Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, meglátjuk jövőre milyen lesz a büdzsé, aztán attól függően valami olcsóbb új vagy márkásabb használt.
Kendát soha!Ha rám hallgatsz messzire elkerülöd!Bármelyik ismétlem bármelyik gumi jobb még használtan is!
Akár még reális is lehet a 9-10 ezernél való leszabályozás. Lehet, hogy fúvóka stb. függő is - vagy hogy fojtott, vagy régebbi karbival szerelték.
Őszintén szólva csak véletlenül jöttem rá hogy 9-10 ezernél többet nem pörög a motor.
Talán már egyszer említettem írok egy GPS track log progit a telómra.
Abba beépítettem egy automatikus gyorsulásmérést, mely szerint ha zero-ra csökken a sebesség akkor miután elindul automatikusan rögzíti az 50 100 km6h ra való felgyorsítás idejét.
Ezt ugye nem olyan egyszerű tesztelni mert rendőrmentes övezet kell hozzá stb. este, vagy korán reggel mindig kalapálok/müdosítok kicsit/ a progi-n átteszem telóra és melóba menet tesztelem.
No így jöttem rá hogy valami baj van a gyorsulással. Vagy a fojtás vagy koszos karbi. Ettől eltekintve olyan 5-7 ezer közt váltok.
Nyahhh!
Holnap de.11 Érd Tesco shell!
Hekkezés Velanszién...aztán kanyargás Tatabányáig....utána eprészés hazáig!
Szép estét nektek!
És ha kevesebb levegőt nyomnék bele mi lehet a baja mert szerintem picit csuszik az én véleményem de ma ki próbáltattam egy másik gs 500 tulajal is akinek már régota van és ő is azt mondta.uj gumi kb 400km van benne. a másik ,hogy nincs benne motor fék. nem tudom. van valami külömbség a japán és a spanyol között?
Kenda gumikkal van vkinek tapasztalata? Jövőre sztem aktuális lesz a gumicsere - a hátsó gumim közepén alig van minta, az elsőn is kb. 2-3 mm lehet.
A Kendánál még a használt is jobb? :)
elvileg rá van írva a motorra mennyi kell bele, nem hinném hogy gumi függő ha jól emlékszem elölre 2.25 hátulra egy személlyel 2.5 kettővel 2.8
Heidenau k63-k64 mennyit tegyek nyomásként bele? BarM
csak össze kell gyűrni !
http://youtu.be/hsdC9GX1By0
Csak a kamion szállitólevelére kell ráírnod a cimedet, és már oda is viszi
Nyomozz utána a neten ,hogy mit szeret a tartálykocsi,aztán csak utánozd a hangját.
riszálom így is úgy is ...
aztán meg fesd át bébitápszeres tartállyá !
hál' isten jól eszik a gyerek !
kell hozzá egy halom műtrágya egy adag gázolaj egy betonkeverő és bumm.
Jóember, nálunk kötött már bele Bobcat a talajba, mert úgy gondolta, hogy az agyaggal nem lesz gond... valami mást találj ki, légy szíves az ásás helyett...
Ezt úgy kell mint anno a mamutnál....ásol egy nagy gödröt és amikor jön eléugrasz és belecsalogatod....
400 literes tank... most eszembe jutott, hogy reggelenként egy benzinkút mellett megyek el, és sokszor akkor hozza a kamion az üzemanyagot. Na, AZT kellene egyszer hazacsalnom, és jól elrejtenem a tartályt...
Meg lenne úgy 1680 kiló +kéne gá egy 400 literes tank.
Akkor engem átb@sztak. Nem kicsit, nagyon.
Fú, pedig egy f@sza kombájnmotort beszerelni a GS-be... forogna vagy 800-at...
traktoros, kombájnos nem játszik !
...ezek a motoros postások mindig is gyanúsak voltak...
sz.tem csak fertőző !
a szülőfalumban motor sem volt nemhogy motoros !
hát már motorozott...

ha még a macskákat is szeretni fogja...
Ahétvégézésből nekem is ez az uccsó,ha igaz,aztán 10-től lelépek két hétre a kiccsaláddal.