Szakmai kérdés!
Csinosításként kitaláltam ,hogy a kipuff rendszerre tekerek fehér hővédő bandázst...árthat a mocinak ,hogy a rendszer hőleadása korlátozva van?
Köszi a tippeket, bár én a látványosságokat is menet közben tekintem meg. Engem leginkább a jó útvonalak érdekelnek csodálatos tájakon.
Exemnél kóstoltam a Tatranskyt...inkább maradok a magyar házi pálinkánál!
Ja igen, ha esetleg olyan a kedved, ajánlom a Betléri kastélyt is, Rozsnyótól észak felé Poprad irányába. A parkja gyönyörű, van kastélykörbevezetés is, néha magyarul is. Gyönyörű, megér egy-két óra sétálást.
És ha már Szlovákiában vagy, hozz magadnak egy üveg ún. Tatransky caj-t.
Na itt annyi minden van, hogy jobb lesz ha ki copy-zom magamnak.
Valóban nagyon jók az utak, és a forgalom is sokkal szerényebb. Azon viszont elcsodálkoztam, hogy milyen kevés a motoros, pedig tényleg egy motoros paradicsom.
Nem ehetek, muszáj 5 mp alatt tartani a 100-ra gyorsulást...
A nihilistáknál adtam fel, hogy megértsem a filozófusokat. Ha én azzal jönnék, mint Kirkegaard, hogy nem létezik azonban a létező sem, engem vigyorköntösben vinnének el.
:D Valsz tényleg SV650 lámpám van, nem univerzális... levettem az aerodinamikailag csődnek tekinthető szélterelőm és rá volt írva, mint a bontókban filctollal...SV650 K... a szám olvashatatlan...
Nem tudom, de ettől jobb érzés, mintha univerzális valami lenne, haver is mondta, hogy ez gyári, csak lehet nem GS, nyert :D
Dedinky-tó, "szlovák paradicsom", Dobsina (jégbarlang), Kransznahorka, Zdriar, esetleg Zakopane. Már ha nem volna egyéb ötleted. Én csípem Szlovákiát, szép a táj, jobbak az utak, jobb a közlekedési morál.
Én a Tátrával szemezgetek.
Csak nem vagyok arrafelé ismerős. Múlt héten csak Selmecbányáig mentem, a következő utam legalább Besztercebányáig fog tartani, vagy talán az Alacsony-Tátrán is átmegyek, majd a végső cél a Magas-Tátra.
De szép is lenne... rágurulnék a levillogó-ledudáló X6-ra, majd kihuppannék miniszoknyában, hogy: "Bocsika, azt hittem fekvőrendőr. Ugye, nincs örihari?"
meddig mennyivel ilyeneket
köszi (: