Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ó, az szuper, akkor egy kicsit le is tudom egyszerűsíteni holnapi útvonalamat, ami 460 km lesz. :-)
Motorra nem kell semmi.
Sziasztok!

Valakitől olyasmit hallottam, hogy Szlovákiában motorra nincs semmilyen úthasználati díj. (autópályán) Mennyire igaz ez, nem tudjátok?
Leginkább az E77-es szakasz érdekelne, ami Besztercebányáig megy. Azt most a Google térkép fizetősnek mutatja, de mennyire vonatkozik ez a motorokra is, és hogy tartatják be ott a szabályokat? Ott is automata fényképezők vannak?
Na erre voltam kiváncsi köszönöm....amúgy sejtettem direkt azért kérdeztem
Azért annyi hókuszpókusz van hozzá, hogy ha teljesen leengeded a régit, nagyon nehéz lesz légteleníteni.
Fecskendővel szívd le a tartályból, majd az újjal öntsd fel. Utána addig légtelenítsd, amíg a friss cucc meg nem jelenik a légtelenítőn. Természetesen felül figyeld, és önts utána.
Autósboltban olcsóbb
Volna egy lehet bagatel kérdésem...
Fékbetétet fogok cserélni és gondoltam akkor már lecserélem a fékfolyadékot és frankón lelégtelenítem...

Namármost itt is van valami hokuszpókusz vagy simán bemegyek a benzinkútra, veszek egy jobb nevü DOT4-es fékfolyadékot a régit kipumpálom a légtelenítőn keresztűl az újat beleöntöm és lelégtelenítem.... Szal semmi speckó kifejezetten motoros fékfolyadék meg ilyesmi
Hali!

Ha még nem találtál nekem van egy.Füst színű univerzális nekem is GS-sen volt.A tartója nincs meg és van rajt egy kb 1 cm repedés ami meg lett ragasztva és a gyári embléma amúgy is takarja.Én is így használtam semmit sem befolyásol.Az ára 5000ft ebben benne van a posta is az új ára 17000ft volt.
Ha érdekel keress meg!

Üdv!
Ok, igazatok van, már parázok rajta egy ideje, csak elfogyott a pénz....de megoldom.
Nem munkásbakancs, swat bakancs, de persze jobb lenne egy motoros, egyenlőre ez van.
Fellázadt a potyautas ? Biztos még ment volna egy-két kört !
Tudom , hogy eretnekség, de néha én is elcsábulok , akkó' csak
póló, nyitott bukó . Ilyenkor lesz...om a csípéseket, és a megrovó
tekinteteket.
(ha számítasz a rovartámadásra a csípésnél már nincs is pánik ! )
A térd elsőként ér le, és utolsóként gyógyul meg...ha meggyógyul.
Komolyan mondom valami csizmát és térdvédőt szerezz be.Egy SV-s srácot elcsaptak munkásbakancsban.Kicseszett csúnya volt a lába.
Nekem beleállt a lábtartó a bokámba.
Nem hiszem hogy lenne bokacsontom ha nem bokavédősben vagyok hanem bakancsban.
A térd meg elsőnek ér le közvetlen a kezed előtt és a hosszúnaci nem sokat véd térdzúzás ellen.
Ha motorozni megyek, akkor én is így öltözködöm 35 fokban is mint te, viszont most tényleg csak bevásároltam...persze nem bírtam magammal és kerültem egyet...
Három csípésem is van. Kicsit megijedtem mert azt hittem bedagadt a testem, de rájöttem, hogy az csak a sörhasam.
Tudom, hogy meleg van, de én hosszú nadrág, bakancs, vesevédő, protektoros nyári dzseki, maszk és bukó, szigorúan lecsukva, vagy résnyire, pedig felnyitható system 4-em van.
Ha atlétában motorozol? Megcsípett?
50 km alatt 3 darázscsípés az jó arány?
Lenge öltözetbe motorral mentem bevásárolni, de előtte körbejártam pár szomszéd falut. Egy darás szemből kapta el a mellkasomat. A másik meg valahogy bejutott az atlétám alá, és csak a Tescoban vásárlás közben éreztem, hogy valami megszúrta az oldalamat. Ahogy felemeltem a pólót, szúrt még egyet és ki is repült.
Fene tudja hogy hány km-en keresztül volt a ruhám alatt, de csak a végén vesztünk össze...
Leleményes nép a magyar!
ja, és brigit ne ha lehet...nem akarom újra kezdeni amit már évek óta csinálunk a brigi és az ellenzői között, de nem véletlenül a petrót ajánlják ha már tisztítás kell...
Ha mosod legfeljebb petroval vagy az arra való lánctisztítóval....a spray igazából arra van, hogy a gyűrűk ne száradjanak ki és ne engedjék be a port a görgők alá.....másodlagos a lánckerék és görgő külső része közti kenés mert azok mindenképp tovább tartanak mint a csapok belső része kivéve ha láncolajzót használsz mert akkor a lánckerék hamarabb kopik mint a csap......a túl sok tisztítás óhatatlanul a gyűrűk tönkremenését okozhatja.....én a békán(amíg megvolt) 37000km-ig a gyári lánc volt rajta és soha nem tisztítottam és fújni is csak ha eszembe jutott....az lehet, hogy szebb takarítva, de nem használ neki...
Van egy technikám erre!
Lehet,hogy sokan hülyének néznek emiatt, de elmondom!
1.5 - 2 literes PET palackból fektetve kivágsz egy darabot a hátsó lánckeréknek!
Teszel petróleumot bele és dombos részen középsztenderre fel és aláteszed.
Belevezeted a láncot, hogy beleérjen a petróba és megpörgeted!
Az elsőnél szívás, de ha rájössz a PET kivágására, már gyerekjáték lesz!
De nehogy elmond senkinek sem!
Na, megyünk is. Jó hétvégét!
Üljél az oldalkocsiba
Probáld meg onnan vezetni
Délután lelépünk a hétvégére. Kíváncsi vagyok, milyen lesz vezetni az oldalkocsist, már ha ideadja az ember...

Csak nehogy nagyon rákapjak az ízére, utána meg a GS-en elfelejtsem letenni a lábam a lámpánál...

De...ööö....ha azt halljátok a hírekben, hogy egy motoros az út szélén vágta fejen a sisakjával a barátnőjét... na, akkor felborultam...
A darált kagyló leviszi a fényezést. Csacsi.
Ha darált kagylót szórsz bele akkormeg a nagy korallzátony nem?
Ha +35 fokosra állítod, tiszta afrikai főnszél. Ha ott van olyan.