Sajna egyiket sem ismerem, hülyeséget meg nem akarok mondani. Motorgumik topicban van több emberke, akik használt gumikat árulnak, ismerik is őket, lehet ott több infot tudnak adni.
Segítsetek már légyszi, hogy Dunlop AeroMax hátsó mellé felrakhatok elölre Bridgestone BT45-ös gumit. Nincs ilyen szabály, hogy elől és hátul egyformának kell lennie? Megfelelő lesz az úttartása?
Mondjuk én nem túraplexire vagy idomos motorra vágyom, hanem pl. hosszabb úton (~120-as utazónál) "be tudjak bújni" a plexi mögé és kicsit fogjon a szélből valamit.
Az eddigi tapasztalatok szerint az "póver krúzolós" (egyenes) testtartásban 100-110 az a sebesség, amit még el lehet viselni tankra hasalás/görnyedés nélkül. Legalábbis nekem - de mindenkinek más a tűréshatára. :)
Szóval valami ehhez hasonló plexit keresnék, ami minimális szélvédelmet biztosít.
Ok csak itt szó nem volt hitelátvállalásról, az lenne a jogtiszta módozata a dolognak. Itt az ezt megkerülő "hivatalos" utakról beszéltünk. Hogy lehet kijátszani a hitelátvállalást. Szerintem sehogy. Szerintem két lehetőség van 1; hitelátvállalás 2; kifizetni a fennáló hitelt egy összegben és elhozni átíratni.
De ne offoljuk szét a topicot ennek a taglalgatásával.
Mindenki úgy cselekszik úgy is ahogy neki megfelelő.
Én a bembomotornál vettem Bp-n, asszem Duna pláza talán az a hely, ahova költöztek. Itt volt a legolcsóbb, asszem 6500ért vettem, ugyanezt sok helyen 10ért meg 12000-ért láttam. Annyi, hogy egy hónapot vártam rá, míg meghozták, de nem volt sürgős. Igazából azt nem hozta amit vártam tőle, semmivel sem lett kevésbé huzatos, de igazából sztem jól mutat a gépen, uh marad rajta. Placebónak jó, vagy kis díszítésnek, de a funkcióját nem tölti be. Sztem ha tényleg azt akarja az ember, hogy ne érezze a szelet (bár azért vettem csupasz gépet, mert érezni akarom:) ), ahhoz nagy plexit kell venni, de pl az nekem már nem tetszik. Hát kb ez a tapasztalat vele.
A kérdésem nem a felnifestés témához kapcsolódik, de így talán küld e-mailt, hogy válaszoltak a hsz-ra. :)
Láttam a képeken, hogy van plexi a drótszamáron. (Talán Puig?) Az ezzel kapcsolatos tapasztalatokról írnál pár sort? Megéri, nem éri, hol szerváltad stb.?
Az adatlapomon van az e-mail címem, ha nem akarjuk teleszemetelni emiatt a fórumot.
Ja ez még a javítás előtti változat, itt csak a hátsót csináltam, de amikor nekiálltam az elsőnek is, akkor mindkettőt megcsináltam. Annyi, hogy addig jobb ha leveszik a gumit, mert így körbemaszkolni nagyon macerás, meg hát nem is jut be a perem alá a cucc.
Egy pikcsör, meg egy szófosás, hogy készült:
(ha nekiállsz, tudok adni tippet, milyen anyagot vegyél, mert valamivel én befürödtem, de így már nem kell a saját károdon tanulnod:) ) http://benzinveru.blog.hu/2010...
