Este amikor sétáltattam a talált kutyát...minő véletlen hozzánk csapódott....
..hát tudod...
Nem az a férfi aki minden lyukat be tud tömni...hanem talán ott kezdődik..amikor ...bár mennyire is kívánatos az a lyuk....nem akarsz a másik lelkén táncot járni..
18-42...majd 28-52 (vén fax)..és 38-halott vagy rokkant....kb ennyi.
A "meg" lehetett volna trófeák közé került.
..és most kaparom a falat....így is..meg úgy is ,hogy festem a konyhámat
Lehet, hogy ennyi bengával a garázsban hűtlen lennék a GS-hez és vennék egy nagy szívó benzines, lehetőleg olyat, ami hátul kapar. :) Télen lehet, hogy körülményes lenne járni vele, de tavasszal meg útba ejteném az első driftpályát! :)
Hány liter fér egy kamionba? Annyival szerintem az összes, Magyarországon forgalomba állított GS eljárna 1 évig. Amilyen nagyétkű motorok...
Az milyen lenne, ha bebuknánk. Egy börtönt ki kellene üríteni a GS tulajok számára... Úgyhogy csak hozzátok a barátnőiteket, hogy én se egyedül unatkozzam Kalocsán...
Bekergetjük Répáshutára, Te a falu egyik végét, én a másik végét zárom el, és amikor ártalmatlanná tettük, kérünk csövet a Sofőrtől és a Tejesembertől... ... és jól lecsapoljuk.
De ha van a gépesben egy jó CD-lejátszó, az is jön velem haza.
Imádlak... nekem is pont reggel kell a hozzászólásaidat olvasnom... A hekket meg a sült kolbászt terhetlenül sem szeretem, de egy jó rétes...
Az ubiidőszak megvolt, most már attól is hányok.
Én sem temetném még a jó időt, ma megyek dokihoz, ha azt mondja, hogy kapaszkodik a kölyök rendesen, még biztosan megyünk egy-két rövidebb kört. Már MOST mocskosul hiányzik a motor, de tegnap vett az Ember egy régi, diesel, de legalább csak 5 litert fogyasztó passatot, és jövő nyáron ő hozza az utódot kocsival, én meg berregek a GS-sel a következő szoptatásig.
Ganja! tudom, mire gondolsz. Hogy ilyen kondíciókkal Te is motoroznál a szomszéd lánnyal... ne tagadd, tudom, hogy ez jár a fejedben...
Holnap teszek fel képet róluk.
Addig amit tudok róluk.Egy Michelin Macadam és egy Pirelli Dragoról van szó.Mindkettő 120/70R17-es kb 2 éve vannak nálam a pincében tárolom őket napot nem kaptak.A kopásjelzőt még nem érte el egyik sem javítva nem voltak.
A gyártási évük talán 2008?Ebben nem vagyok biztos.
Az árat nem találtam ki de nem ezen akarok meggazdagodni.
Az is szép kör, gratula!
Nagyon bízom benne, hogy nem a mai nap volt az évzáró! Tavaly könnyebben raktam le a gépest, idén nagyon nehezen válok meg tőle.
castrol motorolajhoz önthetek 2-3 deci motul olajat? min szint alatt van felkéne tölteni mert csak tavasszal akarom micseréltetni az olajat h ne álljon benne
vagy járjak úgy h a min szint alatt van az olaj 1 szikrával vagy az nagyon veszélyes? 1 hétig el lehet még úgy járkálni?
Motul 5100 10W40 motorolaj (4) 4literes most 10ezer Ft nagyvas.hu-n
..hát tudod...
Nem az a férfi aki minden lyukat be tud tömni...hanem talán ott kezdődik..amikor ...bár mennyire is kívánatos az a lyuk....nem akarsz a másik lelkén táncot járni..
18-42...majd 28-52 (vén fax)..és 38-halott vagy rokkant....kb ennyi.
A "meg" lehetett volna trófeák közé került.
..és most kaparom a falat....így is..meg úgy is ,hogy festem a konyhámat