Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát szerintem sem kéne.. neki... :S igaz 35000km er van benne de akkor is furcsa dolog..
hát, három évesen azért ilyet nem produkálhatna.....
Azért tettem idézőjelbe
Viszont a dombok & a széljárás miatt a mikroklímája úgy alakul, mintha valódi völgy lenne........
értem Köszi a hsz-t:) Ki fogom próbálni.mások is ajánlották már ezt az olajat lehet h nem mindig a márka a jó! Mondjuk motult még nem használtam azért nem próbáltam még üdv
A völgy egy rusztikus túlzás én egy kicseszett tálat vagy teknőt mondanék inkább.
Szerintem próbálj ki más olajat, ha a Castrol előtte bevált akkor arra visszatérni, mert nekem pl régen volt egy olajzabáló motorom sokféle olajat öntözgettem bele és egyik olajat sem engedte a tömítéseknél csak a Valvoline autóba való olajat.
Szóval egyszerűen lehet ,hogy nem szereti.
Nekem K4 GS 500 van és eddig a Motul 10W40 bevált, de nem akarlak rábeszélni, csak ez is egy lehetőség.
értem csak ezzel az a baj h a motor 3 éves:S... néztem és nincs nyoma.. és a minimum alatt van... nem tudok rájönni hogy hol folyik el akkor... gondoltam a fékmunkahengernél esetleg van 1 szimerig és ott de nem hinném...
Szerintem, ha a hátsó folyadékszint a minimum alatt van, akkor tölts utána, majd figyeld, hogy fogy-e. Ha szivárog, annak nyoma is van (féknyereg, cső, csatlakozás.... időnként csövet is kell cserélni, mert elöregszik.)
Sziasztok! Lenne 1 kérdésem Voltatok már úgy a gs 500 nál hogy 3x cseréltek szimeringet a sebváltónál és mindig csöpög az olaj ... mert én már 3x cseréltem de sajnos sikertelenül ..... pedig a gyári szimeringet teszem vele és nem tudom miért de csöpög ugyan ugy... na most nem tudom azon gondolkoztam,hogy régebben castrol olajat használtam , és most legutóbb repsol 10W40 sintetico olajat szerintetek lehet azzal a vaj,hogy másfajta az olaj ? meg h szintetikus? és a szimering nem fogja meg? tanácstalan vagyok... ha valakinek volt hasonló problémája az légyszi segítsen mert idegesít.. apropó és az természetes h a hátsó fékfolyadékom a szint alatt van? esetleg az is el engedi valahol? mert nemrég cseréltem betétet benne és hát mit mondjak eléggé gyenge lett a hátsó fékem .. azt vártam h mondom bekopik és javul de semmi változás gondolom utánna töltök majd olajat csak nem tudom h ez megszokott dolog e vagy van valami bökkenő ! válaszokat előre is köszönöm üsv Sziasztok.
nem biztos, mert mivel Gödöllő "völgyben" van, így lehet, hogy Pesten vagy Hatvanban gyönyörű az idő, Gödöllőn meg 10 cm hó esett, lásd idei tél...
Akkor, ha a 3-ason jön a felhő, egy óra, és itt is esni fog.
én nagyon bízok ebben! (bár Gödöllő most esik.)
Persze. De ha igazak a híresztelések, szép hosszú nyárutónk és meleg októberünk lesz. Hát úgy legyen.
semmi gond.....

na meg azért legyen jó idő is, mert egy esőfutamnak szerintem nem örül senki....
bocs. mostmár tudni fogom.

Persze, a vasárnapi dolognak látom én is nagyobb valószínűségét. Hátha érdekel még valakit a dolog.
mentQ és nem Mentq

Amúgy szerintem a péntek sokaknak nem jó, pl én is dolgozom.... :(
ok, meg még szellőztetem a témát itt a fórumon, hátha valaki még csatlakozna, vagy két hengerrel.
Zemplénből majd a Bükkön Mátrán keresztül fogok hazajönni Szegedre. Még nem tudom mikor hol leszek, mert attól függ mikor lesz vége a pénteki napnak a gyakorlaton...

Ha ráérsz, gurulhatunk együtt egy darabon
...hát gyere a Kárpátok felől. egy kis kerülő, de benn van Erdély meg Kárpátalja.
nekem jó a jövő péntek is, de sztem a többieknek nem valószínű. Az én egy GSem meg nem csinál nyarat.
Azt nem, de kétszer 300 kilométert az alföldön igen.
miért? unod a villamosfelújításos városokat?
mmint jövőhét pénteken
Most pénteken még talán arrafelé is leszek. De nincs az az isten hogy még egyszer odavergődjek..
Ahoj! A délelőtti műszakban felvetődött egy GS-össze-találkozó ötlete. Ataaa é Mentq egy egynapos, vasárnapi lillafüredi utat javasoltak.

Egyéb ötlet?