Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pigi!

csak ez jön:-) Ne aggódj:-))
No ismét akkor:-)

MI KELL EGY TÚRÁHOZ?
- 1 motor és 1 motoros
- némi költőpénz (kaja, csecse és becse, benzin, szállás)
- esőruha

Ez müködik 1-2 napos túrán is......
Nagyobb túránál?
- nem árt szerszám (ha egyedül mész! ha többedmagaddal akkor az esetek 100%ban mindig van valakinél)
- defikészlet
- 1 tiszta alsónemü, póló....

Más nem hisz ugyis a motoros ruhádban vagy.......

Nagyon nagy túránál?
3-4-5 váltás fehérnemű, 2-3 póló......a többi ugyis a motoros ruha
1 törülköző....1 váltás cipő......(ha épp neked motoros csizmád van.....)
tisztálkodószer......

Ennyi....és ezután jöhet hogy sátor vagy szoba.....

Én már voltam NAGY túrálon (na jó max 6 naposon) de több mindent nem vittem magammal.....
Mi van? Nálatok hamarabb megy le a nap?
Igen tudom! Állami alkalmazottként ezzel nincs is baj. Olyan zsíros a kártyám, hogy csak NA! Egyéként akartam is mondani: Úgy megszerettem a csapatott, hogy szeretném felajálani. Ha valakinek leszarja egy légy a motorját, HOZZÁ ne nyúljon kap majd másikat.

Viccet félretéve. Valószínű, hogy így lesz ahogy mondod. Faház, ha nincs jobb. MERT A SÁTOR IGENIS JOBB! Sokkal feelingesebb, mint egy dohos penészes faházban aludni. De a csomik így is gondot okoznának. Ezért tényleg csak kis túrák jöhetnek szóba. Azt nem várom el az asszonytól, hogy egy 20 kilós hátizsákkal nyomjon le többszáz kilómétert.
hogy ebböl mi lesz?
Akkor egyszerű!

1. Bekapcsolod az sexplorert
2. eszközök menü (a fenti menüsorban)
3. Internetbeállítások
4. Cookie-k törlése, Ideiglenesen letöltött fájlok törlése, (itt bepipálod a teljes helyben tárolt tartalom törlése-t)
Egyébként a fontos az a cookie-k törlése, a többi az nem nagyon kavar ebbe bele, de biztos ami biztos.
5. le OK-zod oszt kikapcsolod a sexplorert és újra be. Ezzel elfelejt minden a sexplorered. Így újra beírhatod a jelszót magad. Kis szerencsével még működni is fog.
Bali!

ennek a megoldása gy jól feltöltött HITELKÁRTYA:-)))

Amugy!
PL Baja esetében....
A kempingben tavaly 1900ft/fő a faház....... ez azért nem egy katasztrófa.....

Szóval így lehet megoldani.....hsz ebben az esetben csak egy kis plusz pénzmag kell.....
Én meg csak nyálcsorgatva nézem a szervezkedéseiteket. Nekem sajnos nagyon lapos lett a buxám. Így nem lesz ebből dobozrendszer annélkül meg nem tudom, hogy mennék veletek főleg, hogy a hátsó ülés is foglalt lesz.
DOBOZTÉMA!

Molnár Tibi - Debreceni GS FAN az alábbi koncepciót tette össze.......
Nyuszinak!

Akkor mond azt hogy utálsz sátrazni:-))) nem vagy egyedül....ismerek olyanokat akiket még ha fizetnék érte se tudnék rávenni:-)

De ne azt mond, hogy sok cucc kell:-)))
balinak: jelszó mentése van bepipálva....

Még mindig Teddy vagyok nyúlbőrben. (kicsit szűk nekem... )
Nyusz! Ha valaki benvan a neveddel, ne hidd, hogy beenged a rendszer még egyszer. De ha most tényleg más lépett be a neveddel, akkor legalább tuti, hogy a hiba az Ön készülékében van.
Bluenak: utálok sátrazni. hülye macera

szó szerint idéztem Nyuszitól
Nyuszika!

Próbáld meg a jelszavadat begépeli egy word doksiba, vagy jegyzettömbe, mert akkor láthatod, hogy szar e a billentyűzeted. Pontosan úgy gépeld be, mint amikor a fórumnál csinálod. Lehet, hogy az egyik Shift billentyű kaksizott be és így nagybetű helyett, csak kisbetűt írsz. De ne agódj két shift van...

Ez a legegyszerűbb. Próbáld ki ezt.
Nem... egyszer...kb 3-4 hete velem is volt ez 1 napig....
De tény hogy egy másik regi biztos megoldaná.....szerintem:-)
Álcáztam amgam Nyuszinak! Ez most csak egy próba üzenet... hogy megfejtsük, miért nem tud belépni a kedven Nyuszink.

Jah, Teddy kalózkodik az őnevével...
NYUSZINAK ÜZENÉM HOGY MÉGIS MILYEN SOK CUCC KELL?

drágám!
kell egy sátor (Tescó 2000ft)
és egy hálózsák valamint esetleg egy gumimatrac.....
Ez mind elfér egy házitatyóban...... a sátort meg felpókózod.....
Össz súly kb 1kg

Nekem van egy NAGY luoisos táskám (80L)
No abban benne van a 4 személyes sátor, 2 hálózsák, 2 gumimatrac, 3 törülköző, ruha, cipő, és a vésztartalék bukósisak.....ez pedig vigan felfér hátulra.......
Lehet hogy nem stimmel a regisztrálása?
Budapesten van 2. kerület.
És ő hol lakik? Csak hogy milyen messze kell mennem.
Srácok! NYUSZIKUSZ üzenetét tolmácsolom felétek!

"Nem tudok írni,valamilyen oknál fogva nem enged fel a fórum, de olvasni tudom..."

"(heinrich): mivel a túra június közepén lesz, ezért jó lenne szerintem május 25-e körülig tisztázni a létszámot, hogy milyen jellegű szállást keressünk. Sátrazni nem szeretnék, túl sok cucc kell hozzá.
A pontos útvonal és terv, illetve a kb költségek 2-3 napon belül meglesznek."

Ja meg még azt kérdezi, hogy szerintetek miért nem tud belépni a fórumba?

Üdv: A Póstás budmyke
Nyuszi hol van? Elment Ratesz után? Vagy már ő sem tud belépni?
OK:-))

a számlázás reggel történik:-))))
Uram!
Akkor tisztelettel elfogadnánk szíves invitálásod, és élnénk a lehetőséggel.
Előre is köszönet és hála!