Ezt a jó kényelmes ülést irigylem a 2000 utáni GS 500-asakról. Az én motorom még pont a korábbi széria. Az ülése szögletesebb, kényelmetlenebb, de cserélni az újabbra, főleg átszivacsozni és bőrözni horror összeg, akkor már az egész motort érdemesebb leváltani.
hát olyanra gondolok amit egy motorosnak érdemes lehet megnézni, vagy akár csak egy útszakasz,eddigi terveim szerint Sirokon szállunk meg és megyünk Egerbe körülnézni, de ez csak egy nap
http://www.muzeumfalu.hu/
szerintem ezt mindenképpen érdemes
megnézni ! én "véletlenül" tévedtem be ,
nagyon hangulatos .-egy kis időutazás a múltba !-
természetes a puffogás,a fordulatszámmal együteűen a keverékképzés is magasabb,ahogy elengeded a gázt a keverék megy tovább és azt égeti elfele,ezért puffog.teljesen természetes ne aggódj miatta!
Alapjárati keverék dúsításával csökkenthető a durrogás. Tekerj ki az alapjárati keverékszabályzókon azonos fordulatot, mondjuk fél fordulatonként, és próbáljad.
Attól függ, hogy mit nevezel durrogásnak. Mert az enyém is finoman puffog motorféknél (durrogásnak, csattogásnak nem nevezném), viszont nekem ez kimondottan tetszik. És nem csak nekem, de más nagyobb motor tulajdonosok is irigykedve szokták hallgatni, ahogy 5000-3000-es fordulatszám körül motorfékkel duruzsol és puffog.
Gondolom ez a GS-eknek a sajátossága, de majd a többiek is elmondják a tapasztalataikat erről.
Gázelvételkor motorféküzemben durrog,13800 km van benne leigazoltan,szelephézag karbiszinkron,gyertyacsere megvolt,de a durrogás megmaradt.Gsxr 750 esem is "puffogott" de ez szerintem túlzás amit a gs-em produkál.Gyujtásba benéztem de nem állítható cdi mi más lehet...fogyasztás 4 liter,erő oké,gyorsításkor vagy stabil tempónál tünetmentes...elfogytak az ötleteim...
Most szombatra tud valaki valami jó kis túrát ?
Nyíregyháza Sóstói út.. .valahol ott lehet .
de alant írt valaki környékbeli, Ő biztosan tud pontosabbat .
AKMT ...
FÓRUM...
AKMT fórum...
itt már "tisztábban" mazsolázhatsz a káoszban !
szerintem ezt mindenképpen érdemes
megnézni ! én "véletlenül" tévedtem be ,
nagyon hangulatos .-egy kis időutazás a múltba !-
Gondolom ez a GS-eknek a sajátossága, de majd a többiek is elmondják a tapasztalataikat erről.
durrog mint polszki....