Szervizről kéne infó!
A adás vételt azt hallottam már!
Egy munkatársam vett egy CB500-at zsír újan valahol!Egy vagy két évesen vitték el 700 ezerét, házhoz jöttek érte. Kb 1,1 millát ért akkor.
Kérdeztem tőle,hogy ez neki miért volt jó üzlet?
am úgy gondoltam hogy a dobrésznél elvágni a csövet és bilincses megoldással ráfogatni az új dobot,vizsgakor pedig visszarakni a régit,de azt is bilincses megoldással átalakitva.a karbin mit kell állitani hozzá vagy bizzam a szerelőre?
Szerintem ha csináltatsz dobot akkor a legolcsóbb... Én úgy csináltattam,hogy a félpedál alatt lett elvágva a cső,és kapott egy z elemet aminek a végére bilincsel szerelhető a sportpuff.. a gyári végére is egy elem és igy bármikor /vizsga/ 5 perc alatt átszerelhető..
A karbikat hozzá kell állitani.... és már duruzsol is!
Gusztustalan áron veszik be a mocit,kicsit kipofozzák ha kell,és nagyon drágán adják el! Jönnek ott mindenféle garancia dumával,de ugyan azon az áron 3 évvel fiatalabb gs t vettem a piacon! Szóval felejtős! Drága!
A gyártói előírás: 10W-40, API SE ill. SF jóváhagyással. Ilyen feliratot keress a flakon hátán!
Persze magasabb jóváhagyási szintű olajat betölthetsz, pl. SG, de számolj rá, hogy ezt az olajat csipegetni fogja.
Szerintem hagyd a fenébe a sportdobot, semmit sem dob a gépen a hangon kívül, inkább elvesz belőle... A mérnököknél, akik tervezték, úgysem tudsz okosabb lenni az utólagos mókolásokkal, nem véletlenül terveztek rá olyan kipufogót, amilyet!
GS-re macerásabb a dob, mint az átlagra, mert egyben van a dob a leömlővel. Meg lehet persze csinálni, de nem csak annyi, hogy pár csavart lelazítasz. Fogyasztás és hasonló kérdésekben meg dobja válogatja, karbit általában szoktak utána állítani.
Fel lehet Dipshit kolléga török turnéját nézd meg a galériájában.Gixxeres haverja úgy nézett ki mint egy dupla hamburger...............bár nem ideális felhasználási terület.
http://outlet.fullgas.hu/outle...
Bár már jó egy-két éve nem nagyon akarják forgalmazni a Bódist, amióta "elborult az öreg agya"!
A adás vételt azt hallottam már!
Egy munkatársam vett egy CB500-at zsír újan valahol!Egy vagy két évesen vitték el 700 ezerét, házhoz jöttek érte. Kb 1,1 millát ért akkor.
Kérdeztem tőle,hogy ez neki miért volt jó üzlet?
A Full gasnal 27 rugó egy bódis dob,homolog(nem kell levenni a vizsgához)
Nekem is ilyen volt szerintem jó hangja van.
A karbikat hozzá kell állitani.... és már duruzsol is!
Reméljuk nálad nem ez gond!
Persze magasabb jóváhagyási szintű olajat betölthetsz, pl. SG, de számolj rá, hogy ezt az olajat csipegetni fogja.