Egyébként ti meg tudjátop pördíteni a vasat oldaltámasztón? Láttam egy vezetéstechnikai videót (vagy képek voltak, már nem tudom) és ott mutatták hogy lehet egyhelybe megforgatni.
Nna, én 250-es ETZ-vel vizsgáztam, és azt is tudtam szeretni. (mire rájöttem, hogy a kétüteműt százezernél kell forgatni, hogy ne fulladjon le a körforgalomban. )
Most nem a GS védelmében, de szerintem ér annyit, mint egy belpiacos 250-400-as. Csak sokan azt hallják, hogy "höhö, ilyen fika motort" és emiatt nem szeretik. Sokan talán életükben nem vezettek GS-t. Még BMW-ben sem.
Azt tudom!
Resident Evil-ben szerepel!
És csinált egy motorversenyzős csapatot is, csak nem akarta kiírni, hogy UMBRELLA VÁLLALT!
Gondolom nem szerették volna a zombigyárat a MOTOGP-ben!
Viszont ugyanez szerepel a pusziszkodos vámpíros filmben is!
Tavaly voltam egy túrán, ott meg minden bokor mellett fényképezkedni kellett.
Sokadik képnél meguntam és céloztam a photoshopra.Felhoztam az ötletet, hogy ahol lenni akar motorral azt benyomom neki háttérnek!
Volt olyan, hogy megálltunk, és levetkőztem, mire benyögi, hogy menjünk vissza 300métert a Sopron tábláig!Felöltöztem és visszamentem!
Hol itt a gond?
Nézz meg egy drága plázamotorost, hogy hány Y-nal fordul meg az utcán!
Pedig nem ilyenekhez van szokva!
nem értem, persze, hogy minden motor más, de olyan nincs, hogy nekem csak sor 4 re jó a jogsim.
Sajnos sokan ott nem is tudtak vele rutinozni, mert nem sor4es és technika is kellett hozzá!Nem kanyarodott el alapjáraton a bólyák közt!
Most nem a GS védelmében, de szerintem ér annyit, mint egy belpiacos 250-400-as. Csak sokan azt hallják, hogy "höhö, ilyen fika motort" és emiatt nem szeretik. Sokan talán életükben nem vezettek GS-t. Még BMW-ben sem.
Boszika!
Miért nem akart a motoros oktatáson senki a GS-el vizsgázni, hanem a CB400-al?
Nemezis a legjobb pasi a földön. Egy gombnyomásra leüt bárkit, aki letanulómotorozza a GS-t...
Ezek után minden képen sisakban szerepelek!
Itt van például az az egy profilképem is!
Vetkőzni azóta sem tudok.Most is sisakban vagyok!
Resident Evil-ben szerepel!
És csinált egy motorversenyzős csapatot is, csak nem akarta kiírni, hogy UMBRELLA VÁLLALT!
Gondolom nem szerették volna a zombigyárat a MOTOGP-ben!
Viszont ugyanez szerepel a pusziszkodos vámpíros filmben is!
Sokadik képnél meguntam és céloztam a photoshopra.Felhoztam az ötletet, hogy ahol lenni akar motorral azt benyomom neki háttérnek!
Volt olyan, hogy megálltunk, és levetkőztem, mire benyögi, hogy menjünk vissza 300métert a Sopron tábláig!Felöltöztem és visszamentem!