Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát vagy a doboz nagy vagy a hátsó kerék kicsi vagy mindkettő.De nem jön be.És az MZ fék sem.
Inkább egy inazuma.
Am ez most nagyon kéne... GSX750
Tisztára mint a GS, csak picit nagyobb
A szabad strandon nincs. Júliusban el is ásta magát a motor a homokban
Van ott beton.
Strandra is jó
Má megint terepesítesz?
Majdnem bírt negyed századot

szerintem hegesztve lesz, meg akkor már kicsit megnöveltetem a felületét, ha már így alakult; és akkor laza talajon se kell szerencsétlenkedni vele
Némely újabb típusnál már 30-40000-nél vannak hasonló gondok, jól bírta..
XJ fórumon linkelték, én már a látványtól is paráztam... ügyes...
SBK Superpole - Kiyonari in Donington
A régi motorjaim MZ-k és Trophy-k voltak
Alapból sincs rossz lámpája, legalábbis én nem érzem kevésnek ahhoz a tempóhoz amit a motorral menni lehet.
Am kis érdekesség, a napokban vettem észre hogy teljesen elkopott az oldalsztender talpa a GS-en. Annyira el van vékonyodva, hogy már majdhogynem kézzel hajtogatható. Csere lesz belőle, vagy meg kell patkolni..

Járt már valaki így, és ha igen, hány kilométernél?
Hmmm.... nekem tökéletesen megfelel, csak feltűnt, hogy a régi motorjaimmal mindig vakoskodtam, most meg látok :D
Szegény kicsim dőlt jobbra balra a kis Német hölgy alatt, amíg belátta, hogy ez nem neki való, olyan cuki volt, még kormánycsere is be volt írva a német forgalmiba.
A lajos a nepper.............nála keresd.
van ilyen univerzális lámpa... 25-ért láttam, amikor havernak kerestem...
Ez nem a gyári lámpa, az biztos. Legalábbis nem évjárat azonos
Izé... ez sík és nem barázdált, remélem látni a képen, gyanítom SV-é lehet, de hiper jó a fénye
900 ért kicsit fullosabb volt.SV 1000 fékek b rembo betéttel,yoshimura RS3,gsxr 1000 hátsó teló,komplett csomagtartó.
Lekerültek.
én a Hungaroringen csinálom ezeket ezt meg találtam a jutyúbon
Arról nem is beszélve, hogy amit ma elherdálnék (pl. olyan hülyeségekre, mint a Sziget), azt majd a gyerekem nem látja viszont...
Az enyém az utolsó széria, a Classic. Az a bizonyos nagylámpás, de nekem mindig is tetszett az orrkiképzése, a masszív hűtőmaszkkal és lökhárítóval. Belül is elég masszív autó, semmi zörgés, kotyogás. A Grande Punto csak abban az évben jött be. Nem akartunk több pénzt költeni az autóra, és teljesen új modellt sem érdemes venni. Kell neki pár év, mire kiforr, lecsengenek az első hibái és esetleg visszahívják őket vmi kis hiba miatt.
A normálon mit értesz? Nekem olyan mint minden régi kereklámpás bármi, üvegből van és domború
Sehol...csak sík és nem barázdált...de te most szívatsz mi?

@Zoli
Műanyag... köszi

Jaja, még a 900-ra is emlékszem, akkor még csak átlapoztalak, most meg örülök, hogy már van motorom, mert el kéne adósodnom.... azt meg inkább ne.
Szerintem ... nem tudom

az hol van ráírva?