Akit érdekel sztem megtalálja. Normális állapotú GS500, 1 év műszakival sztem ebben az árban nem igazán van. Ha pedig akad, azok is csak 2-4 évvel fiatalabbak.
Mondjuk ha úgy hirdetném meg hogy GS450 (GS500) .. talán kidobná a kereső oda is
"Elege van már az új, minden sarkon szembejövő, csak számítógépdiagnosztikával javítható, magas fogyasztású kétkerekűekből? Akkor válassza Dipshit akciós GS 450-ét! Tárcsázzon most!"
Ennek örömére ma azt mondta az akksim, hogy kakukk.. Viszont már tolva elindításból menet közben fel tudok ugrani a motorra. Szaladgáltam a városban, látványnak se voltam utolsó
...ha hasonló karakterűek a motorok...én néhányszor majdnem beleszaladtam az öregbe hátulról, mert a kereszteződésből kigyorsításnál nem számoltam a kéziváltó reakcióidejével... na, nem nekem volt kéziváltóm... mire betette 2-esbe, már izzottak a féktárcsáim...
Mindig mondom neki, hogy jöjjön utának, mert amit én be tudok venni, azt ő is be tudja Bandittal. De hiába...
Mindegy, ha kinézek magamnak egy útvonalat és bekalkulálom rá az időt a saját tempómmal, akkor oda nem vele megyek.
Egyébként az tényleg jó, ha egy tapasztaltabb megy előtted, mert úgy legalább látod, hogy milyen íven kell megkezdeni a kanyart, jobban be lehet tanulni a féktávokat is.
Én is úgy tanulgattam, hogy elöl ment az ember, és tartani kellett a tempóját (előtte kb 2 hónapig én mentem elöl, addig kifigyelt, hogy mi nem megy). Most már úgy motorozunk együtt, mint a szinkronúszók.
Tanítsátok meg kanyarodni (menjen valaki mögötte, figyelje, utána mondjátok el a hibákat, meg mire figyeljen, ha ez megvan, valaki álljon be elé, és óvatosan fokozva a tempót húzza magával. Szép eredményeket lehet így elérni). Nincs is idegesítőbb amikor valaki már a 4. kanyar után lemarad, aztán vagy megvárja a csapat, vagy 1 óra múlva megnézni, írt e smst, hogy bukott
én vérprofin tudom magamra borítani. (Az ember mindig cikizett, hogy "kézifékkel" teszem le a motort. Na okés, következő tankolásnál üresben hagytam. Elfelejtettem. Motor kigurult alólam. Nem égtem. Nem nagyon. Á.)
Mondjuk ha úgy hirdetném meg hogy GS450 (GS500) .. talán kidobná a kereső oda is
Veszek bele sztem újat. Ha pedig nem iparkodik az érdeklődő, még az olajat is lecserélem.
Etanol 1-2 lityi, vízteleníteni?
Mindegy, ha kinézek magamnak egy útvonalat és bekalkulálom rá az időt a saját tempómmal, akkor oda nem vele megyek.
Egyébként az tényleg jó, ha egy tapasztaltabb megy előtted, mert úgy legalább látod, hogy milyen íven kell megkezdeni a kanyart, jobban be lehet tanulni a féktávokat is.