Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pirelli MT75-öt használt már valamelyikőtök? Ha igen, mi a tapasztalat?
Semmi, ez ilyen!
Ha melegen stabil az alapjárat visszatolt szivatóval, akkor jó!
Nincs olyan motoros,aki nem akarna titkon inkább másik motort,ha csak nem most vette.Ezzel úgy látszik együtt kell élni.
Hello!
Segítséget szeretnék kérni! Az a probléma a GS-emmel, hogy ha hidegen szivatóval indítom, akkor az alapjárata erősen ingadozik. Ha lejjebb veszem a szivatót, akkor kevésbé, de akkor is hallani, hogy kicsit akadozik, mintha félresikerülne egy-egy munkaütem. 2-3 perc melegedés után elmúlik a jelenség, és nem is jön elő. A gyertyákat cseréltem, karbi szinkron, szelephézag állítás volt. Nem tudom mi lehet a gond.
üdv Tamás
"sokan cserélik le 1-2 évenként a motorjukat" - még szerencse, hogy vannak, akik így tesznek, különben milyen 10 éves használt motort vennék 5-10 év múlva? (addig le is jár a lakáshitelem)
Nem alatta...............majd a 2.-3. vevő alatt.
Aki képest ezt a kevéske karbantartást is elsíbolni, az meg is érdemelné, hogy alatta menjen tönkre a gép... járjon inkább busszal.

"..általában van pénze.." Igen, nekem perverzió, bár most hétvégén egész erőteljesen győzködtek arról, hogy okosabban tenném ha valami 6-8 éves gépet vennék a GS után és nem 25+ost.. de még mindig bizonytalan vagyok

Jah..és a vízhűtésre is rábeszéltek hová lesz a világ?
üdv Jim Ke !
Ha megvan az A1-ed csak két apró lépés ( egy sikeres rutin és egy sikeres forgalom vizsga) és van A-s jogsid !ez miatt már nem kell aggódnod . a "kötelező" órákat is persze ,meg kell fizetni az oktatónak mert ő ebből él !
Sziasztok!

Gs500F tud valaki Gyári szélvédőt szerezni? Mert nem nagyon találok neten!

Előre is köszönöm!
Nem tom,de egyébként néha magamról is azt gondolom,hogy nálam is valami perverzió,FZ6-ról átülni a GS-re.Tudtam volna más motort is venni,drágábbat is,de ez jött be.Lehet,hogy mert a legtöbbet városban megyek vele.Pedig kipróbáltam kb. 30 motort.Néha azért még megingok,amikor megáll mellettem egy gyönyörű FZ6,ami kétszer annyit ér,mint az én GS-m."Ügyes gyerek vagyok,jó kis önsorsrontó"--mondom magamnak.Sokkoló érzés tud lenni. De mit csináljak,a sor4 nem az én világom.Úgy,hogy a sok csoda járgány között furcsamód a GS a befutó. Néha én sem értem.Egyébként a motorkereskedések is ebből élnek,sokan cserélik le 1-2 évenként a motorjukat,mert mégse olyat akarnak.Tényleg nehéz belőni a megfelelőt.Nem úgy mint régen:MZ,Jawa ,Simson--na melyik legyen?
Köszi, megsasolom, hol adják óccsóé' :) Most volt hátsó fékbetét CS, annyira nem zavar a km óra tánca, majd ha végleg megdöglött, nézek másikat.
Cseréld ki a km óra spirálját, az az olcsóbb!
Ha ezután sem változik, viheted javíttatni az órát, vagy bontóból szerzel egy másikat.
Részlet Teddy adatlapjáról:

Lánc a GS 500-ra:

Legalább D.I.D. 520 VM 110 szemes lánc, ha lehet végtelenített, esetleg nittelőszemes. Jó tapasztalat van még az RK és a CZ láncokkal is, hasonló paraméterekkel. Lelőhely lehet: www.nagyvas.hu

Lánckerék: elöl 16-os, hátul 39-es
----
Sziasztok!

Tanácsot kérnék km spirál ügyben. Az a probléma, hogy 100 fölött eléggé "táncol" a mutató, pl. úgy tudom, hogy 110-zel megyek, hogy 100 és 120 között félútra belövöm, meg fordulatszámból gyors fejszámolással

Ezzel lehet valamit házilag kezdeni? Vagy csak cserélni lehet?

Köszi, üdv: j.
sziasztok, lánccsere előtt állok, tudnátok nekem 1 jó láncot javasolni? milyen fajta láncot vegyek, mekkorát stb.?mit javasoltok? bevan tervezve nyárra egy ezres meg egy kétezer kmes túra, most van 41ezer km a láncban, szóval csereérett :)
Ezek a jó értékek!
Akinek mást mutat, annak rossz valamelyik órája, vagy ki van kopva a km spirálja!
.......ha karban van tartva...........na ez egy érdekes kitétel egy alapból olcsón fenntarthatónak kikiáltott gépnél.Azért veszik mert olcsón fenntartható és még a kicsi karabantartást is elsíbolják mert azon is spórolnak.
............van pénze nem túl öreg motorral járni...........honnan tod hogy nem ez a perverziója.
Nem tudom hol néztem, de több helyen is, és 7500-10000 körül láttam őket párban.
Ha tudtam volna hogy ilyen olcsón is vannak...ezentúl azzal fogom dobálni a kö..ögebb autósokat a motorról. :-D
Nem tudom hol néztem, de több helyen is, és 7500-10000 körül láttam őket párban.
Ha tudtam volna hogy ilyen olcsón is vannak...ezentúl azzal fogom dobálni a kö..ögebb autósokat a motorról. :-D
még meg van az elsőkerekem,amire nincs szükségem!
hát akkor nem értem, az enyém pl 100-at 5200-nál megy, 140-et meg 7200 nál, 120 -nál meg 6100 körül pörög
Az áttételt nem befolyásolja az idom, biztos nem attól van a különbség!
ha egy kicsit állítasz a kormányon egy centit, a dőlésén az sokat számít, nekem is most kicsit fentebb került és tök egyenesen ülök, ami mondjuk már zavaró 90 -100 nál városon kívül mert kapaszkodni kell nem pedig a szél tart
10.000 ? gyárit néztél vagy mit? nekem most egy ilyesmi van fent http://www.motostyling.hu/webs...