Üdv! Olyan "jó" az NKH fejlesztése és Google optimalizálása, hogy nem találom, hol van a vizsgaállomásuk (honlap, árak, nyitva tartás).
Tudtok ilyet mondani?
a napokban voltam , hasonló ügyben a banki ügyintézőnél .
teljesen legális a hitelátvállalás.( én sem vagyok jogász , de szerintem
amíg nincs a birtokában a törzskönyv valakinek, addig nem lehet a gépet fedezetül adni, mert az még a banké !) és átviheted a hitelt más pénzintézetbe is. ha nem hiszed járj utána ! szerintem minden szalonban van kihelyezett "bankos" , és szívesen felvilágosít !
üdv !
dzsokigs@citromail.hu és legalább három emberke kéne, szal mi ketten meg még egy, és azt írta eddig 10e volt szal lehet kicsivel több lesz, és mivel Egerben van sztem postaköltség is van
legyen igazad, mert lehet, de csak segíteni akartak neked ezzel az ajánlattal...nem élsz vele és ennyi
Én csak végigolvastam több száz hozzászólást ennek ellenére simán átmerném venni Pacikótól a GS-t, csak kár hogy A. korl jogsim van és Pacikóé nem 25kw-os
Csak elbeszélünk egymás mellett. A gondom nem az hogy üzembetartó vagyok e vagy nem, ez lényegtelen. A tulajdonszerzés valósan megtörténik, viszont hivatalosan nem. Pl. ocsmányirodában rajta az opció a motoron, én fizetek 2évet, letelik, közben a volt tulaj sumákol valamit, és bejegyeznek a motorra még valamilyen végrehajtási opciót, én mennék a törzskönyvért és pl. apeh vagy bármilyen végrehajtó meg viszi a motort, mert nem én vagyok jogszerűen a tulajdonos. És hiába tudom igazolni hogy én fizettem a törlesztőt, az opció gyorsabb mint az adásvételi ami ugye úgy fogalmazódott hogy a hitel leteltekor lép életbe.
Mindegy, hidd el hogy ezt csúnyán meg lehet járni, és aki szeret nyugodtan aludni az nem megy bele. Rugalmas embernek tartom magam, de egy ilyen manőver könnyen átcsaphat végeláthatatlan szopásba. A múltkor pont ugyanez volt a téma a totalcar "hiteldoktor" rovatában, ha nekem nemhiszed ott jogász fejtegette ezt.
Félreéérted a helyzetet, ez egy teljesen hivatalos dolog minden lutri nélkül, a banknál be van jelentve az új üzembentartó, és ezért mindössze 10 ezer ft-ot kér. Én megéért em, hogy neked nem kell, de hivatalos megoldás akkor is van. Ráadásul itt nem idegentől adjuk vesszük a motorokat. Mi itt egymás adatbázisa vagyunk. Te vagy itt az új!
Igen tudom hagy nem ennyire fekete-fehér, de a lényeg hogy jogszerűtlen ami még nem is lenne baj, inkább az hogy bármi fennforgás van csak polgári peres úton érvényesíthetném az igazam, ami pedig ebben az országban évek kérdése. Ez egy óriási lutri nem tiszta dolog, én nem vagyok egy álmodozó típus hogy ilyenbe fantáziát lássak. Ja a csekkek csak akkor lennének nálam ha a szerződés úgy lett megírva a bankal, mert van olyan verzió is mikor havonta jön az árfolyamingadozással összesített összeggel, jó jó tudom át lehet kérni a posta címet, de egy szónak is száz a vége, ez így orosz rulett. Meg felesleges kockázat lenne mivel nincs szükségem fél millás mocira, még 3kilósra sem csak nincs alatta olyan ami elmegy 90-et kényelmesen utazóban, és közben nem eszik 3-4liternél többet
Sziasztok! Ma felültem a gépre, és az első kereszteződésben döbbenten tapasztaltam, hogy alig fog a fék! Gyors szemrevételezés után kiderült, hogy az első villa jobb szárából konkrétan folyik az olaj, olyan hatékonysággal, hogy szépen megöntözte a féktárcsát.
Valaki tapasztalt már ilyet? Javítható ?
Köszönöm!