Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze, mindenkinek más az ízlése, nem is szeretnék én beledumálni az istentiszteletbe. tényleg nem akarok senkit megbántani ezzel.

Nekem meg a 100-as skoda a kedvencem. hát ezt se sokan osztják...
4 Citroent tartok Egyik most volt a Youngtimer ujságban
nekem tetszik a multipla......és a nissan is, igaz csak azok amik még a rönó korszak előtt voltak illetve nem tetszik mert eléggé egysíkúak, de nagyon megbízhatóak...
Ne általánosits Fos rönyó van benne.A rönyó és a psa külön fogalom.Amikor lerohad mondjuk egy Citró, senki sem veszi a fáradtságot hogy leirja hogy a fasza Bosch vagy Siemens cucc ment tönkre.Csak szar francia....Érdekes,minket soha nem hagyott szarba.
Off vége:)
... a nissannak a legkisebb baja a blokkja... te láttál már nissan juke-ot élőben... ? azt hittem, a multiplatól nincs csúnyább. Deeeee van. (istenem, add, hogy a fórumosoknak csak 124-es mercije legyen...és ne pocsékozzam le senki kocsiját...)
A moderni nissan dizelek is olyanok mint a franciák.....................merhogy az van bennük motorként.
Nem láttad a reklámot? Nem tudom, melyik gyártmány, de megcsinálták. Ha olyan strapabíró, mint a modern francia dízelautók általában, akkor inkább hagyjuk...
pénz.. szerinted?

"Nem vagyok olyan gazdag, hogy megengedhessem magamnak, hogy olcsó terméket vásároljak!" Ezt jegyezd meg. A legolcsóbbnak tűnő megoldás a végén mindig drága lesz..
Cetka lánc vagy kínai szerintem 20 alatt lehet.
De egy szakaszosan nyúltat?
Mi értelme?
Csak olajos/mocskos lesz tőle.Vehet kézmosót.
A GS-re való bőven 30 alatt van..........
Tudom tudom de a pénz....az nagyúr egy kis időt nyertem .
Ha ilyenre vetemedsz, nyilván nem motorozol sokat.. tehát jó hosszú időre vennéd meg a láncszettet.. simán behozná az árát, és nem szopnál vele. Mennyi is most egy komplett láncszett? Harminc valamennyi talán..és elmegy 25ezer körül tutira, egy használt nem megy el arányaiban se ennyit
Na jó, ha ingyen szerzed, akkor ver mindent
Nekem is olyan. Nem egyformán van megnyúlva. Amíg nincs nagy különbség a feszességben, addig nincs gond. De ha valahol túl laza, másutt meg túl feszes, akkor az már problémás.
Néhány cimbimnek nagyon hasznos extra lenne az önálló tolatás funkció.. nem kéne mindig az utcasarkon parkolniuk
Ez nekem olyan mint a használt budipapír.
Azé dobják le mert szar.Ha ezt felrakod csak egy kis melót csináltál magadnak semmi mást.Ez nem olyan mint a használt idom meg a kipufogó hogy megunja valaki ezért lecseréli.
Kaptam hozzá lánckereket,elvileg amivel szerelve volt előzőleg.
Ha most is csak láncot cserélsz, lánckereket nem, akkor hamarosan dobhatod le az "új" láncot is..
Igen használt lánc a mostani is.
Nekem ezek túl vannak bonyolítva. Én az autóknál is kételkedve fogadom az újítások némelyikét. Mi van, ha besz@rik az elektronika, és pl a magától tolató és beparkoló autóm egyszer csak elindul hátrafelé az autópályán? Lehet, hogy képtelenség, de legjobb esetben is letilt, és nem indult be a kocsi, pedig csak a tükör koszos. Okés, lehet, hogy csak a tudatlan szól belőlem, a családban nincs 1989-es évjáratnál fiatalabb kocsi...
Használt lánc?
Ilyet se hallottam még.
Ok én is erre gondoltam csak azért kérdeztem mert most tettem fel egy használtat és ezzel is ez van az előzővel is ez volt,esetleg más nem okoz-e ilyet.
Köszi a választ.
Mert kuka a lánc..................szakaszosan megnyúlt.Csere jobbra.
Sziasztok.
Gs500assal van olyan gondom,hogy a lánc bizonyos ponton laza máshol pedig feszül.
Mi okozza ezt?
szerintem am nem árt az első 50-100kmen új lánccal nem egykerekezni meg kihúzogatni meg gyorsulgatni, szerintem