Én ugyan nem sűrűn feszegettem a leszabályozás határait, de emlékeim szerint egyszer-kétszer amikor próbálgattam 1.-ben, 2.-ban a kigyorsítást, leszabályozott 11e körül.
Ajándékba kaptam 5 lityó Motul 5100 10W-40-es olajat. Eddig Castrol 20W-50-es volt/van a motorban. Ha jövőre a Motult rakom bele, számíthatok arra, hogy enni fogja?
Óóó, ne légy ennyire naiv. :) A megfejtés 4 betűs. Elárulom: p é n z. Nem tudom pontosan, hogy egy ilyen kis gyöszre mennyi az eredetvizsga, de gondolom jó pár ezer forint. Ennyi. Van még kérdés? :)
Ma reggel teljesen kihúzott szívatóval + gázzal indítottam, egyből beröffent.
Írtad, hogy be kéne állítani. Mire gondoltál pontosan? Az alapjárati keveréket kéne dúsítani vagy a súbertűt feljebb rakni? Más?
Még sokat kell fejlődni ahhoz Magyarisztánnak, hogy a tőlünk északabbra, nyugatabbra lévő "civilizációs" szintet (életmód, életszemlélet stb.) elérjük...
Ne is említsétek a sünöket! Van még egy olyan ország Európában, ahol egy üvegszálas, fedett fülkéjű, lökhárító kerettel körben ellátott oldalkocsiba nem lehet biztonsági gyerekülést szerelni? Ha eleve 4 személyre volt levizsgáztatva a motor Hollandiában, akkor a nagyeszű magyar hivatalok miért nem fogadják el? De újrafutózott felületű gumival nyugodtan gurulhatsz kamionnal, max leesik róla. Az pedig nyilván nem veszélyes, ha egy méteres gumicsík hasal az autópálya közepén.
Gratula a "téli" túrádhoz !
(amit néztem használt gumit az öreg is volt.
mint a nyuszimotor műanyagkereke !
lehet beválna, de minden méteren frászba lennék !)
Engem is figyelmeztetett az Őrangyalom a hűvösebb
éjszakákra ,reggelekre !
Megszokott útvonal, megszokott fékerő, megszokot "dőlésszög" és kétszer is megcsúszott a segge a mocinak ! O..óóó jajj nekem!
Ezek után már biztos, hogy új gummát kap a Drágám ,
nem merek használtat feltenni !
Nyugi!
Ez a 6000-res periódus a bebiztosítás.....
A yamaháknál miért 10000km a periódus? Ugyan az az olaj.....
Pl nem értem, hogy egy éppen most Japánból érkezett, a kalodából kiszedett, nullkilométeres, vadonatúj motornak miért kell eredetevizsgára mennie.
Írtad, hogy be kéne állítani. Mire gondoltál pontosan? Az alapjárati keveréket kéne dúsítani vagy a súbertűt feljebb rakni? Más?
(amit néztem használt gumit az öreg is volt.
mint a nyuszimotor műanyagkereke !
lehet beválna, de minden méteren frászba lennék !)
éjszakákra ,reggelekre !
Megszokott útvonal, megszokott fékerő, megszokot "dőlésszög" és kétszer is megcsúszott a segge a mocinak ! O..óóó jajj nekem!
Ezek után már biztos, hogy új gummát kap a Drágám ,
nem merek használtat feltenni !
http://g.co/maps/srwns
Tavasszal cserélj olajat.
Egyébként én télen is szoktam menni vele pár km-et, mikor szépen süt a nap és száraz az út.