Mondjuk a leömlő még 8ezer kilométernél még szépen néz ki... azért azon látszódik hogy festegették-e. Ilyen kevés kilométert elég könnyű kiszúrni. Sztem sokkal nehezebb megállapítani hogy egy pár éves motorban 35-40, vagy 80ezer kilométer van. Ha vigyáztak rá, küllemre ugyan olyan mind2
Helló!
Nekem a nem megfelelő felrakáskor olyan volt, hogy lassan mentem vele és döcögött kicsi( de csak lassú menetkor)!Aztán elvittem egy rendesebb öreg gumishoz és kikérdeztem a véleményét! Nem ugrott a helyére milliméter pontosan és attól volt!Nos aztán a helyére ugrott pár száz km után, vagy bekopott!Ebből következtettem, hogy ha akkor volt megfelelően centrírozva, akkor most nincs.Viszont a gumi szépen fut és látható, érzékelhető nincs rajt!
A biztonságod érdekében én mielőbb ajánlom a gumist látogasd meg és csináltasd meg mind a két kerék ellenőrzését!
létezik ha nincs rendesen kicentirozva a kerekek libeg egy kicsit a moci?kicsit zavar igaz 2,5 honapja van meg 10e km.el vettem most van benne 12e km de azt mondta a szerelő, hogy télen cseréljek gemit de nekem nem biztonságos érzés jelenleg vagyis az eredeti van rajta ami jelen pillanatba 8 éves tehát öreg.vélemény?
A km spirál a blokk felől le tud magától tekeredni?
meló után a céges parkolóban beröffentettem a kicsikém és nincs fordulatszámmérő...hmmm, leállít-megnéz és lóg a spirál, na mondom fasza... de simán visszacsavartam és működik, rögtön para lettem és megnéztem a ford. számmérőt is, ott ok, de maga a ford. számmérőnek a csavarja is mintha ki lenne csavarva, de nem vagyok biztos benne, hogy nem ilyen laza volt, mert kézzel így sem tudom moccantani...
Szóval...magától kicsavarodhat a spirál lent?
Kedves TattoedAngel!
Régebben írtad,hogy Te használsz prolongot,és hogy apukád valahonnan olcsóbban szerzi.Használnék én is ilyet.Ha nem titkos a forrás,köszönöm a segítséget.Ha kicsit is problematikus,akkor vedd úgy,hogy nem kérdeztem semmit.
Szasztok !
Kis segítséget kérek tőletek, tudtok olcsó bontót ajánlani vagy esetleg van valamelyikőtöknek a következőkből:
-kilóméteróra
-fordulatszámmérő
-ezeknek a tartólemeze ami felül van és a kis visszajelző prizmák is ebben vannak
-meg hogy komplett műszarfal legyen a műanyag ház is jó lenne.
Egy bontót már hívtam horror árak annak, az új árnak a kétharmadáért adták volna!
Sajnos összetörtem egy kis koccanásos balesetben.. az egész elejét lefejeltem sisakkal.
De lehet, hogy én ismertem félre a kollégákat...