Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó képek!
ja aztán megnéztem a fotó galériát, gratula hozzá, marha jó lehetett, főleg az tetszik amikor a "kempingből" hajtotok ki legközelebb csinálsz ilyet szólj mindenképp
4-en voltunk egészen Belgrádig, ott a CBF-es kolléga nagy gázt adott és hazament (nem akart városnézni).
Hányan voltatok a végére?
Szép kis túra!
Tettem fel galériát is. Bulgária észak-nyugati csücske..közel van!
Nemtudomholvan, de a panorámakép alapján volna ott keresnivalóm...
Szia Blue,

Végignéztem hogyan csináltad meg a doboztatót. Ügyes ötlet és munka.
Jó az ötlet, s mint kiderült meg is van a vasanyagom hozzá. :-)
Időközben még egy szakértőt is találtam az ismerettségi körben aki tud hegeszteni, és van is neki mivel, mert nekem csak barkácsfúróm meg flexem van.

Köszi
Én a cuccaimat innen-onnan szereztem be: egyik bolt, másik bolt, egyik és másik szerelő, és ott volt Erik is.
Egyik helyen valami termék kevesebbe kerül, de a többi cucc már drágább, úgyhogy azt máshol veszem meg.
A motoros cuccok eleve drágábbak ("Drága hobbi, úgyhogy fizess!" elv alapján), de ugyanaz, nem motoros címszó alatt negyed annyiba kerül, ez már csak így van.
1286 km.. két nap.. Na hol jártam "ma" ?
És szerinted a legtöbb fórum miről szól? (vagy miről kellene?)
Mert ha láttod, akkor itt is a régi GS tulajok nem azért vannak itt, hogy baszogassák a mostani tulajokat, hanem mert szívesen segítünk - és ugye itt indult a mi barátságunk is.

Szóval az hogy nem tudsz valamit az ne legyen kifogás. Ha nem kérdezel - az viszont már a Te hibád!
Egy példa:
A GS bukócsőve valami 25-30.000ft volt.
Itt kiderült, hogy Teddynek van egy "Oszibája" aki 10.000-ért legyártotta a rendelést - és volt vagy 5-6db.

Vaqyis a DL-eseknek is csak össze kell állniuk és keresni 1db Oszibát:-))
Ok

Így már tudunk kalkulálni.
Oks! Hát ez összetettebb, a kicsik (2-2,5 decis) 1500-ba, a sörös pohár 2000-be, a korsó pedig 2500-ba kerülnek!
Szerintem mindenkit érdekel
Dobj egy mailt, megbeszéljük milyen méretű kell neked, és melyik fajta mennyibe kerül!
Szia

De jó. Mi az ára ?
köszönöm!
ott szoktam parkolni. ha ott a gép dógozok ! finom a kv.-nk jó a konyha ( az árak kicsit húzósak) forró fogadtatás ! MOTOROSBARÁT
személyzet ! az ETZ 150-es meg az enyém volt hajdanán !
szerettem !
Valakit nem érdekel Suzukis, sőt akár GS-es pohár, vagy korsó...? Ilyen típusú kivitelezésben:
Jaja, övet - 100 Ft/db - de már van gazdaságos gurtnim. Elvileg nem nyílhat ki, de biztonságosabbnak tudom így.
Nem, mert a kokós eset pénteken volt, amikor láttam a géped, az meg szombat délelőtt.
Ehe, mondom, egy GS paci! Aztán 2 perc múlva: -bakker, ez isti melóhelye, akkor az övé! MIt mondjak, gyorsan vágott az agyam.
atmenet már "kimosott" benneteket !
szabadnapos voltam és a környéken meg a melóhelyen
volt elimtéznivalóm . de ha megfordultál volna akkor Koko-ról
maradtatok volna le ! darab -darab !
Rablás a 200e Ft-os doboz+platni+konzol ár. Ugyanez a helyzet a többi motoros kiegészítővel. Akinek van hozzá affinitása vagy jó szomszédja, el tudja készíteni egyedül is, vagy legyárttatja mint ahogy én is a GS-re a konzolt. Givi és társainál egy platni annyiba kerül mint egy noname doboz netről rendelve. Bár a dobozaik jó minőségűek, de évi 2-3 nagyobb túrára nekem luxus ennyit kiadni értük. A DL-re a bukócsövet fontosabbnak éreztem (SW-Motech), bár az is eléggé húzós volt, töredékéért le lehetne gyártani, csak hát én nem értek hozzá...
Vagy a dobozhoz érted a konzolt?

Mert a gyári konzolhoz csak gyári dibiz ajó - hiszen a felfogatásai a lényegesek.

Mint írom pl. a Kappánál lehet csalni.....mert ugyan az a motodetail....
De egy Givi-hez már nem tudsz szerintem Kappa dobozt tenni.

Ezért is jobb egy saját konzol. Ezt úgy alakítja az ember ahogy akarja.
Legyen ez doboz és a platni.....
Ahzoz kell csinálni egy konzolt. ennyi.

Ha kompletten veszed, akkor az már úgy csak felszerelni-és go.

Van olyan platni ami fém - én ezt részesítem előnybe - de a "műanyag" (azért erősebb annál) az is jó.

A csalóka?
A Kappa dobozza ugyan az mint a Motodetail - csak épp 1/3 - 1/4 áron van.
Kérdez meg esSO-t Ő az egyik aki ezt kiszúrta.

Ez pl simán megfelel bármire:
(nekem is ilyen van, csak arra rá van irva 3 betű....)
http://www.kepesmotor.hu/motor...
11500ft és ebbe benne van a talp is.