Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megoldhatjuk;) csak az a baj, hogy holnap nem vagyok itthon
csüt. 17:30-ra megyek olajcserére f.várra.
ott van a gumi is. Ha van időd szakértő szemmel megnézni ,szívesen venném a segítséget !
tel. sz. e-mail az adatlapomon
Segítség kell, akkor szólj ám!
Kösz a használt gumi témában a tanácsokat !
Kaptam + instrukciókat is mit kuksizzak még.
Ezek alapján mégegyszer megnézem az árút és döntök .
Sokat mész, megéri. Ha jó vedd meg, úgyse lesz ideje nálad megöregedni.

Továbbra is csak a 2010aug-2011juli között használt, "93-mas hátsó gumimat tudnám megemlíteni. Nem volt vele semmi bajom. Ha lett volna belőle idén is simán vettem volna főleg annyi pénzért..az is egy 10es volt kb
Van egy jobb ötletem meg fordítom a sorrendet és először Wiener Neustadt felé és addig össze szokunk utána a hegyek mert akkor már melegebb van ott. Vélemény? Vagy maradjon az eredeti.
Másik próbáltam rövidíteni az úton de időben sokkal több jött ki.
Én még azt is megnézném, hogy nem hullámos-e? Ha szar a teló. mint az enyém volt, akkor simán kophat hullámosan és az annyira nem jó, hiába van meg a profilmélység.
Befogod a combod közé és forgatom és látod, ha hullámos.
Igazából, nekem még szerencsém is van, mert vagy jól van kicentírozva, vagy 140 fölött már annyira zajos a világ, hogy nem is érzem :D
Nekem mindegy mikor állunk meg a látni valókat én se ismerem.
Majd meg beszéljük a helyszínen.
persze új guminak nincs párja........max a slick!
Köszi a pontosítást, én is 4 számjegyre emlékeztem!
Hali!
Én megyek írtam mail-t is.Ajkáról mennék ha valaki esetleg az Ajka-Fertőszentmiklós útvonalon akar csatlakozni bátran tegye legalább nem egyedül érkezem

Természetesen én is szívesen csatlakozom másokhoz
csak a hét és az évszám van pl: 3205 : 32-ik hét 2005-ben
túrázni jó a régebbi gumi,elég jól is bírja,bár az ilyeneket "bakelit"nek hívják.de ha nem feszegeted a határait,túrázni,meg boltba járni pont jó.ha frissebbre vágysz,akkor gumis,és vágasd meg.ezek a gumik még kb 2-4mm ert mélyíthetők.gs simán elbírja.persze mindezt csak saját felelősségre!
A gyártás idejét nézd meg, hogy ne legyen öreg. Van egy szám a gumin, aminek az eleje a hét a közepe a hónap és a vége az év amikor gyártották. Valahogy így mutogatták el nekem a hétvégén.
Minek annyi pihi? Én az 500-600 km-es körökön is egy célzott pihenést szoktam tartani a tankolások és térképböngészéseken kívül.
Szerintem bőven elég ha 1 max 2 jobb helyen megállunk.
Köszi szépen!
Azt nem tudod véletlenül, hogy melyik méret melyik csapágyat takarja? Mert ugye 2 van belőle és így érdekes lenne elmagyarázni.
Használt gumikkal van valakinek tapasztalata ?
Mutattak egy "lasert...,(10-e pízírt) a bordázatmélység megvan,
nem láttam ráncosnak .
Mit kell megnézni még rajta ?
Érdemes használt gumit venni ?

-du a fehérvári "gazdaságos" áruház bejáratánál egy fekete fajtárs
parkolt mellettem . A gazdija fórumlakó ?
Mint már írtam 4h30min meg állás nélkül. Napnyugta okt.9.-én 18h10-kor van tehát negy órára Soprpnba kéne lenni,hogy mindenki világosba haza érjen.De akkor kevesebb a pihenöket kel tartani.Vagy röviditek az uton vagy korában indulunk valaszt várol.1,5-2 óra pihi marad elosztva.
Hárman voltunk, ellenben úgy téptünk hogy 4,8 lett a fogyasztásom.
Az a lényeg, hogy sötétedés előtt felkeveredjünk a 85-ös útra, onnan már csukot szemmel hazatalálok.
Egyébként szombaton meg Mosonmagyaróvárnál ránkesteledett.
Nem volt meleg, de ki lehetett bírni.
Pozsonyban voltunk, viszont többen utassal voltak, így nem vállalták be a Vénasszony-hágót vagy mi a neve. Pedig nagyon mentem volna rajta egyet!
OK, ha végeztem este, akkor megcsörgetlek a részletek miatt. :)
de ti biztos nem voltatok ilyen sokan mint mi leszünk
Szerintem nem kell korábban indulni, még világosban érünk haza. Hétvégén Tátrában voltunk és már kicsivel elmúlt dél amikor átléptük a határt. 577-esen fel le szaladgáltunk, meg a pihenőben is elcsevegtünk egy órát, mégis fent volt még a nap amire hazaértünk. Nekem így is 8 körül el kell indulnom, és akkor még hideg van...
én javasolnám az indulást korábban, ezek a kiszámolt időpontok nagyon sokat szoktak csúszni, beszélgetések, probléma esetleg, stb... vélemény?