Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..én majd folytatom a check-listám kelet európai motoros desztinációk oldalán a pipálást. Megnézem a Bihar-hegységet. Közel van, még se jártam még ott
Jön valaki holnap Velencére hekkezni?
Ha nem csesz be az "Isti" nyila én Dusnokról megyek....Te még fiatal vagy...bírnod kell a kiképzést...az alap fanatizmusról nem is beszélve!
Jövőhéten mennek.. ha az osztrák gurulásra gondolsz
Üdv.
Holnap mentek gurulni?
Huh.. elég nagy adrenalinbomba egykerekezni
Tudsz programnevet-(ket) mondani? Ha igen megnézem neked, hátha tudok letölteni.
Na emberek itt az ősz!

Reggel 8 felé, Esztergomból Pest felé jövet Solymár utáni S kanyarból kifelé úgy elindult a segge, h alig bírtam megfogni, volt rendes riszálás, pedig nem is tekertem rá a gázt. Valszeg árnyékos volt a fáktól a kanyar és még taknyos volt a reggeli párától az út.

Szóval most már csak óvatosan.
Melo sok-sok !Konyha!
sehol senki !?
nadjon helyes...
remélem mindeki úton , vagy bütyköl !
tiplizek én is ...
kicsit off téma de nem tudna esetleg valaki ingyenes beosztás készítő programot?
Nem kell írni tudomásul vettem.
http://g.co/maps/3qgq8 -Eredeti
http://g.co/maps/srwns -Forditott
Kettő közül lehet választani.
9 h 40 fertőszentmiklós után benzinkút Okt.9.-én

Van még egy gond lehet,hogy van kettő fizetős szakasz de nem 100% ,hogy most is az lesz, De állítólag meg éri.Max 3 euro
Nézegetve az időjárás alakulását, azt hiszem jövőhét végén én is elugrok egy karikára. No nem veletek, Szegedről nem biznisz Sopronba elmenni egy egytankos gurulásra..
akkor majd ott csatlakozom, Győr vége fele van egy Omw kút jobbra ott fogok tankolni szal majd ott várlak de még messze van ez
Te merrefelé laksz Győrben?
Én az 1-es úton fogok áthaladni rajta.
hova kell azt az emailt megírni?
Aszondják mostanában lement rólam pár kiló (azóta a GS is jobban megy - csak viccelek), lehet, hogy tényleg nagy lesz. Ha kótog rajtam, akkor tiéd a pálya!
...és rend lenne a vilégban!
Ez nagyon jó!
Ha viszont a magyarok találták volna fel a puskaport még mindig nyilaznánk,
nézni azt szabad

..természetesen tiéd az elsőbbség..

..de rád úgy is nagy lesz..

...remélem.
a japánoknak még az írásjegyeik is Kínából erednek... csak erre nem annyira büszkék...

azért lehet, hogy pár háborúval kevesebb lett volna, ha a lőport valaki más találja fel, és a kínaiak már azt is csak hamisítják...
a 3 perc csak lágytojás...
110 körül van..vagy valamivel alatta talán. Ne kérdezd honnan tudom
Jobb lesz a hideginditás (kissebb kopás!) és jobb az áramlás mert higabb az olaj.
Ezekhez képest az olajfogyás messze nem nyom annyit a latba.
Asszem épp hogy megvolt, nem azt figyeltem bevallom őszintén. :) Ez még nagyon a szezon elején volt, elég volt kapaszkodnom, mert kb. annyit tudtam reagálni, hogy "húb.meg, ez nagyot lép"!