Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írnátok nekem pár mondatot a lánc helyes bejáratásáról?
meddig mennyivel ilyeneket

köszi (:
Esetleg elfekvőben valakinek egy ülés?

Szakmai kérdés!
Csinosításként kitaláltam ,hogy a kipuff rendszerre tekerek fehér hővédő bandázst...árthat a mocinak ,hogy a rendszer hőleadása korlátozva van?
Köszi a tippeket, bár én a látványosságokat is menet közben tekintem meg. Engem leginkább a jó útvonalak érdekelnek csodálatos tájakon.
Exemnél kóstoltam a Tatranskyt...inkább maradok a magyar házi pálinkánál!
Szia!

Nekem van egy füstszínű Puig elfekvőben. Ilyen: link

Ha érdekel, írj a mail címemre, ne itt szemeteljük tele a fórumot. :)
jester@freestart.hu
Ja igen, ha esetleg olyan a kedved, ajánlom a Betléri kastélyt is, Rozsnyótól észak felé Poprad irányába. A parkja gyönyörű, van kastélykörbevezetés is, néha magyarul is. Gyönyörű, megér egy-két óra sétálást.

És ha már Szlovákiában vagy, hozz magadnak egy üveg ún. Tatransky caj-t.
Sziasztok. Nem tud valaki Gs-re kis szélvédő plexit?
Ez nagyon jól néz ki! ha arra járok tuti nem hagyom ki!
Köszi!
Na itt annyi minden van, hogy jobb lesz ha ki copy-zom magamnak.
Valóban nagyon jók az utak, és a forgalom is sokkal szerényebb. Azon viszont elcsodálkoztam, hogy milyen kevés a motoros, pedig tényleg egy motoros paradicsom.
Nem ehetek, muszáj 5 mp alatt tartani a 100-ra gyorsulást...

A nihilistáknál adtam fel, hogy megértsem a filozófusokat. Ha én azzal jönnék, mint Kirkegaard, hogy nem létezik azonban a létező sem, engem vigyorköntösben vinnének el.
Ha az nem is, de az tuti, hogy nihilistának kellett volna mennem... csak kicsit bizonytalan vagyok, hogy abból meg lehet élni...

Mondjuk alkatodból kiindulva, annyi csokit ehetsz, ami beléd fér
Nagyon sok korabeli suzukin igyanaz a foncsor egység mint az sv-n.Bandittól gsx 1400-on át a Gs-ig.Csak a háta más tipusonként.
:D Valsz tényleg SV650 lámpám van, nem univerzális... levettem az aerodinamikailag csődnek tekinthető szélterelőm és rá volt írva, mint a bontókban filctollal...SV650 K... a szám olvashatatlan...
Nem tudom, de ettől jobb érzés, mintha univerzális valami lenne, haver is mondta, hogy ez gyári, csak lehet nem GS, nyert :D
Javaslom a besztercebányától egy köpésre lévő 577-est teplice irányába.Nagyon jó széles szerpentin.
Nocsak, a titkosszolgálat hétvégén sem pihen? És igenis szeretik a csokit a farkasok.
Dedinky-tó, "szlovák paradicsom", Dobsina (jégbarlang), Kransznahorka, Zdriar, esetleg Zakopane. Már ha nem volna egyéb ötleted. Én csípem Szlovákiát, szép a táj, jobbak az utak, jobb a közlekedési morál.
Szombat-vasárnap is dolgozom, max elugrom valahova 4 után... irigy vagyok rátok...:D
Én a Tátrával szemezgetek.
Csak nem vagyok arrafelé ismerős. Múlt héten csak Selmecbányáig mentem, a következő utam legalább Besztercebányáig fog tartani, vagy talán az Alacsony-Tátrán is átmegyek, majd a végső cél a Magas-Tátra.
De szép is lenne... rágurulnék a levillogó-ledudáló X6-ra, majd kihuppannék miniszoknyában, hogy: "Bocsika, azt hittem fekvőrendőr. Ugye, nincs örihari?"
Hétvégi túraötletek?
Gratsz az uj motorhoz! Aztan csak ovatosan..
Gratula! Nem fogsz csalódni a kis félliteresben.
Gratula!

Irigyellek egy kicsit. Nagyon jo erzes osszeszokni az uj paripaval. Legyen husegedes es odaado tarsad.

Köszönöm!
34 ezer kilométer van benne 2000 évjárat. Plexi turakormány doboz 2 kulcs stb. Nagyon rendbe van elsem hiszem ,hogy a gárzsban áll.
Gratulálok!
Remélem egyben van és sok örömöd leled benne.
Széles utat, gumi fákat!