Nehogy elkezdj újat nézni, vagy akár bontottat, ebayest. Meg lehet szépen csinálni. Szinterezni úgy tudom már 10 körül lehet, és az szép és tartós, de pl nekem is fehér volt, megcsiszoltam, alapoztam, lefújtam. Igaz, kb most lesz ez éves a művelet, de nem tűnik úgy, mintha meg akarna szabadulni a festék a felnitől, és az egész művelet megállt max 4 rugóban, meg egy energiabefektetésben. Igaz h nem olyan szép mint a szinter, de olcsóbb volt, meg örülök is, hogy én csináltam:).
belefogtam egy nagyobb motormosásba, és sajna észrevettem hogy a hátsófelnimről pattog le a festék, mennyibe fájna lefestetni? vagy érdemesebb ujjat venni? most szürke van és feketét akarok
Úgy tűnik első gumit kell vennem, mert a mostani sérült egyre jobban ráz, ahogy kopik a vágásdnál. :(
Jelenleg Dunlop Aeromax-ok vannak fent, és durván 7000 km van bennük, ezért a hátsót még fent hagyom, az bőven jó.
Milyen elsőt javasoltok hozzá. Nemrég téma volt itt, hogy az újabb Bridgestone-ok már elég jók. Mi a véleményetek róla? Azok most viszonylag jó áron mennek.
hol lehet ilyen esélyt venni,vagy beszerezni?menőnek tűnik,én is kipróbálom
amúgy tényleg esnem kéne már megint,mert nemtudom mi lesz.te már rég betanulod és profi leszel benne,mire nekem megint összejön
Mondjuk én nem túraplexire vagy idomos motorra vágyom, hanem pl. hosszabb úton (~120-as utazónál) "be tudjak bújni" a plexi mögé és kicsit fogjon a szélből valamit.
Az eddigi tapasztalatok szerint az "póver krúzolós" (egyenes) testtartásban 100-110 az a sebesség, amit még el lehet viselni tankra hasalás/görnyedés nélkül. Legalábbis nekem - de mindenkinek más a tűréshatára. :)
Szóval valami ehhez hasonló plexit keresnék, ami minimális szélvédelmet biztosít.
De ne offoljuk szét a topicot ennek a taglalgatásával.
Mindenki úgy cselekszik úgy is ahogy neki megfelelő.
Én a bembomotornál vettem Bp-n, asszem Duna pláza talán az a hely, ahova költöztek. Itt volt a legolcsóbb, asszem 6500ért vettem, ugyanezt sok helyen 10ért meg 12000-ért láttam. Annyi, hogy egy hónapot vártam rá, míg meghozták, de nem volt sürgős. Igazából azt nem hozta amit vártam tőle, semmivel sem lett kevésbé huzatos, de igazából sztem jól mutat a gépen, uh marad rajta. Placebónak jó, vagy kis díszítésnek, de a funkcióját nem tölti be. Sztem ha tényleg azt akarja az ember, hogy ne érezze a szelet (bár azért vettem csupasz gépet, mert érezni akarom:) ), ahhoz nagy plexit kell venni, de pl az nekem már nem tetszik. Hát kb ez a tapasztalat vele.
A kérdésem nem a felnifestés témához kapcsolódik, de így talán küld e-mailt, hogy válaszoltak a hsz-ra. :)
Láttam a képeken, hogy van plexi a drótszamáron. (Talán Puig?) Az ezzel kapcsolatos tapasztalatokról írnál pár sort? Megéri, nem éri, hol szerváltad stb.?
Az adatlapomon van az e-mail címem, ha nem akarjuk teleszemetelni emiatt a fórumot.
Üdv: j.
(ha nekiállsz, tudok adni tippet, milyen anyagot vegyél, mert valamivel én befürödtem, de így már nem kell a saját károdon tanulnod:) )
http://benzinveru.blog.hu/2010...
Jelenleg Dunlop Aeromax-ok vannak fent, és durván 7000 km van bennük, ezért a hátsót még fent hagyom, az bőven jó.
Milyen elsőt javasoltok hozzá. Nemrég téma volt itt, hogy az újabb Bridgestone-ok már elég jók. Mi a véleményetek róla? Azok most viszonylag jó áron mennek.
amúgy tényleg esnem kéne már megint,mert nemtudom mi lesz.te már rég betanulod és profi leszel benne,mire nekem megint összejön
elérhetőségem a hirdetéseimben.
Pomázon átvehető v Posta ok