Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megtaláltam
Kössz! reméljük nem lesz szükséges.
Nem akarom taglalni a dolgokat, mert nem sok értelmét találom, de nekem csak rossz tapasztalataim vannak a biztosítókkal. Kivétel nélkül, mindegyikkel. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy valakinek nem sikerült.
hol az a vidi?
Ironed

sajnálom a rokonodat.
de én is kerültem már bajba aszitu az volt kereszteződés embernekj macisajt majd kijött elém kb 60-al nekimentem nem tudtam semmit korrigálni padlógázon jött elém a motoron 1000000-ós kár a térdem zúzódott 2 hétig nem tudtam járni majd csak bicegni de visszatértem az utcára szerintem te is próbáld meg (jobb mint 1 pályán butulni) menj a hegyekbe motorozni és kerüld a bajt hidd el megéri! és légy óvatos

(egy ismerősöm mondta "aki motorozott az esni fog vagy már esett már" sajna bizonyítani tudom rengeteg is merősöm motorozik és mindnél így is van) de remélem aki még nem csak egy udvarban való eldőléssel megússza és semmi se testi se anyagi kár
lehet hogy ezzel sokan nem értenek majd 1-et.
Hülyeséget félretéve! dobozügyileg éppen ma lettem kész, a 3 db-os rendszert valósítottam meg. Blue farvizén evezve, picit néhol módosítva, de alapjában azt. Terheléses próba is lesz majd! Sajnos a dokumentálás elmaradt, dokumentáló gép híján. ha majd egyszer hozzájutok, készítek róla pár képet.

Ilyesmin töröd a kobakod?
Szia esSO és a többiek,

ha valakinek motoros baleset miatt biztosítónál segítség kell, van egy motoros srác, aki erre "szakosodott" - nagyon érti a dolgát, és eddig még minden esetben úgy tudott segíteni, hogy a motoros tényleg jól jött ki a helyzetből... Bármilyen biztosítóval szemben!
Reméljük nem lesz rá szükség, de bármikor sor kerülhet, egy "helyzetre" - egymás közt adják a nevét, tel.számát a motorosok.
Szép napot!
Rájöttem! Ez is a Te hibád! Elkényeztettél minket a frankó felvételeiddel......
De én má mejjavútam!
Köszi a jókívánságokat!
lemaradt egy m-betű.
nem bántasz meg, sem engem sem őt( egyébként fogalmam sincs, hogy kit rejt a név) csak amikor beléptem az oldalra, láttam. Hátha egy Gs tulaj ki tud belőle valamit nézni.
EsSo!

Gondolom a csóka első vidije........az enyém se volt jobb:-)
Az meg hogy nem látni semmit már szakmai bibi:-) túlzottan lenyomta a bitrátát ezért lett tiszta kocka....
Mostmegmivanmá"?

Tőled tanultam!
Jó biztosítohoz kell menni - és akkor igen:-)
Amugy komolyan IGEN......
Aki előttem kötött már nem él (szivroham)......mivel elfelejtettek orvosi vizsgálatot csináltatni, így a biztosító nem tehetem mást......1 héten belül kint volt a családnál a pénz.......

a poén a storyban?
1 havit fizettek be.........az elsőt.......majd 2 hónapig semmit......
Már megjött a papir hogy ha nem fizetik be 8 napon belül a pénzt (ez bekem amugy havi 8000ft) akkor felmondják a biztosítást.....
A csóka befizette és 2 nap múlva meghalt......
heinrich!

Tényleg nem akarlak megbántani sem Téged, sem a vidis barátodat, de mi a szar ez? Te nézted Már? Merő egy homály, semmit nem látni, közbe néha egy tyúk tutujkázik a fülembe....... A max amit ki tudok venni: a két óra billeg jobbra-balra
Blue!
Te komolyan hiszed, hogy a biztosítótol pénzt tudsz szerezni, akár a halálod árán is? Karácsonyra veszek neked mesekönyvet, annak nagyobb az igazságtartalma.
Kivel is?
Persze!

De Én erre a részre reagáltam!

Minden ilyen esetnél dől el hogy visszaülsz vagy nem..............
Az emberke visszült, de már nem 100%-os - hisz a közútra már nem megy fel...........

Azt tudja mindenki hogy a motorás nem épp egy életbentartó dolog.....
Ezt követően mindenki döntse el maga hogy mit akar a jövőjétől!

Egy dolog biztos!
AKI MOTOROZIK, ÉS MÁR CSALÁDJA IS VAN - AZ LEGALÁBB GONDOSKODJON RÓLUK HA BAJ TÖRTÉNIK!
Tudom hogy nem sok, de legalább egy komolyabb életbiztosítást kössön - amiből a család legalább egy ideig kihúzza
Én az első balesetem után szembesültem ezzel - és másnap már meg is lett kötve.....
Ha kinyúvadok - az öngyilkosság kivételével akkor a család kap egy igen szép összeget.....
ha nyomorék leszek, akkor életjárdékot kapok.....
Ha pedig nem történik semmi? Akkor a lánykáim 18 éves korában lesz egy kis induló tőkéjük....
Bocsánat! Nem olvastam vissza, így maradhatott benne a baki. MEA CULPA!

Különben meg mit kötözködsz? Én is gyűjtsem össze könyvbe a rontott szavaidat? Állandóan kóstolgatsz!
majd aztán, ha elolvastad és mindent tucc, oszd meg vele is a doboztartós okosságokat!
üdv!

eléggé beindult errefelé az egyéb PONT.

ferencnyul gs 500 f-s vidit töltött fel mostanában ide a videókhoz PONT

vége PONT
lerágott csont mindkettő! olvasd vissza mind a 8,000 hozzászólást!
Nem

hülye kérdés volt:-) nem marad meg az emberekben:-)))

Naná hogy volt ilyen nálam is:-)
a motor 20L-es......
A tartalékot nekem 15-nél kell átcsavarni.....
NO az este:
A benyakút előtt 1km-rel elfogyot a nafta.......tartalékra át.....tankolás......18L:-)

De Én ezzel nem foglakozom, mert NAGYON JÓ HELYEKEN tankolok:-))))
Miért?
PL ma.........
Reggel elindultam haza...... M6..... csőgáz..............
Még a Mol kútnál sem voltam mikor kifogyott a benzin............(hazáig még van ilyenkor 35km)
Pályán nekem megeszi a 6-ot is......vagyis 15L+ minimum 2L-ert kellett volna tankolnom......
erre?
15,9L lett a tankolásom:-)))) vagyis akkor most nyertem 1,1L-ert?
Ugy néz ki:-))))
Nyiszi? egyre jobb!
nem az a része a lényeg