Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor szerelés nélkül kéred.......és máshol tetteted fel......
A lényeg nem a /80-as gumin van, hanem a Centirozáson...azt NE HAGYD KI!
Most hívott a Pásztoy, hogy a /80-as gumit nem rakja fel nekem, mert /70-es a szabványméret rá, és ő nem válalja a felelőséget, mert megváltozik a motor úttartása.
Legalább a pontosság látszata megvan. Hiába tudja az ember, hogy várhat 3 órát, ilyen időpontadásnál tuti nem mer senki késni!

Akkor be kéne jelentenenem nekem is. De lehet, hogy szervizzel csináltatom inkább első körben, mert nem tudom, hogy a kipufogójába nem kötnek-e bele. Az előző tulaj sportkipuffot tett fel, és fogalmam nincs, hogy szabványos e.
Szívesen látunk máskor is, ha HKG erre jársz. A nyuszekot meg sem nézted.... Pedig naon cuki!
akosh: jaja! Be kell jelenteni sokkal előtte. Igazából az a lényeg, még ne legyen a műszaki érvényességed lejárva a forgalmiban, mert ha még érvényes, akkor a vizsgaidőpontig meghosszabítják a forgalmid érvényességét. Igen, percre pontosan adják az időpontot. Gondolom ott majd várni kell órákat.
nekem 7.36-ra kell ott lennem...
Ez egy olyan rész, ahol a vihar kidöntötte a fákat? Jó kis koripálya lehetett.
Kaland?

1., Dobsina - Poprád közt:-)
látótávolság kb 5m:-)))))

2., Pár helyen friss só az úttesten:-))) ami ugye azt jelenti hogy ott biza még fagy.......bennem meg a vér fagyott meg, nehogy valamelyik kanyarban jégpáncélra fussunk:-)

3., Vacsoravadászat:-))) a szálláshelyen 3 kajálda volt.... az első kettőből mikor meglátták a tömeget egyszerüen "kidobtak":-)) igy az utolsóba mentünk ahol 1 fajta kaja volt...... hát választottunk egy finomat:-)
Szarvak sajnos nem mennek fel rá.......

A sárkány amugy is megfenyegetett hogy ha összematricázom ezt is akkor megrugja a T pontom:-)))
Techoid+Teddy

A bukesz ugymond király:-))))
Egy gondja van csak - mint minden felhajtatósnak szerintem......az pedig hogy a felhatónál apró rés van ugye (ami alatt ott egy szívacs ugyan)....No az száraz dőben - mint tegnap reggel vagy mint ma délután SZÁRAZ:-))) így pedig sípként funkciónál:-)))
Mikor szétázott tegnap nem sípolt:-))))

De ugye pl. Pesten király volt hogy nem sült az arcom.....hiszen feltoltam az elejét és kész.....
A párnázata pedig jobb, mint az előző Streetfighteré.......

Szóval nekem BŐŐŐŐŐŐven megérte azt a 22-23.000ft-ot.....
Ez amolyan Teddy féle HKG volt!
Sz...Szi...Szigetszentmiklóson voltam "piknikezni" egy kicsit Nyuszival és az Ő barátjával. Egy nagyon hangulatos kis cukrászdában. Ha arra jártok ajánlom figyelmetekbe.
sziasztok!

Bocsi, egészen más téma. Imeri valaki esetleg a Hepco &becker csomagtartó rendszereket és a dobozokat? A különféle dobozok felfogató pontjai mennyire azonosak? most lenne az Ebay-en két koffer egészen jó áron, lehet licitálnék rá, de az eladónak írni már nincs idő!

Aki tud kérem segítsen.

Köszi: heinrich
öö az egy település bazz..ismerd meg hazádat....
Majdnem Pestig tekertem, meg vissza. Szingli ott van, ahogy Piet mondja!
Szingliben volt- írta . . .
merre voltál?
Én is tekertem ma egy laza 280-at. Szinglibe. Gondoltam letesztelem a textil ruhát, hogy mit bír. Hát, esőcseppel akkor találkoztam, amikor betoltam este a motort a garázsba. Így teszt nem lett, de kiváló délután igen!
Tényleg, Blue! Az új bukóra hová szereled a szarvakat? Gondolkoztam erősen , mindenhogy elképzeltem , de mintha akadna felnyitáskor a tülkökben...
vmi hosszabb táv? bajáig csak elmerészkedsz :-)
Üdv újra itthon Blue Főnök!

Végigböngésztem a képeket. Szép helyeken jártatok, jó csapattal! Ez igen! Örülök, hogy egyben hazaértetek. Kaland volt? Remélem nem nagyon éles...
na végignéztem mindet!

szép utatok lehetett, az időjárástól eltekintve!

az új bukód hogy" vizsgázott?

üdv
t
Blue

1. nagyon szép helyen jártatok csak az időjárás packázott
2. köszönöm szépen még 1* hogy felraktad a cuccot
3 tszabolcs kedvéért folyj csak nyugodtan
Mike

Az én gépemre (CBF500) kb 80-és 100-ezer forint között van gondolom a gs-re is de ez profi cucc
mert vizsgán átmegy vele mert benne van az E illetve két cső van benne amit cserélgetni lehet
az egyik csőő utcai a másik meg sport
ami igaz az igaz az aszfalt minösége sokat romlott
az utobbi pár évben lehet hogy már hegyi versenyünk se lesz