értem Köszi a hsz-t:) Ki fogom próbálni.mások is ajánlották már ezt az olajat lehet h nem mindig a márka a jó! Mondjuk motult még nem használtam azért nem próbáltam még üdv
Szerintem próbálj ki más olajat, ha a Castrol előtte bevált akkor arra visszatérni, mert nekem pl régen volt egy olajzabáló motorom sokféle olajat öntözgettem bele és egyik olajat sem engedte a tömítéseknél csak a Valvoline autóba való olajat.
Szóval egyszerűen lehet ,hogy nem szereti.
Nekem K4 GS 500 van és eddig a Motul 10W40 bevált, de nem akarlak rábeszélni, csak ez is egy lehetőség.
értem csak ezzel az a baj h a motor 3 éves:S... néztem és nincs nyoma.. és a minimum alatt van... nem tudok rájönni hogy hol folyik el akkor... gondoltam a fékmunkahengernél esetleg van 1 szimerig és ott de nem hinném...
Szerintem, ha a hátsó folyadékszint a minimum alatt van, akkor tölts utána, majd figyeld, hogy fogy-e. Ha szivárog, annak nyoma is van (féknyereg, cső, csatlakozás.... időnként csövet is kell cserélni, mert elöregszik.)
Sziasztok! Lenne 1 kérdésem Voltatok már úgy a gs 500 nál hogy 3x cseréltek szimeringet a sebváltónál és mindig csöpög az olaj ... mert én már 3x cseréltem de sajnos sikertelenül ..... pedig a gyári szimeringet teszem vele és nem tudom miért de csöpög ugyan ugy... na most nem tudom azon gondolkoztam,hogy régebben castrol olajat használtam , és most legutóbb repsol 10W40 sintetico olajat szerintetek lehet azzal a vaj,hogy másfajta az olaj ? meg h szintetikus? és a szimering nem fogja meg? tanácstalan vagyok... ha valakinek volt hasonló problémája az légyszi segítsen mert idegesít.. apropó és az természetes h a hátsó fékfolyadékom a szint alatt van? esetleg az is el engedi valahol? mert nemrég cseréltem betétet benne és hát mit mondjak eléggé gyenge lett a hátsó fékem .. azt vártam h mondom bekopik és javul de semmi változás gondolom utánna töltök majd olajat csak nem tudom h ez megszokott dolog e vagy van valami bökkenő ! válaszokat előre is köszönöm üsv Sziasztok.
Zemplénből majd a Bükkön Mátrán keresztül fogok hazajönni Szegedre. Még nem tudom mikor hol leszek, mert attól függ mikor lesz vége a pénteki napnak a gyakorlaton...
Viszont a dombok & a széljárás miatt a mikroklímája úgy alakul, mintha valódi völgy lenne........
Szóval egyszerűen lehet ,hogy nem szereti.
Nekem K4 GS 500 van és eddig a Motul 10W40 bevált, de nem akarlak rábeszélni, csak ez is egy lehetőség.
na meg azért legyen jó idő is, mert egy esőfutamnak szerintem nem örül senki....
Persze, a vasárnapi dolognak látom én is nagyobb valószínűségét. Hátha érdekel még valakit a dolog.
Amúgy szerintem a péntek sokaknak nem jó, pl én is dolgozom.... :(
Ha ráérsz, gurulhatunk együtt egy darabon
Egyéb ötlet?