Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a fogyasztás még GS-körökben is példaértékű. Ezt,hogy csináltad?Milyen sebességet választottál általában?

(Etyek -Alcsútdoboz ... az út minősége kicsit vesekőrázós de azért járható ! De gondolom nem a tempón lessz a hangsúly !)
én kihagynám Szf.várt.
...Alcsútdoboz -Vértesacsa -Lovasberény-Csákvár ?...
Eladó a kormányom! :)
6000 Ft
Nem menettel van erősítve! :)
persze lehet, hogy ennél nincs szerepe, vagy nem túl sok, viszont jól néz ki! és ez (is) számít
Kis "light"-os gurulás!
Szept 10 vagy 11..szombat vagy vasárnap melyiket szavazzák meg többen.
Indulás Bp M7 kivezető Agip parkoló. Biatorbágy-Etyek-Alcsútoboz-Kisfalud-Szf.vár-Zámoly-Gánt-Tatabány
a-Esztergom-Dobogókő-Bp

...de ha van valakinek jobb ötlete....vagy tippje a változtatáshoz...
Üdv a felesek között! (ez tetszik :) )

Kormányvégsúly, nekem nincs is :D Sőt, menet sincs a kormány végében, de 170-nél is betonstabil.
Én is vevő lennék rá!
Az a kicsi csöcs a túlfolyó csöve..és ha jól van rendezve..nem folyik a kipuffra..
Tudsz élni!
Mindenképpen, csak majd egykét apróságot még ki kell javítani rajta, már megrendeltem az alkatrészeket, aztán akkor csilivili lesz. (pl kormányvégsúly nem az eredeti most rajta, meg pár hasonló...)
Üdv a fedélzeten! :)

Majd kérünk képeket a masinkáról!
Jobbára.............Második otthon.Melóhely.Amúgy Kistarcsa.
Igen, Gödöllő! :D Te is?
Egy DL-es ismerős meg úgy járt, hogy jött volna le a járdáról, és az első kereke már az úton volt, a hátsó viszont még a - 10 centivel magasabb - járdán. Egy kicsit még kalimpált bokából, majd pózt cserélt a motorral. Van ez így.
Gödöllő?
Amúgy gratulálok.
Köszönöm!
Ilyenen tanultam, és egyből beleszerettem. Ahányszor ránézek fülig ér a szám. Na azért tanuláskor egyszer elfektettem a tanulómotort, pedig elötte mondta az oktató, hogy aki alacsony, az nézzen a lába elé, mielött lerakja. Nem néztem, pont ott volt egy csatornafedél besüllyedve, hát szépen elfektettem, majd 20 percig röhögtem magamon.
Gratula! Remélem, elégedett leszel a Kisfelessel!
Sziasztok!

Augusztus elején én is szert tettem egy GS500-asra. Már egy ideje olvasom a fórumot, rengeteg jó ötletet adtok, hajrá!

Fogyasztási adat: Gödöllő-Keszthely-Gödöllő (3-as út, 7-es út, Veszprém felé 8-as, majd 73-as és 71-es út, visszafelé dettó, csak Szfehérvártól M3-as) fogyasztás: 3,3 L/100km

Elötte Békéscsaba-Gödöllő főúton Szarvas-Szolnok felé: 3,5 L/100km

Szerintem jól fogyaszt, és még elég zöldfülű vagyok motor terén, szóval ehhez képest nem is rossz...

Széles utat!
mentQ
...de ezt hiába simogatom!.....
én nem ezen voltam , de náluk .
Hatttalmas csókák !

Nadette500 !
a KRESZ nem tér ki rá hogy szabályos állítani .
úgy állítod ahogy jólesik , és ahogy tudod !
...elhiszem...nem vagyok 50 kiló...a majd 170 centimhez...
majd felemelem a váznál, stikában, ha nem figyel a rendőr... vagy tudod mit, emelje fel a zsaru, ha már úgyis arra jár...
De jó, pont ezen voltam én is! :) Néhány snitt erejéig még látszik is a "neonződd" GS-em :)
az említett tréningen 50 kg-os lányok is rész vettek
és miután megmutatták nekik a"kormányos" technikát simán
felkapták a mocit !