Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként ti meg tudjátop pördíteni a vasat oldaltámasztón? Láttam egy vezetéstechnikai videót (vagy képek voltak, már nem tudom) és ott mutatták hogy lehet egyhelybe megforgatni.
én nem láttam még. Nem győzöm kivárni, hogy meddig feszít még motoron tankra/csípőre tett kézzel.
Leszállok és betolom irányba.
Hol itt a gond?
Na egy feladat!
Nézz meg egy drága plázamotorost, hogy hány Y-nal fordul meg az utcán!
Viszont a szerelő srác be volt szarva,hogy mennyire megy a GS!
Pedig nem ilyenekhez van szokva!
és kis gázzal?

nem értem, persze, hogy minden motor más, de olyan nincs, hogy nekem csak sor 4 re jó a jogsim.
Nem!
Sajnos sokan ott nem is tudtak vele rutinozni, mert nem sor4es és technika is kellett hozzá!Nem kanyarodott el alapjáraton a bólyák közt!
Nna, én 250-es ETZ-vel vizsgáztam, és azt is tudtam szeretni. (mire rájöttem, hogy a kétüteműt százezernél kell forgatni, hogy ne fulladjon le a körforgalomban. )
...mert nem látták a filmet...

Most nem a GS védelmében, de szerintem ér annyit, mint egy belpiacos 250-400-as. Csak sokan azt hallják, hogy "höhö, ilyen fika motort" és emiatt nem szeretik. Sokan talán életükben nem vezettek GS-t. Még BMW-ben sem.
Jaj ez nem jó SMÁJLI!
Boszika!
Én nem akartam...............de mivel két GS-volt és annyi így duzzogva.............
De hát én SENKI vagyok!
Akkor egy kérdés!
Miért nem akart a motoros oktatáson senki a GS-el vizsgázni, hanem a CB400-al?
Hát őt mindenki ismeri.
...hát ne lepődj meg, ha az útlevélkérelmed elutasítják...
...csak Alicet majdnem lekörözte Nemezis.
Nemezis a legjobb pasi a földön. Egy gombnyomásra leüt bárkit, aki letanulómotorozza a GS-t...
NEM
Ezek után minden képen sisakban szerepelek!
Itt van például az az egy profilképem is!
Vetkőzni azóta sem tudok.Most is sisakban vagyok!
Azt tudom!
Resident Evil-ben szerepel!
És csinált egy motorversenyzős csapatot is, csak nem akarta kiírni, hogy UMBRELLA VÁLLALT!
Gondolom nem szerették volna a zombigyárat a MOTOGP-ben!
Viszont ugyanez szerepel a pusziszkodos vámpíros filmben is!
és akkor a Sopron táblánál is levetkőztél? ez fizetős meló volt?
...és Alice...ki a franc az Alice... ?
ÉS a LACI?
Csodálatos GS szobor lett volna!
Tavaly voltam egy túrán, ott meg minden bokor mellett fényképezkedni kellett.
Sokadik képnél meguntam és céloztam a photoshopra.Felhoztam az ötletet, hogy ahol lenni akar motorral azt benyomom neki háttérnek!
Volt olyan, hogy megálltunk, és levetkőztem, mire benyögi, hogy menjünk vissza 300métert a Sopron tábláig!Felöltöztem és visszamentem!
Valsz meghalnék az örökös kupplungolástól.
Csoki?