Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Átkocogsz a vasaddal...és jól megcsinálom....
....naaaaaaaaaaa?
..hmmmmmmmmmm?
Robogó jó...sőt királyságosságos..

Képzeld el ,hogy nekem milyen jó...ha csak a vacak kávé a legnagyobb problémám..
..na jóóóó van más is.... fogyókúra...Hagyom ,hogy megkapjon a szomszéd kislány...Az ő kecses szépsége mellett ...kissé furán érezném magam a mostani...bumfordi fizimiskámmal....
Megoldásként "jópasivá"kell visszaváltoznom.....
Hiszek abban ,hogy nincs lehetetlen....de ez azért melós feladat......kb. olyan mint szarból a várat!
Köszi! Nem biztos, hogy ezért most beruházok egy kb. 50 ezres ketyerébe. :-\ Én barbár módon arra gondoltam, hogy reszelővel vinnék bele néhány "karcot".
Van egy Dremmel névre hallgató szerkezetem...amihez anno vásároltam olyan gravir fejet amivel üveget is lehet dekorálni...
Első nekifutásra...tükrösre políroztam a szárat...kimértem a max-min elhelyezkedését..és a kettő között mattra csiszatoltam az anyagot..
..hát kb. ennyi

Ezeket - a szerinte közismert - tényeket nekem is hosszú elméleti és empirikus kísérletekkel próbálta bizonyítani a Zasszony, a végén ráhagytam. :) (Ugye, hogy selymesebb a bőröm? Ugye milyen jó? Persze, persze, tökéletes, ez az überf.sza, csak hagyjuk már!)
(Megjegyzem amikor én magyarázom neki, hogy Kakucson/Lepencén hogy adta ki az X meg Y kanyar, akkor ő is hasonlóan bólogat, hogy hűű, tényleg? De jó... )
nekem 3 pár cipőm van: téli, nyári, átmeneti. (na meg egy elegáns.... igaz, elég nehezen találok 38-39-es férfi cipőt....)
Húúú, ha nem tudnám, hogy hetero vagy :D

@Nadette
32 páááááár? De durva :D És már kevesebbet költesz ruhára? Mi volt amikor fullban nyomtad? :D
A testápoló folyékony, a testvaj meg "szilárd". Pontosabban - mint ahogy a neve is mutatja - a vajhoz hasonlóan megolvad. Állítólag ez utóbbi jobban hidratál ...
Na, ezt nekem is kifejthetnéd bővebben, mert én már a pushuphatású hajhabot is hókuszpókusznak tartom.
A jó minőségű bukót még megértette, de a többi "csicsa" már nem ment át a filteren.

Én meg pl. azt nem tudtam (meg nem is érdekel[t]), hogy mi különbség a Body Shop-os testápoló meg testvaj között... De hát mindenkinek megvan a saját hobbija.
Az azért tény, hogy egy jó minőségű bukó fontosabb a hyalorunsavnál. Nekem mondjuk 32(!) pár cipőm van, meg vagy két szekrénnyi ruhám, de amióta a Drágaszág megvan, sokkal kevesebbet költök magamra. Ezt a szenvedélyt vagy érzi valaki vagy nem. Az első barátommal nekem is voltak gondok, hogy miért benzinezek el 30 rugót egy hónapban, amikor abból milyen fasza kis mittoménmit lehetne venni a laptophoz...
Nálatok a pároddal legalább van némi közös metszéspont az "értelmetlen" pénzköltésre: motor. Nálunk a Zasszonypajtival mindig megy a vita, hogy miért veszek olajat a motorba, rendes bukósisakot, derékmelegítőt stb.; akkor én megkérdezem tőle, hogy az a sok flinc-flanc kence minek?! :) És akkor elmagyarázza, hogy az arckrém sem mindegy, hogy milyen, mert bla bla... Mondom akkor jöjjön egy kiselőadás a motoros alapvető felszereltségekről: minek is kell olaj, bukósisak stb. A végén abban maradunk, hogy mindenki arra költ, amire akar, és nem izélgetjük a másikat. :)
...és még a nők vesznek mindent, ami akciós...
Engem az motivált, hogy a Bázismotornál vettem anno egy csomó cuccot, Louis-os akció is volt, így az olajhőfokmérőt kb. féláron adták. :)

@Ganjaninja: ha jól emlékszem, akkor valahogy megoldottad az olajhőfokmérő utólagos "recézését" vagy csiszolását, hogy könnyebben lehessen leolvasni az olajszinten (azaz ne kelljen külön a nívópálcával szarakodni). Pontosan mivel és hogyan csináltad?
Gondolom, néhány japán pár évig azért gondolkodott, amíg megtervezték a hűtést. Ha egyébként üzemszerűen van használva, azért kibír néhány kánikulás dugós nyarat.
bübübüü...gyári

másra tényleg nem jó, csak a rémisztgetésre...
Hát azt én nem tudtam hogy van hőfokmérőd. Gyári? Ducatit csak tisztes távolságból

Páran itt a fórumon használnak GS-hez olajhőfok mérőt. Sok hasznát nem látom, főleg a csúcsértékek nézegetésének.
van hőfokmérő a motoron... itt sem tiltáson ment, de azér volt nyúzva, és az augusztusi meleg is segített... 50-es olaj szintúgy... azért a "vizes" motorosok óvakodjanak, mert könnyen szívroham lesz a vége
Én nem méregetem.. Nyilván nem járok vele tiltáson, hogy bármi melegedési gondja legyen. Az 50-es olaj meg elég jó forrón is
monster, kakucs 133 fok, és a motor még mindig jár
Normális, ne aggódj! Ha utánanézel a 120-130 fokos hőmérséklet is még az üzemi tartományon belül van.

Isztambulban bőven 40 fok (kánikula) felett motoroztam egész nap (bő 120 km..), zömmel dugóban a GS-sel.. nem igazán kímélve 1-2-3..fék, megállás kerülés. sokszor 5-6ezres fordulaton, vagy felette. Egy szava sem volt! A tökömről viszont ömlött a víz
Nálam nyugis tempóban (mondjuk, hogy előváros és nincs dugó) 80 °C, ha már jobban odahúzok neki, 90-100 °C, a hétvégén Kakucson 2.-ban üvegelve 120 °C.
Persze hogy megyek, már írtam is emailt. Én ott leszek 9:40 előtt a Fertőszentmiklósi benzinkúton egymagamba, vagy lehet hogy Győrben csatlakozik hozzám Foregon, ha nem dolgozik.
Ha nem érnék oda, akkor rádcsörgök.
gondolom többeteknek van olajhőfokmérő a motorján. Az enyém 120Celsiusnál már pirosba van. De már többször volt 110-115 környékén. És nem is volt 35fok! Igaz hogy két személlyel dobozzal voltam.
hány fok az ideális?
Nézted a tervet okt.9-re?jössz?