No, most láttam a riportot a TV-ben.
A 16 éves állampolgár valóban roma származású, legalábbis a családtagjait látva ezt a következtetést vontam le.
A faszi története az elmúlt egy héten:
Pénteken betörés, majd körözés, szombaton elkapás, hétfőn meglépés, rendőr bántalmazásásval, de szabadlábon védekezés, kedden két ember megölés...
Nos kérdem én: az llyennek m a f.szért van joga szabadlábon védekzni?! Zárni el a g.cibe a bűnöző formáját! És akkor még vannak jogai? Ezek után?! Meg a rendőrség azt vizsgálja, hogy a szerencsétlen motoros mennyivel ment? Ő már nem mondja el...
A suttyónak meg se jogsija, semmi és még szabadlábazik, meg gyógyítgatják a pécs kórházban és egy hét múlva egészségesen kijöhet... Remélem sokáig él majd a rács mögött! A lelkiismerete majd megdolgozza...
az egész ország kezd megtelni réti négerekkel, elég megnézni egy óvodát vagy egy alsós osztályt szinte bárhol az országban...
a reprodukciós ráta ma magyarországon asszem olyan 1,3 körül van (2 körül lenne az ideális érték), pedig a Ratkó-korszak szülötteinek gyerekei most érnek valamikor szülési korba és ugye a kisebbségnél nem egy gyerek a jellemző...
mondjuk Blue, Te reprodukciós téren megtetted, amit megkövetelt a Haza!
AZért ez már-már sértő hogy ennyire kreténnek nézel ám
Gyerekkorom óta kötözgettek össze-vissza mindent.......
futófényt (Knight rider) a biciglimre......
Erősítőt csináltam a gitáromhoz......
és nálam még villanyszerelő még sose járt......
Szóval nem kellene ennyire lenézni ám az ördögökket......
Van egy háziorvos cimbim, ő mesélte: etnikum kártyája nála leadva, ergo a jogosítvány hosszabbítás az ő dolga.De az x számú(sok) kártyatulajból 2, azaz két fő jár alkalmasságira.
Kérdés:akkor a többi vajh hol intézi?
Majsztró! Már rég megmondtam neked, hogy szedd le a sok barom fogyasztódat, mert sok! Ráadásul ki tudja, hogy kötözted össze-vissza őket! Egyszer majd még leég a géped!
Nem értem, miért vagy felháborodva! EZ ITTEN KÉREM MAGYARORSZÁG! Itt így mennek a dolgok: nem elég a tisztes haszon, kell egy kis + jövedelem! Rohadt moslék köcsög szemétládák! Kiváncsi lennék a pofájukra, ha mondjuk az ABC-ben száraz kenyeret adnának neki friss helyett, drágábban! De fel lenne háborodva!
Egyébként a gumiszerelés mennyi náluk? mert mindenhol 1000/gumi.
Csak ugye a rend éber őre még megállítani sem meri őket..... (ez lemaradt)
2 éve volt Érden.....etnikum.... se jogsi, se müszaki, se forgalmi.....gyorshajtás.....buszmegállóba csapódás......állapotos nő meghalt.....
Végeredmény: Büntetés gyorshajtásért és a vezetéstől való eltiltás (tudtommal), mert nem volt jogsija....
És gondolom etnikum is volt ráadásul?
Mert már bocs.....de Érd, Ercsi és a környező városok, falvak is tele vannak.......és biza 90%ban szerintem még jogsijuk sincs.....
Örülök, hogy megoldódott a problémád, na az enyém is valami hasonló volt csak maszek, meg nem szivargyújtós, hanem csak olyan oda kötegelőszallagozós, LED felfúrós.
Azért, ha megtalálom a kapcsolást majd felrakom ide, meg az új verziójét is hátha valakit érdekel.
És még a tegnapihoz, ha esetleg nincsenek berelézve a plusz fogyasztóid akkor relézd be és ezt mindenkinek ajánlom a következő egyszerű okok miatt:
1. Nem terheli a gyújtáskapcsolód pluszba jópár Amperrel. (Az nem melegszik és ég szét olyan hamar.)
2. A Japcsik nem méreteznek túl semmit. Sem a vezetékeket sem a kapcsolókat. (Sem a generátort sajna.) A vezetékek jellemzően éppen elbírják azt a terhelést amire be lettek építve.
3. A plusz biztosíték megvédi a motor többi áramkörét egy esetleges zárlat esetén.
4. Az utólag beépített alkatrészeket meghibásodás esetén könnyebb és olcsóbb cserélni, mint a gyári cuccokat.
5. Így már az Akku -tól megfelelően vastag vezetékkel tudod vinni a delejt, nem kell a kábelkorbácsot sehol megbontani stb.
Magyarázkodás helyett, ha esetleg valakit érdekel:
Egyébként egyetértek.
Pampogni kell, ha észreveszed, hogy átvertek, kibabráltak veled, vagy csak elnéztek valamit.
Nincsenek hozzászokva a szájkinyitáshoz. (Az átvert emberek nagy része inkább kussol.) Így, ha megfelelő a határozottság és még kultúrált is, legtöbbször készségessé válnak a megoldásban.
Pénteken megyek délután vissza! azt még megvárom. Utánna viszont könyörtelen leszek.
Ha nem fizetnek, akkor
1. Rájuk küldöm a fogyasztóvédelmet.
2. Megkövetem tanácsodat.
3. csinálok egy weboldalt is, ahol közzéteszem.
4. Minden más fórumon is, elmesélem ahol csak tehetem.
Egyszer az apeh visszatartotta a fizetésemet, mert az OTP ráült egy papiromra, ami kényelmi szempontból kellett volna neki a bérszámfejtéshez. 3 Hónapig nem kaptam volna fizetést, ha annyiban hagyom. Utánnajártam és megtudtam, hogy jogtalanul cselekedtek. Felhívtam a PSZÁF-ot (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete, maga az atyaúristen) letisztáztuk a sztorit és mondták, hogy nekem van igazam és küldjek el nekik minden infót, papirokat "majd ŐK elintézik" . Felhívtam az APEH-et és mikor elmondtam, hogy kivel beszéltem, akkor egyből puszipajtások lettünk . Míg beszéltünk már csinálták is a bérszámfejtést.
Szeretem az ilyen jogédő szervezeteket! Nagyon segítőkészek. Alig várják, hogy valakinek a tökére léphessenek...
Ha kell ez nekik 1500 Forintért, hát megkapják. És nem azért mert egy rosszindulatú kis köcsög vagyok. Hanem azért, hogy nehogy így járjatok Ti is. Persze mindez, csak akkor ha nem ismerik el hogy hibáztak és nem akarnak fizetni...
Tényleg bosszantó az ilyen... De az is, hogy nekem pedig "rendetlenül" tették fel a hátsó kereket, nem volt megfelelő a rögzítés. Ez pedig ugy tudjuk mit jelenthetne...
Hiradó......
Naugye hogy etnikum volt az a balfasz 16 éves sutyó.......
Az egész familia kint volt a TV-be.....
Idén ha jól számoltam eddig a motoros halálesetek 90%-a autósok miatt történt (azokról beszélek most amiket ÉN hallottam tv, rádió, internet).....
Akkor most hogy is van?