Őszintén szólva csak véletlenül jöttem rá hogy 9-10 ezernél többet nem pörög a motor.
Talán már egyszer említettem írok egy GPS track log progit a telómra.
Abba beépítettem egy automatikus gyorsulásmérést, mely szerint ha zero-ra csökken a sebesség akkor miután elindul automatikusan rögzíti az 50 100 km6h ra való felgyorsítás idejét.
Ezt ugye nem olyan egyszerű tesztelni mert rendőrmentes övezet kell hozzá stb. este, vagy korán reggel mindig kalapálok/müdosítok kicsit/ a progi-n átteszem telóra és melóba menet tesztelem.
No így jöttem rá hogy valami baj van a gyorsulással. Vagy a fojtás vagy koszos karbi. Ettől eltekintve olyan 5-7 ezer közt váltok.
És ha kevesebb levegőt nyomnék bele mi lehet a baja mert szerintem picit csuszik az én véleményem de ma ki próbáltattam egy másik gs 500 tulajal is akinek már régota van és ő is azt mondta.uj gumi kb 400km van benne. a másik ,hogy nincs benne motor fék. nem tudom. van valami külömbség a japán és a spanyol között?
Kenda gumikkal van vkinek tapasztalata? Jövőre sztem aktuális lesz a gumicsere - a hátsó gumim közepén alig van minta, az elsőn is kb. 2-3 mm lehet.
A Kendánál még a használt is jobb? :)
Jóember, nálunk kötött már bele Bobcat a talajba, mert úgy gondolta, hogy az agyaggal nem lesz gond... valami mást találj ki, légy szíves az ásás helyett...
400 literes tank... most eszembe jutott, hogy reggelenként egy benzinkút mellett megyek el, és sokszor akkor hozza a kamion az üzemanyagot. Na, AZT kellene egyszer hazacsalnom, és jól elrejtenem a tartályt...
Talán már egyszer említettem írok egy GPS track log progit a telómra.
Abba beépítettem egy automatikus gyorsulásmérést, mely szerint ha zero-ra csökken a sebesség akkor miután elindul automatikusan rögzíti az 50 100 km6h ra való felgyorsítás idejét.
Ezt ugye nem olyan egyszerű tesztelni mert rendőrmentes övezet kell hozzá stb. este, vagy korán reggel mindig kalapálok/müdosítok kicsit/ a progi-n átteszem telóra és melóba menet tesztelem.
No így jöttem rá hogy valami baj van a gyorsulással. Vagy a fojtás vagy koszos karbi. Ettől eltekintve olyan 5-7 ezer közt váltok.
Holnap de.11 Érd Tesco shell!
Hekkezés Velanszién...aztán kanyargás Tatabányáig....utána eprészés hazáig!
Szép estét nektek!
A Kendánál még a használt is jobb? :)
http://youtu.be/hsdC9GX1By0
aztán meg fesd át bébitápszeres tartállyá !
hál' isten jól eszik a gyerek !
a szülőfalumban motor sem volt nemhogy motoros !
ha még a macskákat is szeretni fogja...