Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze külön,miattam ne regisztrálj,csak ha tudod az árát.
Jobban is ment?Fogyasztás?A Fullgas-nál most mennyibe kerül?Hálás lennék,ha nem kellene regisztrálnom.Köszi.
köszi!
Ha regisztrálod magad, látod az árát is.
Ez az aktuális ára a dobnak, most akciós!Lehet kiárusítják.
http://outlet.fullgas.hu/outle...
Ha még van, akkor az olyan 104.000.- már!
Bár már jó egy-két éve nem nagyon akarják forgalmazni a Bódist, amióta "elborult az öreg agya"!
Szervizről kéne infó!
A adás vételt azt hallottam már!
Egy munkatársam vett egy CB500-at zsír újan valahol!Egy vagy két évesen vitték el 700 ezerét, házhoz jöttek érte. Kb 1,1 millát ért akkor.
Kérdeztem tőle,hogy ez neki miért volt jó üzlet?
am úgy gondoltam hogy a dobrésznél elvágni a csövet és bilincses megoldással ráfogatni az új dobot,vizsgakor pedig visszarakni a régit,de azt is bilincses megoldással átalakitva.a karbin mit kell állitani hozzá vagy bizzam a szerelőre?
az enyémen volt egy pici rozsda,fújós kazánfesték csodákra képes :D
A kipuf rozsdásodást nem túl nagy művelet eltüntetni...
Ma tesztvezettem a Triumph Speed Triple-t.
Remélem én is,úgy tűnik,hogy nem. Még a kipufkönyök sem rozsdásodik rajta, hat éves motor,15000Km-el vettem.De soha nem lehet tudni.
Üdv.
A Full gasnal 27 rugó egy bódis dob,homolog(nem kell levenni a vizsgához)
Nekem is ilyen volt szerintem jó hangja van.
Szerintem ha csináltatsz dobot akkor a legolcsóbb... Én úgy csináltattam,hogy a félpedál alatt lett elvágva a cső,és kapott egy z elemet aminek a végére bilincsel szerelhető a sportpuff.. a gyári végére is egy elem és igy bármikor /vizsga/ 5 perc alatt átszerelhető..
A karbikat hozzá kell állitani.... és már duruzsol is!
Autóknál akkor csinálja ezt ha vissza tekerik a kilóméterórát!
Reméljuk nálad nem ez gond!
Gusztustalan áron veszik be a mocit,kicsit kipofozzák ha kell,és nagyon drágán adják el! Jönnek ott mindenféle garancia dumával,de ugyan azon az áron 3 évvel fiatalabb gs t vettem a piacon! Szóval felejtős! Drága!
Red Baronról van valami tapasztalata valakinek ?
A gyártói előírás: 10W-40, API SE ill. SF jóváhagyással. Ilyen feliratot keress a flakon hátán!
Persze magasabb jóváhagyási szintű olajat betölthetsz, pl. SG, de számolj rá, hogy ezt az olajat csipegetni fogja.
Szerintem hagyd a fenébe a sportdobot, semmit sem dob a gépen a hangon kívül, inkább elvesz belőle... A mérnököknél, akik tervezték, úgysem tudsz okosabb lenni az utólagos mókolásokkal, nem véletlenül terveztek rá olyan kipufogót, amilyet!
GS-re macerásabb a dob, mint az átlagra, mert egyben van a dob a leömlővel. Meg lehet persze csinálni, de nem csak annyi, hogy pár csavart lelazítasz. Fogyasztás és hasonló kérdésekben meg dobja válogatja, karbit általában szoktak utána állítani.
tud vki a gs.emre vmi jó dobot? rászerelés kell még vmit állitani a karbin?fogyasztásnövekedés vagy vmi?vélemények?
Blue, mondtad hogy neked öv volt a dobozodon, az gyárilag volt rajta, vagy te raktad rá?
nekem nem volt motorom előtte egyből gsxr 750nel kezdtem a pályafutásom és lehet tanktáskát meg a hátsó ülés helyére egy táskát kapni
Fel lehet Dipshit kolléga török turnéját nézd meg a galériájában.Gixxeres haverja úgy nézett ki mint egy dupla hamburger...............bár nem ideális felhasználási terület.
Ha már motorcsere, ne aprózzuk el! :-D