Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem most castrol van benne 4ezer km-t mentem vele és 2 decit töltöttem most bele

Kenda van Nekem fent azzal vettem motort most cserélem mert elkopott am. olyan mint az ára, olcsó de szar :)

legközelebb a Molt kipróbálom
Huhh valami olyan..................nem esik össze a fékezéstól mint a hagyományos teló.

KB annyi hogy egy naggyából robogónyi méretű rugóstag felel a teljes első rugózásért.Amíg jó addig jó.
Szöghajtásról hallottam már, de az a paralevel ... izé... az olyan hókuszpókusz, mint a bifidus actiregularis?

Neem, ilyenekkel nem lehet elvenni a kedvem a Felestől.
Én eddig csak ezt használtam, és soha semmi bajom nem volt vele. Nem is eszi egyáltalán, csak ha huzamosabban haladsz 170 körül.
Az nem tétel.Viszont kell egy rakat pénz nekik szöghajtásra és paralever rugóstagfelújításra.
Le lesz tesztelve. Köszönöm a tippet!
Haggyámá! mást sem hallgatok a bajor vasas haveroktól, hogy "Lááánc? Az valami betegség?"

Viszont, nekem nem is kellene szétbontani a komplett motort, ha mondjuk gond van a kupplunggal. De nem is lesz
, mert ez egy GS500. ÜberBMW, az!
Annak csak addig amíg be nem áll a hajtás.....csapágy, kúpkerekek stb......akkor többe lesz mint néhány lánccsere........igaz a japóké nem szokik annyira ez inkább a bömösre érvényes, de azért előfordul...az olajat sűrűn cseréld benne...
Há ezen agyalok............miajófenének kell szokni a feledatot?
Ha szar a lánc vagy nem a megfelelő erősségűt vették meg a géphez akkor nyúlik meg hamar, de ha jó akkor nincs bejáratás....ez egy lánc....
Hát kendát nem tenném de ha van gusztusod rá.
Erikosz féle háziláncolajzó vagy egy BMW.
ha lehet ne...van egy csomó más jó olaj....
Mindent csak azt ne.
MOL....nem drága és talán a legjobb...
2szer bemegyek dolgozni jövhéten motorral az kb 100km ez idő alatt a lánc és a gumi is beáll, utánna irány a Kékes Kék túra. jön innen valaki? aug 27.
Ezért örülök a kardános vasnak
Kenda tipusú gumiról van valakinek tapasztalata?XJ 900-ra menne.
Súly megfelelő,210-et birja,de több infóm nincs
castrol actevo x-tra 4t 10w40

vélemény erről a motorolajról? melyik a "legbeváltabb" olaj?
De jó, hogy felhoztátok! Láncspray-s tapasztalatok?

Utálatos dolog a lánc, ha elmegyünk valahova, egy bőrönd spray-vel kell nekiindulni, mert tuti, hogy megázunk, és néhány esős nap után már tiszta gáz.
De ártani biztos nem árt vele. Nekem ezt a tanácsot a szervizben adták, még anno. Bajom ne lesz belőle, az biztos.
Ráülltem és mentem ahogy eddig.
2000 Km és semmi nyúlás meg izéhozé.
Ha zsír új gumit raksz fel, azzal meg alapból vigyázz! Csúszni fog
0 km-es láncra gondoltam, holnap jön meg az új hátsó gumi és egyszerre akarom felrakatni a 2őt, neten nem találtam "lánc bejáratási tanácsokat" (:
Ha nem vezlánc, hanem láncszett csere utáni a téma, akkor nem hülyeség. Annyi az egész hogy fokozatosan kell terhelni, óvakodni kell a nagy motorféktől és teligázas gyorsításoktól, gázráncigálásoktól az elején; máskülönben már az elején megnyúlhat szakaszosan a lánc.

Én az első 40-50 kilométeren szoktam óvatosan hajtani a láncszett cserék után.
Lánc bejáratása? ? ? ? ? ? ? ? ?

Sluszkulcs elfordítása,bemelegítés és vtoooooommmmmm.