Én szept. 30.-án befejeztem a melót az idei évre !
(lecsó, nyeleshús, panírfesztivál értékesítés )
még nem tudom örüjjek , vagy sírjak !
labancföldre is gurulnék, de előbb gummát kell
cserélni, téli tüzelőt venni .
Persze, meghízom. Ha felszalad 5 kiló, akkor lesz jó rám az S-es méret.
Hát nem tudom, adjátok a machot, de ha Ti is ugyanúgy a tenyereteken hordozzátok majd a párotokat, ha terhes lesz, mint engem az Ember, majd akkor jókat mosolygok majd a beszólásokon.
Szerintem ott q szigszalagok helyén egy műanyag csatlakozóháznak kellene lennie amibe a saruk belebattannak,de holnapra megnézhetem az enyémen is.Majd írok,bár az enyém kicsit öregebb.
A kábelek többi részei original, és az elejét és a hátulját köti össze. igazából, ha valaki megsasolná a sajátját, hogy neki is ilyen, vagy más a csatlakozó mindkét vége, azt megköszönném, mert nem tűnik gányolásnak, csak a vége....
Ja 10-kor leteszem,reggel meg felveszem a lácfűrészt,és készülök a télre,ami szerencsére még kicsit várat magára.Amúgy én sem irigyellek.A párom egész jól viselte ezt az időszakot már kétszer,dehát minden gyerek más egy kicsit.
Nehogy már sajnáltasd magad!
Most hánysz, aztán meghízol, visszeres lesz a lábad, utána vajjúdás és szülés, majd neveled 20 évig....
Ok, beláttam, mégis sajnáltathatod magad :D
Na, ma lekaptam a tankot a gépről, szerdán megy Nagykanizsára javításra (rozsdátlanításra). Viszont alatta/mögötte nézegettem a vezetékeket, és van két csatlakozás, ami nem pattintós, vagyis az egyik fele az (ez lett gyanús) a másik csak bele van dugva a csatlakozó. (mellékelt képeken (sárga és piros kábelek)) A kérdésem, hogy csatlakozót merre lehet szerválni, vagy ez így van kötve mindenki vasán (működni minden működik, és nem is lazák a csatlakozások) vagy az előző tulaj megbontotta, és így rakta össze?
Vélemény?
(lecsó, nyeleshús, panírfesztivál értékesítés
még nem tudom örüjjek , vagy sírjak !
labancföldre is gurulnék, de előbb gummát kell
cserélni, téli tüzelőt venni .