Hááát..............az ára jobban.............lehet irtó fura de a sportgépek nem mozgatnak meg.
Kistarcsa-Gödöllő viszonylatban nem hinném hogy sokkal gyorsabban érnék be a munkahelyre.........(persze ésszerű sebességhatárok mellett,így is 130-140-el tekerek ahol (nem)lehet.) ha többel mennék főbelőnének.
Pályára nem megyek túl sokat,túrára meg lehidalnék vele ha 5-600-at kéne menni nulla autópálya falu,falu hátán girbegurba utakon.
Akkor jól emlékszem az adatokra. :-)
És te is GS-ről nyergeltél át GSXR-re?
Könnyű volt megszokni. Én a motorozásban azt szeretem, amikor hangulatosan lehet döntögetni a kanyarban. Nem is a száguldás érdekel.
Egyébként Gixerre tanktáskán kívül fel lehet pakolni valami csomagot, vagy az már nagyon nem oda való?
Használati módja milyen?
Nemmidengy hogy városi ingázás teszi ki a menetek legtöbbjét vagy hétvégi 100-150 Km-es elgurult a gyógyszerem a mátrában menetek.
Esetleg sok 1000-1500 km-es túra felpakolva mamával a hátsó ülésen túra.
na most lehet hülyének nézni, nem 2 litert kapott, csak én láttam kettőt a lényeg,hogy akkor tuti jó bele, vagy nem? tehát az olaj: Formula moto 4T TEC synthetic technology SAE 10W-40 (szintetikus bázisú többfokozatú kenőanyag új generációs 4 ütemű motorokhoz kifejlesztve)
bocs,hogy ismétlem, de néhányan lusták visszaolvasni csak amiatt,hogy válaszoljanak :)
Teljesen értem,persze.Mindenkinek más jön be,és én ezt tiszteletben tartom.Én pl. télen egy nagyon rozsdás csepptankos Jawan-n közlekedem,azon is sokan fúrcsálkodhatnak.
Hello!
Egy ismerősöm kapott 2 liter Formula moto 4T TEC sythetic technology SAE 10W-40 olajat. (Szintetikus bázisú többfokozatú kenőanyagok új generációs 4 ütemű motorokhoz kifejlesztve.) Van egy Suzuki GS 500 F motorja. A kérdésem,hogy használhatja-e ezt az olajat,vagy nem?
köszi a választ előre is :)
Akad a km. óra spirálod. Valahol megtörhetett, vagy egyszerűen csak kicsit megszorult. Az említett sebességnél érhet egy olyan ponthoz, mikor a spirál rugalmassága miatt ugrálni kezd, és ezt látod a mutatón.
Végül találtam 1 hasonló kinézetű első fényszórót . Nos, Nekem tetszik ez a tuningolt Gs, de Én nem alakítanám át ennyire. És Igen! Nekem pont az a lófej formájú fényszóró nagyon bejön . Egyszerű a helyzet: Megveszem az első fényszórót -- felszerelem -- meglátjuk, hogy mennyire mutatós -- ha jó akkor marad, ha nem, akkor meghirdetem, természetesen ócsóbban és visszakerül a régi. Enyhén egyedibb kinézetet szeretnék a motoromnak, természetesen minimális átalakításokkal .
Mivel humoros,kedves embernek ismerlek,hadd játsszak el ezzel:
"már néztem pár katalógust,de nem láttam még hasonlót sem"----Nem lehet,hogy ez nem véletlen? "Engem csak az első fényszórója érdekelne".-----Ezzel viccesen nem azt akartad kifejezni,hogy az egész motor elég jó,leszámítva a búslakodó lófej fényszorót?Vagy Neked pont a legbizarabb része tetszik?
Több oka is lehet:
- feltűnési viszketegség,
- sok pénz, amit nem tud másra költeni (megoldás: adja Nekem ),
- szereti az egyedi dolgokat, őt ez teszi boldoggá
- stb...
Sztem a 3. variáció lehet. Ki tudja? Ha neki ez tetszik, hát használja egészséggel
Bevallom, sztem is túlzás, de az ő motorja, és az ő pénze.
Majd megfigyelem az enyémet, de Én nem vettem észre ilyen "remegést". A gondod nem inkább a fordulatszámtól függ véletlenül? Szerintem berezonál bizonyos fordulaton (kényszerrezgést végez - éljen az el nem feledett fizikaóra ). Ha 40-60 között b*szaxik sebességi fokozattól függően, akkor fordulatszám probléma. Akkor sztem ezt a jelenséget 1-2 kilazult / elhasználódott apró alkatrész hibája okozhatja a kmórádban. Annyira még nem ismerem a Gs-t, h megbízható választ adjak a kérdésedre, ez csak az Én véleményem. Lássuk mit szólnak azok, akik már régóta húzzák a Gs500-asok fülét! Sztem segítenek a fórumozók. Így van Uraim / Hölgyeim ?
Ez egy kicsit más,de hadd kérdezzem meg,hogy Neked nem remeg be a km óra mutatója?Nekem se mindenhol,ha jól tudom 40és 60km között,de azért csinálja.Jó lenne megoldani a problémát.Én már egy ilyen tuninggal is boldog lennék! Nincs valami ötleted?Köszi.
Ezen a videón, egy eléggé átszabott Gs500-ast láthattok . Engem csak az első fényszórója érdekelne. Szerintetek honnan lehetne szerezni? Már néztem pár katalógust, de nem láttam még hasonlót sem . Esetleg felismeritek, h eredetileg melyik motorról származhat?
Kistarcsa-Gödöllő viszonylatban nem hinném hogy sokkal gyorsabban érnék be a munkahelyre.........(persze ésszerű sebességhatárok mellett,így is 130-140-el tekerek ahol (nem)lehet.) ha többel mennék főbelőnének.
Pályára nem megyek túl sokat,túrára meg lehidalnék vele ha 5-600-at kéne menni nulla autópálya falu,falu hátán girbegurba utakon.