Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Teljesen új F.Fabbri naked szélvédő eladó!Rögzítőlemezek nélkül!
11111 Ft + postaköltség ez kb 1000 Ft bolti ára 17000 körül van!KÉK színben!
dehogynem.Ugyanaz a feeling mintha a spanyol parton lennél?
mert akkor én is lecserélem a -10fokos szelemet szobahőmérsékletűre
Mé', nem jó ötlet?
El.SV-t is meg a busát is.
Nem szedem le a középtámaszt, az kell télire. Télen felülök a motorra, beindítom, a barátom meg a kompresszorral fújja az arcomba a levegőt.
Elbírja ez a kis mütyür a GS-t?
Huhh elég szar a weboldala a srácnak de ha ránézel alul a tenyérnyi kis cuccra rákattintasz mutatja hogy műkszik.Pofonegyszerű.
Túraemelő?
Neked találták ki a túraemelőt.Középtámaszt le is lehet szedni annyira jó.
Ja, sírni még akkor sem sírtam, amikor baltával eltaláltam a bal kezem. Nem mertem... még a kesztyűt sem mertem levenni... megúsztam, de ha nincs rajtam kesztyű, oda a bal mutatóujjam... Akkor nagyon megijedtem. Hát nem vagyok egy ezermester, az fix.
Már mutatták... ráálltal a miújságra, és nem történt semmi...

Pedig felszedni már felszedtem a földről egyedül... Nagy eső volt, és az összes zúzottkő az utca végében állt meg (konkrétan leúszott a kb 10 fokos lejtőn a komplett útburkolat). A 10 centi kavicson a Feles eleje kimászott alólam, le is feküdt aludni... Fel tudtam emelni, na nem két perc alatt... szakadt rólam a víz. De a hajam akkor is tökéletes maradt...
Majd egyszer megmutatjuk, hogy kell feldobni sztenderre, mert inkább trükk, mint erő (majd letesztelem csajommal :) )... röhögés nélkül kibírtad? Én sírtam volna! :D
ja de negyedannyit mész mint 2 éve azt is tedd hozzá
a castrol szerintem is felejtős
Én valahogy így szoltam, az ember felteszi sztenderre (nekem nem megy... ) és fogkefével meg brigéccel elszöszmötölök vele. Na, a múltkor sikerült jobban meglendítenem a hátsó kereket és becsípte a lánc az ujjam. Kibírtam röhögés nélkül. Meg vagy 500 km-enként fújás (ha nyaraláskor otthon marad a spray, vagy kifogy a túristapalackos, akkor így járt).

Egy szervízben azt mondták, hogy 150 km-enként fújjam. És tudnak egy f@sza sprayt, akciósan. Hát nem hagytam magam...
Érdemes lepucolni, mert az öreg kenőanyag maradékokban por is van, és az tovább koptatja a láncot, és sokkal merevebb, nehezebb lesz tőle. Petróleum/brigéciol megfelelő. A szemek között fogkefével lehet kipucolni, kívülről petróleumos ronggyal át kell dörzsölni. Nagyon szépen le lehet vele pucolni. Utána töröld le jól és fújd be alaposan láncspray-vel.
Jobbára semmivel.Ha lehet lánctisztító spray vagy petroleum.
Mindenképp ki fogom próbálni, sokan írtatok jókat erről a sprayről.

Brigeciollal mossam vagy inkább ne?
Én Castrolt használtam 2 évig, elfogyott egy évben vagy 3 flakon és ráadásul minden tiszta mocsok volt tőle, aztán kaptam a superbike előfizetéshez egy Mol Dynamicot, az egy flakon meg van már lassan két éve és talán idén el is fogy, és fele annyit nem koszol, és kétszer tovább bírja a láncon is mint a Castrol ez tuti
"A szelíd vándor kék motorján kitart még..."
Mi van? Szelid motoros vagy
Az én motorom V2, használom is a motorféket keményen, és mégis 44ezernél cseréltem le a láncot. Akkor most mivan?
"A saját sávomban udvariaskodni" Szerinted az anyáink mennyit csuklottak, amikor márcsakazértis megmásztuk a Mátrát... én a GS-sel andalogva... az ember meg az oldalkocsissal....

Én a Mátrától inkább balesetileg tartok: egyszer hazafelé egy balesethez helyszíneltek, még láttam a 3 motort az oldalán meg a szalagkorlát alá szorulva, mert egy speedes lerombolta a két szembejövő motorost... A 3 fekete nylonzsák látványa eléggé hervasztó volt...
Jjjja, lánc, most a 75 lóerőig kalibrált DID láncom van (gold-black, jól áll a kis dögnek), az első, még gyári láncával sztem vagy 15 ezret ment el. A szerelőm azt mondta, hogy tovább tart a 75 lovas lánc, nem is volt sokkal drágább, hát kapott olyat. (és mint megtudtam, az előző láncom is 75 lovashoz való volt, az kb 20000-et ment el, de extrém sokat áztam, talán emiatt sem bírta (?). ) A jelenlegiben 6000 körül lehet, még nem tudom, mit ad ki.

De most már ezt is tisztázzuk: mosni vagy nem mosni?

Castrol és Ipone láncspray-m is volt, mindkettő jó volt. Másnak?
szívtelen alak.