(Etyek -Alcsútdoboz ... az út minősége kicsit vesekőrázós de azért járható ! De gondolom nem a tempón lessz a hangsúly !)
én kihagynám Szf.várt.
...Alcsútdoboz -Vértesacsa -Lovasberény-Csákvár ?...
Kis "light"-os gurulás!
Szept 10 vagy 11..szombat vagy vasárnap melyiket szavazzák meg többen.
Indulás Bp M7 kivezető Agip parkoló. Biatorbágy-Etyek-Alcsútoboz-Kisfalud-Szf.vár-Zámoly-Gánt-Tatabány
a-Esztergom-Dobogókő-Bp
...de ha van valakinek jobb ötlete....vagy tippje a változtatáshoz...
Mindenképpen, csak majd egykét apróságot még ki kell javítani rajta, már megrendeltem az alkatrészeket, aztán akkor csilivili lesz. (pl kormányvégsúly nem az eredeti most rajta, meg pár hasonló...)
Egy DL-es ismerős meg úgy járt, hogy jött volna le a járdáról, és az első kereke már az úton volt, a hátsó viszont még a - 10 centivel magasabb - járdán. Egy kicsit még kalimpált bokából, majd pózt cserélt a motorral. Van ez így.
Köszönöm!
Ilyenen tanultam, és egyből beleszerettem. Ahányszor ránézek fülig ér a szám. Na azért tanuláskor egyszer elfektettem a tanulómotort, pedig elötte mondta az oktató, hogy aki alacsony, az nézzen a lába elé, mielött lerakja. Nem néztem, pont ott volt egy csatornafedél besüllyedve, hát szépen elfektettem, majd 20 percig röhögtem magamon.
...elhiszem...nem vagyok 50 kiló...a majd 170 centimhez...
majd felemelem a váznál, stikában, ha nem figyel a rendőr... vagy tudod mit, emelje fel a zsaru, ha már úgyis arra jár...
(Etyek -Alcsútdoboz ... az út minősége kicsit vesekőrázós de azért járható ! De gondolom nem a tempón lessz a hangsúly !)
én kihagynám Szf.várt.
...Alcsútdoboz -Vértesacsa -Lovasberény-Csákvár ?...
6000 Ft
Szept 10 vagy 11..szombat vagy vasárnap melyiket szavazzák meg többen.
Indulás Bp M7 kivezető Agip parkoló. Biatorbágy-Etyek-Alcsútoboz-Kisfalud-Szf.vár-Zámoly-Gánt-Tatabány
a-Esztergom-Dobogókő-Bp
...de ha van valakinek jobb ötlete....vagy tippje a változtatáshoz...
Kormányvégsúly, nekem nincs is :D Sőt, menet sincs a kormány végében, de 170-nél is betonstabil.
Majd kérünk képeket a masinkáról!
Amúgy gratulálok.
Ilyenen tanultam, és egyből beleszerettem. Ahányszor ránézek fülig ér a szám. Na azért tanuláskor egyszer elfektettem a tanulómotort, pedig elötte mondta az oktató, hogy aki alacsony, az nézzen a lába elé, mielött lerakja. Nem néztem, pont ott volt egy csatornafedél besüllyedve, hát szépen elfektettem, majd 20 percig röhögtem magamon.
Augusztus elején én is szert tettem egy GS500-asra. Már egy ideje olvasom a fórumot, rengeteg jó ötletet adtok, hajrá!
Fogyasztási adat: Gödöllő-Keszthely-Gödöllő (3-as út, 7-es út, Veszprém felé 8-as, majd 73-as és 71-es út, visszafelé dettó, csak Szfehérvártól M3-as) fogyasztás: 3,3 L/100km
Elötte Békéscsaba-Gödöllő főúton Szarvas-Szolnok felé: 3,5 L/100km
Szerintem jól fogyaszt, és még elég zöldfülű vagyok motor terén, szóval ehhez képest nem is rossz...
Széles utat!
mentQ
Hatttalmas csókák !
Nadette500 !
a KRESZ nem tér ki rá hogy szabályos állítani .
úgy állítod ahogy jólesik , és ahogy tudod !
majd felemelem a váznál, stikában, ha nem figyel a rendőr... vagy tudod mit, emelje fel a zsaru, ha már úgyis arra jár...
és miután megmutatták nekik a"kormányos" technikát simán
felkapták a mocit !