
Bekergetjük Répáshutára, Te a falu egyik végét, én a másik végét zárom el, és amikor ártalmatlanná tettük, kérünk csövet a Sofőrtől és a Tejesembertől... ... és jól lecsapoljuk.

De ha van a gépesben egy jó CD-lejátszó, az is jön velem haza.
Az már csak jövőre lesz, de akkor még szükségesebb lesz az 500 Ft-os benzinár miatt...
Na, ha legközelebb Lillafüreden jársz, meg is ejthejük a tartálykocsifoglalást. És megalapítjuk a Füstölők Rendjét. Captain Waldez forever!
Imádlak... nekem is pont reggel kell a hozzászólásaidat olvasnom... A hekket meg a sült kolbászt terhetlenül sem szeretem, de egy jó rétes...

Az ubiidőszak megvolt, most már attól is hányok.

Én sem temetném még a jó időt, ma megyek dokihoz, ha azt mondja, hogy kapaszkodik a kölyök rendesen, még biztosan megyünk egy-két rövidebb kört. Már MOST mocskosul hiányzik a motor, de tegnap vett az Ember egy régi, diesel, de legalább csak 5 litert fogyasztó passatot, és jövő nyáron ő hozza az utódot kocsival, én meg berregek a GS-sel a következő szoptatásig.

Ganja! tudom, mire gondolsz. Hogy ilyen kondíciókkal Te is motoroznál a szomszéd lánnyal... ne tagadd, tudom, hogy ez jár a fejedben...
Hát...A kettő együtt tuti kibír annyit.
Holnap rakok fel képet a profilmélységet is megmérem.
Ok, meglesem, Nálam 4-5ezret kéne kibírnia!
Holnap teszek fel képet róluk.
Addig amit tudok róluk.Egy Michelin Macadam és egy Pirelli Dragoról van szó.Mindkettő 120/70R17-es kb 2 éve vannak nálam a pincében tárolom őket napot nem kaptak.A kopásjelzőt még nem érte el egyik sem javítva nem voltak.
A gyártási évük talán 2008?Ebben nem vagyok biztos.
Az árat nem találtam ki de nem ezen akarok meggazdagodni.
még én se zsírozom le ...
Az is szép kör, gratula!
Nagyon bízom benne, hogy nem a mai nap volt az évzáró! Tavaly könnyebben raktam le a gépest, idén nagyon nehezen válok meg tőle.
simán hozzáöntheted!
castrol motorolajhoz önthetek 2-3 deci motul olajat? min szint alatt van felkéne tölteni mert csak tavasszal akarom micseréltetni az olajat h ne álljon benne

vagy járjak úgy h a min szint alatt van az olaj 1 szikrával vagy az nagyon veszélyes? 1 hétig el lehet még úgy járkálni?

Motul 5100 10W40 motorolaj (4) 4literes most 10ezer Ft nagyvas.hu-n
Kb: Cápa -B.fűzfő -Bakonyszentlászló-Tés ,vagy
valami ilyesmi ...
sallangokkal ,pántlikákkal 389km.
AKMT félhivatalos évadzáró , kiscsoportos foglakozás .
Q...úúúva jaúúú vóóóóttt
mi a véleményetek ha a hátsó gumit 2,5-ről 2,3-ra az elsőt 2,3-rol 2,1-re vissza veszem?
Engem érdekelne!
Mondj róla valamit, vagy tegyél fel róla képet!
Akkor én voltam! Kicsi a világ!
Most este hat!