Most hívott a Pásztoy, hogy a /80-as gumit nem rakja fel nekem, mert /70-es a szabványméret rá, és ő nem válalja a felelőséget, mert megváltozik a motor úttartása.
Legalább a pontosság látszata megvan. Hiába tudja az ember, hogy várhat 3 órát, ilyen időpontadásnál tuti nem mer senki késni!
Akkor be kéne jelentenenem nekem is. De lehet, hogy szervizzel csináltatom inkább első körben, mert nem tudom, hogy a kipufogójába nem kötnek-e bele. Az előző tulaj sportkipuffot tett fel, és fogalmam nincs, hogy szabványos e.
akosh: jaja! Be kell jelenteni sokkal előtte. Igazából az a lényeg, még ne legyen a műszaki érvényességed lejárva a forgalmiban, mert ha még érvényes, akkor a vizsgaidőpontig meghosszabítják a forgalmid érvényességét. Igen, percre pontosan adják az időpontot. Gondolom ott majd várni kell órákat.
nekem 7.36-ra kell ott lennem...
2., Pár helyen friss só az úttesten:-))) ami ugye azt jelenti hogy ott biza még fagy.......bennem meg a vér fagyott meg, nehogy valamelyik kanyarban jégpáncélra fussunk:-)
3., Vacsoravadászat:-))) a szálláshelyen 3 kajálda volt.... az első kettőből mikor meglátták a tömeget egyszerüen "kidobtak":-)) igy az utolsóba mentünk ahol 1 fajta kaja volt...... hát választottunk egy finomat:-)
A bukesz ugymond király:-))))
Egy gondja van csak - mint minden felhajtatósnak szerintem......az pedig hogy a felhatónál apró rés van ugye (ami alatt ott egy szívacs ugyan)....No az száraz dőben - mint tegnap reggel vagy mint ma délután SZÁRAZ:-))) így pedig sípként funkciónál:-)))
Mikor szétázott tegnap nem sípolt:-))))
De ugye pl. Pesten király volt hogy nem sült az arcom.....hiszen feltoltam az elejét és kész.....
A párnázata pedig jobb, mint az előző Streetfighteré.......
Szóval nekem BŐŐŐŐŐŐven megérte azt a 22-23.000ft-ot.....
Sz...Szi...Szigetszentmiklóson voltam "piknikezni" egy kicsit Nyuszival és az Ő barátjával. Egy nagyon hangulatos kis cukrászdában. Ha arra jártok ajánlom figyelmetekbe.
Bocsi, egészen más téma. Imeri valaki esetleg a Hepco &becker csomagtartó rendszereket és a dobozokat? A különféle dobozok felfogató pontjai mennyire azonosak? most lenne az Ebay-en két koffer egészen jó áron, lehet licitálnék rá, de az eladónak írni már nincs idő!
Én is tekertem ma egy laza 280-at. Szinglibe. Gondoltam letesztelem a textil ruhát, hogy mit bír. Hát, esőcseppel akkor találkoztam, amikor betoltam este a motort a garázsba. Így teszt nem lett, de kiváló délután igen!
Az én gépemre (CBF500) kb 80-és 100-ezer forint között van gondolom a gs-re is de ez profi cucc
mert vizsgán átmegy vele mert benne van az E illetve két cső van benne amit cserélgetni lehet
az egyik csőő utcai a másik meg sport
A lényeg nem a /80-as gumin van, hanem a Centirozáson...azt NE HAGYD KI!