Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sima jégeralsó már van, a thermopulcsit megnézem. Térdmelegítő is van már.
Ez a polár jégeralsó + (gondolom) farmer kombó kb. hány fokig elég?
Dechatlonból polár jégeralsó, és vékony polár pulcsi (nagyon hideg időben két vékony polár pulcsit veszek a kabát alá)

Louisos neoprén térdmelegítő. A jó téli kesztyűk drágán mennek, lehet hogy jobban jársz ha nézel kézzsákot a kormányra (nem sűrűn kapni..)
Úgy látszik, már tényleg itt az ősz: reggelente eddig pöccre indult a moci, ma már csak kb. harmadszori köszörülésre (full szívató mellett).

Előbányásztam a derékmelegítőt és társait. Valamilyen aláöltözőt vagy thermobéléses motoros gatyót is kéne néznem. Erre van valami ötletetek az alsóbb árkategóriából, hogy mit volna érdemes venni? No meg egy melegebb kesztyű se ártana.
Ha adhatok tanácsot szervezés ügyben(sokat "szerveztem" én is) akkor ne nagyon görcsölj az előre tervezéssel és ne akard mindenáron betartatni a többiekkel a terveidet mert csak vita lesz......egyszerűbb csak kitűzni a végcélt és lesz ami lesz mert minden alakulhat.......akik precíz, minden szempontból előre eltervezett túrát csinálnak és ahhoz mereven ragaszkodnak nem lesznek hosszútávon népszerűek mint túraszervezők......persze úgy csinálod ahogy akarod.....
Erről mi a véleményed kormány magasító?
Meg forditva igy néz ki.
http://g.co/maps/srwns
Az osztrák túrán okt.9 amit én szervezek?Hát ott nem kettő megálló van hanem 6 de meg beszéljük előtte.De lehet, hogy meg forditom a sorrendet ne legyen gond a hegyekbe de. hanem arra mire oda érnénk meleg lesz ha az idő is úgy akarja.Itt a link még egyszer.
http://g.co/maps/3qgq8
Neis.....................lassan járj tovább érsz.......................főleg ha kanyarodik az út.
a túrán meg azért megállhatnánk 2 nél többször is, sztem nem kell annyira rohanni legalább is én nem szeretek
én is Airsoftozom bár én csak 1,5 éve
én mindig azt veszek, a szerelőm ezzel is foglalkozik, nekem mindig jót ad
:D 6 éve Airsoftozom és ez kicsit kihatással van az öltözet választásomra, minden ami nem a melóhoz kell az kicsit zöld/fekete :D
A másik, hogy ami katonai/spec cucc és eredeti, sokkal jobban bírja a strapát, mint a polgári stuffok.
Na ha megfordulna a sorrend kb 12. fél egy körül lennénk a semmeringen ami azt jelentené,hogy a hegyekbe már meleg lenne.
A másik az első verzió kb.11h-kór a hegyek.Nekem mindegy döntsük.Csak az idő jó legyen.
SWAT-bakancs, Call of Duty, Halo, nem vagy Te kicsit militarista?
Embered is tud valamit :D
Én még nyaralásra is viszem a swat-bakancsom, hátha valami történik, most Görögországot járta meg, persze ki sem került a csomagtartóból! :D
Valóban jobb akkor a hegyekben gurulni amikor már melegebb van!
Jó ötlet!
szerintetek kisebb km órat éa ford.méröt belehetne tenni?nem digitálist.
A 32 pár javarészt még azokból az időkből származik...

Az Embernek van 3 pár katonai surranója: egy dolgozós, egy utcai, és egy fűnyírós... Jó, meg van két pár motoros csizmája.
Üdv!
47x25x15 a felső, 55x30x17 az alsó.
no problem !
nekem idáig bevált !
Azért kösz a felajánlást.
majd beszámolok mire jutottam !
jah, bocs kimaradt... este van

háát akkor azt a kört én kihagyom... nem jó szájízzel jöttem el tőle
CSÜTÖRTÖKÖN megyek !
A Budai úton van a szervíz + bót. ... Gáborhoz.
Már jártam nála régebben , és a Rokon is . Ő is falubeli .
kihez viszed?