Bocsi, kénytelen voltam aranyat venni, mert amellett hogy jobban néz ki, hobban látszik rajta a szennyeződés.
Egy biztos, petróleumban tocsogtatva fogkefével soha nem fogom pucolni, maximum petróleumos rongyal átdörzsölöm, ha már nagyon bundás lesz.
Akkor még jó hogy nem Amsterdamba mentél, mert a facipő még macerásabb lenne.
Egyébként használ itt valaki tanktáskát? Mekkorát érdemes abból venni? Gondolom a túl nagy már zavaró, a túl kicsi meg semmire sem jó. Mekkora az ideális?
Sikerült szereznem DID láncot 75 Le-ig arany színűt 20500-ért és patentszemet hozzá 1500-ért.
Lánckerekeket megveszem a Pink-be, így durván 30-ból kijön a csere.
Jó árak vannak. Érdemes elgondolkodni rajta! Vettem nyár elején eurót, hogy majd abból megyek túrázni, de a másik fél felmondott egyedül meg sz@r lett volna(azt gondoltam, de most már tudom hogy nem). Bár ezt a pénzt nem akarom elkölteni, mert drágább is lehet ez majd és ha beváltom kaszálhatok pár ezer Ft-ot. Kár hogy nem CHF-ba váltottam anno, amikor még csak 180 volt... :)
Pénteken hozattam a Louis-ból oldaltáskát.100 ájróról volt lepüfölve az ára 60-ra.Jóféle:))2 ember cucca kényelmesen belefér.22liter/oldal,összecippzározható.
Nekem tökmindegy, merre motorozom, csak mehessek. Persze, a Hortobány nem olyan trendi, mint Erdély, meg a Grosslockner. Mi a legtöbbször csak elindulunk valamerre, és menetközben dől el, hogy hol kötünk ki. És így véletlenül is gyönyörű tájakat fedeztünk már fel. Szerintem a Zywiec melletti tóról tuti senki sem hallott, pedig néhány napot simán megér.
Ez vicces:"nem egy vadregényes táj."Tényleg lassan már csak akkor megyünk motorozni,ha közben a plexire Himalájáról vetítenek úti filmet.Mondjuk engem is elkényeztetett ilyen szempontból az erdélyi utam az esőket leszámítva.
Szeptember közepén kiugrunk Bécsbe vásárolgatni, reméljük lesz valami akció Louis-ban, bár mindig van.... majd beírom, hogy mikor megyünk, nem egy vadregényes táj, de 4-en már vagyunk, remélem még az idő is jó lesz :D
Az az igazság, ha maga Valentino Rossi h...ugyozná oldalba a motorom, akkor okés. De akinek a motor státuszszimbólum, vagy khm, már elnézést, de ... faroktoldat... azzal le sem állok vitázni.
Baszhatom féllábbal.A murvás után egy hétig úgy jártam mint Quasimodo.
Bár itt is fejlődés jelei mutatkoznak.Tavaly augousztusban már kibukfenceltem sérülés nélkül most meg még semmi.(kopp-kopp)
Huhh nekem csak félig dőlt el fejben.................a másik felét a murva nem akarta.
Azóta fejlődtem.De én viszont leszarom a gépet....................viszont sérülni nem sérülhetek.Egy napot se lehet kihagyni itthon melóból a gipszágy miatt.
Úgyhogy szép lassan óvatosan tatásan.Bár most veszem észere a csizma koptató néha leér.
Be is szartam tőle..................mi lesz ha meglátják milyen fékevesztett hülye megy itten.
Addig amíg nem feszegeted a határaidat, nem is tudod meg hol húzódnak. Fiatal még ő is. Én például tudom hogy 1000 km amit maximum ki tudnék hozni a GSből 1 nap alatt, pályák nélkül mert már próbáltam. Szar volt a vége, de legalább tudom már milyen is az. És pont ezért tudom, hogy 7-800at bármikor el tudok menni, ha kell.
Egy biztos, petróleumban tocsogtatva fogkefével soha nem fogom pucolni, maximum petróleumos rongyal átdörzsölöm, ha már nagyon bundás lesz.
Akkor még jó hogy nem Amsterdamba mentél, mert a facipő még macerásabb lenne.
Egyébként használ itt valaki tanktáskát? Mekkorát érdemes abból venni? Gondolom a túl nagy már zavaró, a túl kicsi meg semmire sem jó. Mekkora az ideális?