Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én szept. 30.-án befejeztem a melót az idei évre !
(lecsó, nyeleshús, panírfesztivál értékesítés )
még nem tudom örüjjek , vagy sírjak !
labancföldre is gurulnék, de előbb gummát kell
cserélni, téli tüzelőt venni .
Büszke leszel már akkor amikor először rád mosolyog.A motoritisz nevű kórt meg már most is hordozza.Aszonta a cejzeldoktor,hogy örökletes.
...hát minden volt, csak nyamvadt nem...

Tudod, a BMW-sek ezt is tökéletesen csinálják...
Hozzánk kedden hozzák a fát, és idén felmentést kaptam rönkhordásból.

20 év gyereknevelés, na bumm. Büszke leszek, ha majd 8 évesen lenyúlja a Simsonom.
Persze, meghízom. Ha felszalad 5 kiló, akkor lesz jó rám az S-es méret.

Hát nem tudom, adjátok a machot, de ha Ti is ugyanúgy a tenyereteken hordozzátok majd a párotokat, ha terhes lesz, mint engem az Ember, majd akkor jókat mosolygok majd a beszólásokon.
ez az, ami sosem derül ki.... viszont ha létezik rá csati, akkor inkább tennék rá azt a mostani helyett.....
Szerintem ott q szigszalagok helyén egy műanyag csatlakozóháznak kellene lennie amibe a saruk belebattannak,de holnapra megnézhetem az enyémen is.Majd írok,bár az enyém kicsit öregebb.
Szerintem az előző tulaj nem tudta szétszedni...oszt levágta
A kábelek többi részei original, és az elejét és a hátulját köti össze. igazából, ha valaki megsasolná a sajátját, hogy neki is ilyen, vagy más a csatlakozó mindkét vége, azt megköszönném, mert nem tűnik gányolásnak, csak a vége....
Ja 10-kor leteszem,reggel meg felveszem a lácfűrészt,és készülök a télre,ami szerencsére még kicsit várat magára.Amúgy én sem irigyellek.A párom egész jól viselte ezt az időszakot már kétszer,dehát minden gyerek más egy kicsit.
Kukkold meg,hogy a barkácsolt kábelek mit etetnek...hátha okosan kirelézett valamit a volt tulaj!
A bulizásodra való tekintettel..11.05-ig várunk!
Szegény Nadi! sajna sajna...

Egy nyamvadt dugásnak 20 évnyi szívás az ára!
bocs..magadra ne vedd...magas volt a laszti
Nehogy már sajnáltasd magad!
Most hánysz, aztán meghízol, visszeres lesz a lábad, utána vajjúdás és szülés, majd neveled 20 évig....
Ok, beláttam, mégis sajnáltathatod magad :D
Ne szomorkodj. Én a délelőttöt végighányom, délután meg feltakarítom a romokat... És ez még hetekig így lesz. Te legalább 10-kor leteszed a lantot.
ilyen fizető programokat találtam, "Piramis beosztástervezés és tény munkaidő rögzítés" meg a "Beo - Be oriented"
Este 10-ig tutira megöl a dögunalom.
Húúú, ha fel tudok kelni (szülinapra megyek), akkor én is lemászom 11-re az érdi tesco-shell-hez... gurulni jó lenne picit :D
Na, ma lekaptam a tankot a gépről, szerdán megy Nagykanizsára javításra (rozsdátlanításra). Viszont alatta/mögötte nézegettem a vezetékeket, és van két csatlakozás, ami nem pattintós, vagyis az egyik fele az (ez lett gyanús) a másik csak bele van dugva a csatlakozó. (mellékelt képeken (sárga és piros kábelek)) A kérdésem, hogy csatlakozót merre lehet szerválni, vagy ez így van kötve mindenki vasán (működni minden működik, és nem is lazák a csatlakozások) vagy az előző tulaj megbontotta, és így rakta össze?
Vélemény?
Most látom..Szigetszentmiki....akkor Érd a Tescós Shell?
Az M0...pikkpakk ott vagy!
Nem vagy egyedül
Rugalmas vagyok...Mondjuk Egér út OMW de. 11?
Úgy látom mindenki motorozik,Csak én b@szom a zeget a munkahelyemen.De legalább motorral jöttem.
Na még 1*
ganjaninja. Hol és mikor találkozunk?
Hol és mikor?